👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
No coś Ty, każdy rozumie jak to jest (no może oprócz jednej wiedźmy na K co zaczepia po wątkach xd)Asia091 wrote:Dużo narzekam w tym macierzyństwie, zrobiła się ze mnie taka maruda, wybaczcie jeśli was tym za bardzo atakuje
Fabregasowa lubi tę wiadomość
🩷 10.2025 -
Asia091 wrote:Ja od początku podaje devikap. Ignaś właśnie nie ulewa poza buzię tylko ma te cofki i szybko to połyka spowrotem.
Devikap jest najlepszy 🙂
Ile dni podajesz już Gastrotuss?
Rozważałaś spróbowanie zagęstnika? -
Foxy96 wrote:Nie wiem, ostatnio sie pochwaliłam, ze jest dobrze i znowu wróciło wiercenie od 2/3 w nocy połączone z wiszeniem na piersi. I trwa to juz 2 tygodnie. Ja juz nawet nie narzekam, ze zaczynamy dzien tak z samego rana (staram sie), tylko niech mi da przespać parę godzin ciągiem 🙏🏻
Dziewczyny, więc co wybieramy? Discord? Kasiek, dla Ciebie ok?
Mi sprawdza się ten kalendarz skoków rozwojowych:
https://www.skoki-rozwojowe.pl/
Tylko pamiętaj by podać wiek skorygowany dziecka 😉 -
Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
A jak nie moze spać, to jestem skopana 🤦🏼♀️
Też tak macie Dziewczyny współśpiące? -
My po wizycie kontrolnej.
Osłuchowo czysto.
Inhalacje mamy do porannej dawki w niedzielę podawać.
We wtorek mamy przyjść na kontrolę i jeśli będzie dobrze to się zaszczepimy 🙂
wellwellwell, flowery lubią tę wiadomość
-
Bećka wrote:Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
Też tak macie Dziewczyny współśpiące?
Ada tez na wysokosci poduszki spi i obraca sie do mnie bokiem, zasypiamy zazwyczaj tak, ze ja trzymam za raczki. Ona akurat jest meeeega spokojna. Umie juz obroty a i tak spi na boczku/plecach i sie prawie nie rusza. Starsza to byl huragan (nadal z reszta jest 🥲) i jak ogarnela obrot to sie turlala po lozeczku, czesto budzila sie w poprzek lozeczka z raczkami miedzy szczebelkami, do teraz jak spi z nami to kopie nas i do gory nogami laduje. -
Mojej małej głowa jest na wysokości cyca. Jak się napije to go wyrzuca, przekręca się na drugi bok i od razu zasypia. A potem jeszcze trzysta razy zmienia bok w ciągu nocy, albo na plecach śpi. Wcześniej zdarzało się, że zarzucała na mnie nogi, ale zazwyczaj w dzień.Bećka wrote:Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
Też tak macie Dziewczyny współśpiące?🩷 10.2025 -