X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • flowery Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia091 wrote:
    Dużo narzekam w tym macierzyństwie, zrobiła się ze mnie taka maruda, wybaczcie jeśli was tym za bardzo atakuje
    No coś Ty, każdy rozumie jak to jest (no może oprócz jednej wiedźmy na K co zaczepia po wątkach xd)

Fabregasowa lubi tę wiadomość

🩷 10.2025
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia091 wrote:
    Ja od początku podaje devikap. Ignaś właśnie nie ulewa poza buzię tylko ma te cofki i szybko to połyka spowrotem.

Devikap jest najlepszy 🙂

Ile dni podajesz już Gastrotuss?
    Rozważałaś spróbowanie zagęstnika?

👩🏻‍🦳 38 👨🏻‍🦰41
    - starania od 06.2024
    - z pomocą medyczną od 10.2024
    ⏸️ 23.02.2025

20.10.2025 🌹
    2630 g 50 cm 16:30

age.png
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy96 wrote:
    Nie wiem, ostatnio sie pochwaliłam, ze jest dobrze i znowu wróciło wiercenie od 2/3 w nocy połączone z wiszeniem na piersi. I trwa to juz 2 tygodnie. Ja juz nawet nie narzekam, ze zaczynamy dzien tak z samego rana (staram sie), tylko niech mi da przespać parę godzin ciągiem 🙏🏻
    Dziewczyny, więc co wybieramy? Discord? Kasiek, dla Ciebie ok?

Mi sprawdza się ten kalendarz skoków rozwojowych:
    https://www.skoki-rozwojowe.pl/
    Tylko pamiętaj by podać wiek skorygowany dziecka 😉

👩🏻‍🦳 38 👨🏻‍🦰41
    - starania od 06.2024
    ⏸️ 23.02.2025

20.10.2025 🌹

age.png
  • Bećka Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
    Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
    A jak nie moze spać, to jestem skopana 🤦🏼‍♀️

Też tak macie Dziewczyny współśpiące?

86' 👩🏼
    endometrioza III/IV stopnia, wąskie endometrium, hashimoto, niedoczynność tarczycy

event.png

17.02 FET 🌞
    Beta 26.02-157 03.03-1861 11.03-17053 🥹
    15.10 37+0 Przemek 2730 g 54 cm 🥳🥰💕
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po wizycie kontrolnej.
    Osłuchowo czysto.
    Inhalacje mamy do porannej dawki w niedzielę podawać.
    We wtorek mamy przyjść na kontrolę i jeśli będzie dobrze to się zaszczepimy 🙂

wellwellwell, flowery lubią tę wiadomość

👩🏻‍🦳 38 👨🏻‍🦰41
    - starania od 06.2024
    ⏸️ 23.02.2025

20.10.2025 🌹

age.png
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bećka wrote:
    Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.

Ada tez na wysokosci poduszki spi i obraca sie do mnie bokiem, zasypiamy zazwyczaj tak, ze ja trzymam za raczki. Ona akurat jest meeeega spokojna. Umie juz obroty a i tak spi na boczku/plecach i sie prawie nie rusza. Starsza to byl huragan (nadal z reszta jest 🥲) i jak ogarnela obrot to sie turlala po lozeczku, czesto budzila sie w poprzek lozeczka z raczkami miedzy szczebelkami, do teraz jak spi z nami to kopie nas i do gory nogami laduje.

2023 👧

💖20.11.2025💖
    age.png
  • flowery Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bećka wrote:

Mojej małej głowa jest na wysokości cyca. Jak się napije to go wyrzuca, przekręca się na drugi bok i od razu zasypia. A potem jeszcze trzysta razy zmienia bok w ciągu nocy, albo na plecach śpi. Wcześniej zdarzało się, że zarzucała na mnie nogi, ale zazwyczaj w dzień.

🩷 10.2025
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zainstaluje pewnie

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    22.11 - nasz CUD na świecie 🩷

[age.png
‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ