Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 16:43

Asia091 lubi tę wiadomość

age.png
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 16:43

Foxy96 lubi tę wiadomość

age.png
  • Bećka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
    Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
    A jak nie moze spać, to jestem skopana 🤦🏼‍♀️

Też tak macie Dziewczyny współśpiące?

86' 👩🏼
    endometrioza III/IV stopnia, wąskie endometrium, hashimoto, niedoczynność tarczycy

event.png

17.02 FET 🌞
    Beta 26.02-157 03.03-1861 11.03-17053 🥹
    15.10 37+0 Przemek 2730 g 54 cm 🥳🥰💕
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 16:44

wellwellwell, flowery, kalinok, Rudka, Asia091, Foxy96, Mmagda389, psaj91, Domisiek, izzou97, Bećka lubią tę wiadomość

age.png
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bećka wrote:
    Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
    Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
    A jak nie moze spać, to jestem skopana 🤦🏼‍♀️

Też tak macie Dziewczyny współśpiące?

Ada tez na wysokosci poduszki spi i obraca sie do mnie bokiem, zasypiamy zazwyczaj tak, ze ja trzymam za raczki. Ona akurat jest meeeega spokojna. Umie juz obroty a i tak spi na boczku/plecach i sie prawie nie rusza. Starsza to byl huragan (nadal z reszta jest 🥲) i jak ogarnela obrot to sie turlala po lozeczku, czesto budzila sie w poprzek lozeczka z raczkami miedzy szczebelkami, do teraz jak spi z nami to kopie nas i do gory nogami laduje.

2023 👧🏼
    2025 👧🏼
  • flowery Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:04

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zainstaluje pewnie

Rudka lubi tę wiadomość

• nnaciaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 16:44

kalinok, Mmagda389, flowery, Asia091, psaj91, Domisiek, izzou97 lubią tę wiadomość

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam serwer na Discordzie. Osobom z grupy na FB wyślę link tam, a reszcie podeślę link tutaj w wiadomości. Asia i Kasiek, wyślę Wam zaproszenie do przyjaciółek, zaakceptujcie proszę żebym mogła Wam wysłać wiadomość. Któraś z Was jeszcze chce dołączyć? 😃
    Kasiek, nie mogę Ci wysłać zaproszenia, więc musisz chyba w ustawieniach włączyć możliwość ich wysyłania 🙂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia, 18:38

Rudka, nnaciaa, kalinok, Mmagda389, Asia091, psaj91, Domisiek, Klekotka, Bećka lubią tę wiadomość

2025 🤱
  • Rudka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja śpi w dostawce ten najdłuższy sen i śpi na wznak, wogole się nie wierci 😄 zasypia przy karuzeli która jej się kręci nad głową. Później w nocy/nad ranem ją biorę na cycka do łóżka i śpimy już razem.

🧞‍♀️34l 🧞‍♂️37l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • kalinok Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia trzymam mocno kciuki żebyś niedługo znalazła sposób na Ignasia 🫶 ja nie mam żadnych rad bo u nas podobny problem z refluksem i niemożliwością odłożenia dziecka... Zaczęło się od ząbkowania na początku marca i ciągle jest tak samo 😞

Kasiek daj znać czy coś wam wyszło z tego panelu alergicznego, ja też rozważam czy go nie zrobić bo nasza pediatra zbagatelizowała problem refluksu ("przejdzie samo jak dziecko zacznie siadać i wzmocnią się mięśnie" 🔫) a znajoma mi polecała właśnie badania z krwi

Bećka ja biorę Oliwera nad ranem i kładę koło sobie przy cycku a za plecami ma taka dużą poduszkę-klina żeby nie spadł z łóżka. Dopóki się mocno nie wierci to nam się to sprawdza, jakoś boję się go położyć między mną a mężem ale niedługo będę musiała. No i też oczywiście jestem skopana bo lubi na mnie położyć nogi 😅

👩🏻‍❤️‍👨🏼 👶🏻 🐈‍⬛🐈

01.2025 💔 7tc

22.03 - II
    22.11 (39+2) O 🩵💙

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tosia zasypia albo w trakcie karmienia na noc albo na rękach po karmieniu. Śpi w sowim łóżeczku, wędruje po nim, często ma rączki między szczebelkami 🙈 ja się boję współspać z bobasem, jest wtedy dużo większe ryzyko sids.

Foxy, ja też poproszę link :)

Foxy96 lubi tę wiadomość

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nnaciaa wrote:
    Nie ma to jak zmienić pieluszkę, zapiąć bodziaka i ponownie chcieć na to wszystko zakładać kolejną pieluszkę 😅

Zmęczenie 101 level 🤣

Moim TOP z objawów zmęczenia, jest to, że regularnie, ok 2/3 razy w tygodniu, z jakiegoś nieznanego powodu, wydaje mi się że Antoś ma 6 palców u nogi 🤣 przysięgam, nie mam pojęcia ile razy ja liczyłam mu te palce i powraca to do mnie co kilka dni 🤡

nnaciaa, kalinok, Asia091, Domisiek, flowery, Klekotka, Bećka lubią tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bobas wędruje do naszego łóżka zazwyczaj już wczesnym rankiem po jedzeniu. Tak to śpi w dostawce, a jak się ok 5:00 obudzi na jedzenie to zazwyczaj wtedy już pakujemy go do nas i tak śpi z nami gdzieś do 8:00.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy nie wiem czemu ,ja ci wysłałam zapro

Foxy96 lubi tę wiadomość

• Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i u nas z refluksem jest dramat od kilku dni. Pręży się, wygina, płacze, wybudza :( podaję gastrotuss, ale niewiele pomaga. Nie mam pojęcia co to spowodowało, bo już prawie nic nie jem 🙄

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny mało pisze bo nie dość że mała ma katar to jeszcze ostatnio jest tak aktywnym dzieckiem muszę ją zabawiać całe dnie a mój ma nocki ,też padam na pysk.
    A i ja już jej nie chwalę. Ostatnio pochwaliłam to przez kilka dni były niezłe jazdy. Znów ciężko uśpić na drzemki. Dziś byliśmy u pediatry na kontrolę bo ma katar straszny to stwierdził lekko atopowa skórę ale że nawet jak jest alergia na bmk to możliwe że 3 klasy i z nią dużo z nas żyje i żeby nie zmieniać mleka już jak nie chce mała pić Nutramigen. Wróciliśmy do Comfortu. Mała piła po 60 ml pół na pół nutramigen /neocate+Bebilon także pomyślcie . Znów by były jaja jakby schudła jeszcze. Już rzygam tymi mlekami!!
    Asiu czuje że bardzo zdołowana jesteś już nawet w twoich postach nie ma ani krzty żartu ,nie ma się z czego pośmiać :( trzymaj sie tam jako💓

Czy tylko u mojej jest refluks bez płaczu i prężenia i bólu ?może ona z racji że od urodzenia rzyga to już się przyzwyczaiła do tego stanu? Sama nie wiem co myśleć

Discord założony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia, 19:10

• Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My usypiamy w łóżeczku i później lądował unas przy karmieniu ale tak nas kopał że nie szło z nim spać więc przesunęłam łóżeczko do swojego boku narazie zdaje egzamin po wizycie u osteo idzie spać 18/19 i budzi się między 4a 6 na mleko 😍 ale zobaczymy jak długo bo coś mnie chyba rozkłada 🫠

• flowery Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:03

• wellwellwell Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zalozylam discorda i nie czaje o co tam biega #boomer 😆

Kasiek moja ulewa i ma cofki, ale jest pogodna caly czas

Kasiek7 lubi tę wiadomość

2023 👧🏼
    2025 👧🏼
‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ