Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Bećka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
    Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
    A jak nie moze spać, to jestem skopana 🤦🏼‍♀️

Też tak macie Dziewczyny współśpiące?

👩🏼
    endometrioza III/IV stopnia, wąskie endometrium, hashimoto, niedoczynność tarczycy

event.png

17.02 FET 🌞
    Beta 26.02-157 03.03-1861 11.03-17053 🥹
    15.
    Październik 37+0 P. 2730 g 54 cm 🥳🥰💕
  • nnaciaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 16:44

wellwellwell, flowery, kalinok, Rudka, Asia091, Foxy96, Mmagda389, psaj91, Domisiek, izzou97, Bećka lubią tę wiadomość

age.png
  • wellwellwell Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bećka wrote:
    Asia, flowery z dostawką i łóżeczkiem mamy tak samo.
    Przemuś śpi między nami, na wysokości naszych głów. Zazwyczaj przekręca się na boczek do mnie, jest blisko mojej poduszki, prawie się w nią wtula, a nogi opiera na mnie, najczęściej na klatce piersiowej.
    A jak nie moze spać, to jestem skopana 🤦🏼‍♀️

Też tak macie Dziewczyny współśpiące?

Ada tez na wysokosci poduszki spi i obraca sie do mnie bokiem, zasypiamy zazwyczaj tak, ze ja trzymam za raczki. Ona akurat jest meeeega spokojna. Umie juz obroty a i tak spi na boczku/plecach i sie prawie nie rusza. Starsza to byl huragan (nadal z reszta jest 🥲) i jak ogarnela obrot to sie turlala po lozeczku, czesto budzila sie w poprzek lozeczka z raczkami miedzy szczebelkami, do teraz jak spi z nami to kopie nas i do gory nogami laduje.

2023 👧🏼
    2025 👧🏼
  • flowery Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:04

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zainstaluje pewnie

Rudka lubi tę wiadomość

• nnaciaa Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 16:44

kalinok, Mmagda389, flowery, Asia091, psaj91, Domisiek, izzou97 lubią tę wiadomość

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 20:16

Rudka, nnaciaa, kalinok, Mmagda389, Asia091, psaj91, Domisiek, Klekotka, Bećka lubią tę wiadomość

age.png
  • Rudka Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja śpi w dostawce ten najdłuższy sen i śpi na wznak, wogole się nie wierci 😄 zasypia przy karuzeli która jej się kręci nad głową. Później w nocy/nad ranem ją biorę na cycka do łóżka i śpimy już razem.

🧞‍♀️34l 🧞‍♂️37l
    💙K 11l
    🩷A
    age.png
  • kalinok Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia trzymam mocno kciuki żebyś niedługo znalazła sposób na Ignasia 🫶 ja nie mam żadnych rad bo u nas podobny problem z refluksem i niemożliwością odłożenia dziecka... Zaczęło się od ząbkowania na początku marca i ciągle jest tak samo 😞

Kasiek daj znać czy coś wam wyszło z tego panelu alergicznego, ja też rozważam czy go nie zrobić bo nasza pediatra zbagatelizowała problem refluksu ("przejdzie samo jak dziecko zacznie siadać i wzmocnią się mięśnie" 🔫) a znajoma mi polecała właśnie badania z krwi

Bećka ja biorę Oliwera nad ranem i kładę koło sobie przy cycku a za plecami ma taka dużą poduszkę-klina żeby nie spadł z łóżka. Dopóki się mocno nie wierci to nam się to sprawdza, jakoś boję się go położyć między mną a mężem ale niedługo będę musiała. No i też oczywiście jestem skopana bo lubi na mnie położyć nogi 😅

👩🏻‍❤️‍👨🏼 👶🏻 🐈‍⬛🐈

01.2025 💔 7tc

22.03 - II
    22.11 (39+2) O 🩵💙

age.png
  • Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas Tosia zasypia albo w trakcie karmienia na noc albo na rękach po karmieniu. Śpi w sowim łóżeczku, wędruje po nim, często ma rączki między szczebelkami 🙈 ja się boję współspać z bobasem, jest wtedy dużo większe ryzyko sids.

Foxy, ja też poproszę link :)

Foxy96 lubi tę wiadomość

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nnaciaa wrote:
    Nie ma to jak zmienić pieluszkę, zapiąć bodziaka i ponownie chcieć na to wszystko zakładać kolejną pieluszkę 😅

Zmęczenie 101 level 🤣

Moim TOP z objawów zmęczenia, jest to, że regularnie, ok 2/3 razy w tygodniu, z jakiegoś nieznanego powodu, wydaje mi się że Antoś ma 6 palców u nogi 🤣 przysięgam, nie mam pojęcia ile razy ja liczyłam mu te palce i powraca to do mnie co kilka dni 🤡

nnaciaa, kalinok, Asia091, Domisiek, flowery, Klekotka, Bećka lubią tę wiadomość

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Paulivvv Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas bobas wędruje do naszego łóżka zazwyczaj już wczesnym rankiem po jedzeniu. Tak to śpi w dostawce, a jak się ok 5:00 obudzi na jedzenie to zazwyczaj wtedy już pakujemy go do nas i tak śpi z nami gdzieś do 8:00.

12.2024 7tc 👼🏼
    10.2025 A 🩵
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy nie wiem czemu ,ja ci wysłałam zapro

Foxy96 lubi tę wiadomość

• Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i u nas z refluksem jest dramat od kilku dni. Pręży się, wygina, płacze, wybudza :( podaję gastrotuss, ale niewiele pomaga. Nie mam pojęcia co to spowodowało, bo już prawie nic nie jem 🙄

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde dziewczyny mało pisze bo nie dość że mała ma katar to jeszcze ostatnio jest tak aktywnym dzieckiem muszę ją zabawiać całe dnie a mój ma nocki ,też padam na pysk.
    A i ja już jej nie chwalę. Ostatnio pochwaliłam to przez kilka dni były niezłe jazdy. Znów ciężko uśpić na drzemki. Dziś byliśmy u pediatry na kontrolę bo ma katar straszny to stwierdził lekko atopowa skórę ale że nawet jak jest alergia na bmk to możliwe że 3 klasy i z nią dużo z nas żyje i żeby nie zmieniać mleka już jak nie chce mała pić Nutramigen. Wróciliśmy do Comfortu. Mała piła po 60 ml pół na pół nutramigen /neocate+Bebilon także pomyślcie . Znów by były jaja jakby schudła jeszcze. Już rzygam tymi mlekami!!
    Asiu czuje że bardzo zdołowana jesteś już nawet w twoich postach nie ma ani krzty żartu ,nie ma się z czego pośmiać :( trzymaj sie tam jako💓

Czy tylko u mojej jest refluks bez płaczu i prężenia i bólu ?może ona z racji że od urodzenia rzyga to już się przyzwyczaiła do tego stanu? Sama nie wiem co myśleć

Discord założony

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia, 19:10

• Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My usypiamy w łóżeczku i później lądował unas przy karmieniu ale tak nas kopał że nie szło z nim spać więc przesunęłam łóżeczko do swojego boku narazie zdaje egzamin po wizycie u osteo idzie spać 18/19 i budzi się między 4a 6 na mleko 😍 ale zobaczymy jak długo bo coś mnie chyba rozkłada 🫠

• flowery Ekspertka

Wysłany: 16 kwietnia, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:03

• wellwellwell Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez zalozylam discorda i nie czaje o co tam biega #boomer 😆

Kasiek moja ulewa i ma cofki, ale jest pogodna caly czas

Kasiek7 lubi tę wiadomość

2023 👧🏼
    2025 👧🏼
  • Asia091 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nnaciaa wrote:
    Devikap jest najlepszy 🙂

Ile dni podajesz już Gastrotuss?
    Rozważałaś spróbowanie zagęstnika?
    Myślałam ale boję się też faszerować Ignasia co rusz to nowościami. 🤯

nnaciaa lubi tę wiadomość

15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
  • psaj91 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy też poproszę o link 🤗

‹‹ 1153 1154 1155 1156 1157 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ