👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
@Rudka Jestem za, aczkolwiek nie wiem co to to Discord 😂
@Domisiek 😂😂😂 Przepraszam, ale wyobraziłam sobie jak śpicie, a tu nagle taka serenada "prrrr, prrrrr, prrrrr" 😂 Moja mi tak wczoraj odpowiedziała na rano - pytam "co tam bąbel?", a ta uśmiech i "prrrrr" 😂😂
U nas śpi raczej ładnie. Zasypia koło 19/20, z dwa razy wybudzi się z płaczem na sekundę i idzie spać dalej. Koło 01:00 budzę ją na butlę i tu ryzyk fizyk albo zaśnie dalej albo impreza 2h. I potem 06:00/06:30 oczy jak pinć złoty.
Rudka lubi tę wiadomość
Starania od 04/24
03/25 - II kreski 🥰
11/25 - witaj na świecie 🩷😍 -
Byłam u pediatry nie naszej bo ta już nie miała miejsca w tym tygodniu powiedziała z tym ciemiączko czasem zarasta to nie znaczy nic złego pomachała doszła do wniosku że jeszcze nie zarosło się do końca i jak chce to mogę zrobić badanie wid d jak spytałam czy nie ma zaduzo 🫠 miałam wrażenie że miała pretensje że wgl pytam 🤣
-
@Well czego my nie używamy, szumu, melodie, klepanie po pupie, piłka, bujanie, smoczek, którym pluje. 😅 On po prostu ma zabawę i najlepsze, a zarazem najgorsze jest to, że on nie płacze. My go nie musimy uspokajać, on po prostu ma pierdzioszkowy festyn wtedy i koniec. Więc jest cisza, noc, lecą sobie szumy, mąż go buja, a ja mu tylko ścieram ślinę Leosia z twarzy. Nie wiem co mu się za faza na to odpaliła. A kofeinę to zaraz dożylnie będę sobie podawać 🥲
@Psaj ale dosłownie to tak wygląda. My się nawet budzimy na to, bo on ja się obudzi to nie płacze tylko zaczyna swoje przedstawienie. Więc budzą nas pierdy z buzi, a nie płacz 😅 Mąż się śmieje, że zostanie trębaczem. Więc my trochę śmiech przez łzy, bo jesteśmy nieprzytomni ale z drugiej strony to nas rozwala na łopatki xd Że mu usta nie drętwieją od tego.
@Rudka oooo fakt, dom imitacji forum Discord byłby najlepszy.Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:14
12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.
🍀 12.03.2025 ⏸️
🍀 01.04 - jest ❤️
🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
🍀 12.08 - 780g 💙
🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
🍀 07.10 - 2000g 💙
🍀 29.10 - 2500g 💙
🍀 12.11 - 2900g 💙
🍀 22.11 - 3050g 💙
💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

-
Napisałam żal post chciałam edytować ale skasowałam 🤡
Od kiedy mąż wrócił to Ignacy śpi z nami u mnie na cycku z cyckiem w buzi. Nie daje sobie z tym rady. Mam serdecznie dość, Ignacy się u męża nie uspokaja tylko i mnie i musi być cyc, gdzieś popełniłam błąd i nie potrafię tego odkręcić, łóżeczko to tylko zbiera kurz i służy do składania prania. Mam dość tego płaczu i marudzenia. Ignacy nie lubi leżenia na brzuchu, obroty to dla niego nieznana rzecz, akceptuję tylko ręce.
Od kilku dni budzi się co godzinę i cyc tylko cyc a nie daj bóg wpaść na pomysł zmiany pieluchy to jest darcie. Cyrk 🎪 🤡
Dałam mu ten syrop gasstrotuss baby nie widzę różnicy .
Mi bez różnicy discord czy whatsap
-