Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Kasiek7 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie czaje tego discorda muszę popytać mojego brata 16 lat hahahaha

Anilorak88 lubi tę wiadomość

• Kanola Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy96 wrote:
    Założyłam serwer na Discordzie. Osobom z grupy na FB wyślę link tam, a reszcie podeślę link tutaj w wiadomości. Asia i Kasiek, wyślę Wam zaproszenie do przyjaciółek, zaakceptujcie proszę żebym mogła Wam wysłać wiadomość. Któraś z Was jeszcze chce dołączyć? 😃
    Kasiek, nie mogę Ci wysłać zaproszenia, więc musisz chyba w ustawieniach włączyć możliwość ich wysyłania 🙂

Ja ja ja!!

Foxy96 lubi tę wiadomość

Weronika vel wiercik 👶🏼🥰 24.11.2025

age.png
  • Foxy96 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 20:16

Asia091, psaj91 lubią tę wiadomość

11.2025 🤱💖
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caly dzien nie czytałam forum bo tyle sie dzialo a tu takie wydarzenia. Discord założony ☺️

• Mamasitta Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rety ale mam zaległości. Wlasnie przeczytałam, że chusteczki bella happy aqua care są wycofywane, bo przekroczyły jakieś bakterie i pleśnie.

• Nadzieja32 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Założyłam Discorda i dodałam się do tek grupy czy jak to się tam nazywa. Również nie ogarniam 😅😆

👩32 🧔‍♂️38
    Starania od 01.2025
    PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
    2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
    2024 zabieg zamknięcia PFO

20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9

8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
    27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷

3.11 3029g bobasa 🥹
    17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

age.png
  • psaj91 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej ej fajny ten Discord - dla dziewczyn które się zastanawiają 😁 Brak reklam, przejrzysty, powiadomienia na bieżąco. Mega fajny pomysł 😊

Paulivvv, Rudka, Nadzieja32, Anilorak88, Foxy96, Kasiek7, Domisiek, Klekotka, kalinok, Bećka, Zumi, Jjkm97 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 kwietnia, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxy96 wrote:
    Założyłam serwer na Discordzie. Osobom z grupy na FB wyślę link tam, a reszcie podeślę link tutaj w wiadomości. Asia i Kasiek, wyślę Wam zaproszenie do przyjaciółek, zaakceptujcie proszę żebym mogła Wam wysłać wiadomość. Któraś z Was jeszcze chce dołączyć? 😃
    Kasiek, nie mogę Ci wysłać zaproszenia, więc musisz chyba w ustawieniach włączyć możliwość ich wysyłania 🙂
    Ja też bardzo proszę o link ♥️ nie udzielam się zbyt często ale czytam Was codziennie, tyle wsparcia i wiedzy co z tego forum to nigdzie nie otrzymałam:)

psaj91, Foxy96, Bećka lubią tę wiadomość

• 🐻 Przyjaciółka

Wysłany: 16 kwietnia, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też poproszę link, wpadam poczytać co jakis czas, zeby nie czuć sie samotnie w tym macierzynstwie

psaj91, Foxy96, Bećka lubią tę wiadomość

08.03. ⏸️

11.2025- Łucja 🥰
  • anna.90 Autorytet

Wysłany: 16 kwietnia, 23:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też podobnie, mniej się udzielam ale poproszę o link, jutro poczytam jak założyć bo nigdy wcześniej nie korzystałam z discorda :)

Foxy96 lubi tę wiadomość

• IsisSothis Znajoma

Wysłany: 17 kwietnia, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy też mogę dołączyć do discorda? Rodziłam w grudniu ale czytam Was na bieżąco ♥️

• flowery Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia, 08:03

Foxy96 lubi tę wiadomość

• Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też poproszę bo też wciqglam się w czytanie co u was ☺️

Foxy96 lubi tę wiadomość

• Foxy96 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja, 20:16

Fabregasowa lubi tę wiadomość

11.2025 🤱💖
  • ana_zet Nowa

Wysłany: 17 kwietnia, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, można do Was dołączyć do discorda jeszcze jako “świeżak”? Też jestem listopadówką i czytam Was codziennie, niestety w trakcie ciąży i po ciąży przeszłam przez prawdziwe piekło, o czym nie miałabym śmiałości tutaj pisać. To forum było i jest dla mnie dużym wsparciem, więc super byłoby mieć możliwość, aby uczestniczyć z Wami w wymianie doświadczeń w bardziej prywatnym miejscu 🤍

• Belma Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też poproszę, co prawda mój bobas jest z początku grudnia, ale czytam na bieżąco bo to co piszecie to skarbnica wiedzy i wsparcie psychologiczne 😅

• Asia091 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny super że chcecie dołączyć do naszego grona ale po to stworzyłyśmy odrębny wątek na innej platformie żeby mieć wiecej prywaty i tworzą je dziewczyny które tworzyły wątek listopad 2025, dziwne że nie dałyście znać co u Was jak wasze bąbelki wtedy była by inna rozmowa i niestety ale "świeżaki" to tylko w Biedronkach. Nie mniej jednak ten wątek dalej będzie żył to zapraszamy tu po porady. ☺️

Hancyś, Nadzieja32, Anilorak88, izzou97, Domisiek, Ana29, Kasiek7, Paulivvv, Mmagda389, nnaciaa, Klekotka, Kanola, wellwellwell, Fabregasowa, Zumi lubią tę wiadomość

15.03.2025 ⏸️
    02.04.2025 0,93 mm + 💓
    09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
    24.06.2025 - 230 g zdrowego chłopca👶 💙
    21.07.2025 II prenatalne - 414 g Synka 🥰
    26.08.2025 - 992 g Szczęścia 👶💙
    09.10.2025 - 1924 g 👶 💙
  • Mmagda389 Ekspertka

Wysłany: 17 kwietnia, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10min szukałam gdzie się przyjmuje zaproszenie 🤣🙈

• TBK Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domisiek może to głupie, ale zapytam. Robiłaś młodemu badania? Morfologia, ferrytyna, crp to moja święta trójca. No i raz w roku wit
    D. Czasem jest tak, że dziecko nie śpi, bo ma anemię i nie potrafi spać.

Co do ciemiączka to warto sprawdzić poziom wit. D, czasem jest za wysoki stad to szybkie zrastanie.

U mnie plamienia, których nigdy nie miałam przed ciążą. Dziś 16dc, ostani trwał 67 dni. Ehhh kobietą być...

Dzwonili z pracy, chcą, żebym wróciła najpóźniej w listopadzie, nie wzięli pod uwagę, że biorę urlop zaległy. O wychowawczym nawet nie wspominałam, żeby ich bardziej nie denerwować 🙈

• Domisiek Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TBK wrote:
    Domisiek może to głupie, ale zapytam. Robiłaś młodemu badania? Morfologia, ferrytyna, crp to moja święta trójca. No i raz w roku wit
    D. Czasem jest tak, że dziecko nie śpi, bo ma anemię i nie potrafi spać.

Nie robiłam szczerze mówiąc. On generalnie wydaje się zdrowym dzieckiem (poza brzuszkiem i tymi problemami co chwile). Z tym spaniem on od początku jest taki. Spanie jego trwało może z tydzień po porodzie? Chyba nawet tu pisałam, że mąż go wybudzał w dzień bo twierdził, że nie będzie spał w nocy i potem byłam wkurzona na męża bo myślałam, że to przez jego wybudzanie Leoś przestał spać.

Anemia w ogóle mi nie przyszła do głowy bo ja w tej kwestii miałam wręcz fenomenalne wyniki. Ja nawet po porodzie jak straciłam dużo krwi, to nie mogli uwierzyć, że tak szybko mi parametry wróciły do normy. Całą ciąże też wzorowe wyniki.

Ale może masz racje i faktycznie zrobię mu te badania tak na wszelki wypadek, bo np. zauważyłam, że jak byłam jeszcze KP to u Leosia nasilały się objawy brzuszkowe jak łykałam pregne z żelazem.

EDIT
    Wczoraj nasze pierwsze OA trwało 6h 🤡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia, 15:43

12.2024 - odstawienie AH po 14 latach.

🍀 12.03.2025 ⏸️
    🍀 01.04 - jest ❤️
    🍀 06.05 - panorama + prenatalne = zdrowy syn! 💙
    🍀 10.06 - 170g szczęścia 💙
    🍀 02.07 - II prenatalne, 300g zdrowego syna 💙
    🍀 12.08 - 780g 💙
    🍀 09.09 - III prenatalne, 1315g kawalera 💙
    🍀 07.10 - 2000g 💙
    🍀 29.10 - 2500g 💙
    🍀 12.11 - 2900g 💙
    🍀 22.11 - 3050g 💙

💙 28.11.2025, 40+6, Leoś, SN, 3020g, 54cm, 10/10💙

age.png
‹‹ 1154 1155 1156 1157 1158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ