👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja32 wrote:Nie ma problemu, dziękuję
pytałam, bo u mnie w bagażniku jest jeszcze pieskowa klatka i ciężko będzie się ze wszystkim zmieścić, a składana gondola ulatwi sprawę 😁 my w przyszłym tygodniu jedziemy do sklepu zobaczyć na żywo, ale ja już się napaliłam na ten model 🤩
Koniecznie porównaj sobie jeszcze z innymi lekkimi wózkami 😊 podobny wózek masz Bebetto Yodi, jest tańszy, masz wszystkie akcesoria w zestawie, spacerówka składa się i do przodu i do tyłu i jest lżejszy od Cybexa Balios. Bebetto to polska firma spod Częstochowy, mają łatwo dostępny serwis, szybkie naprawy (te w ramach gwarancji i po gwarancji), łatwo dostać do tych wózków np wymienne kółka jakbyś chciała pompowane na trudny teren żeby mniej trzęsło. Ten model Yodi ma też wentylację gondoli, dziecko może leżeć na brzuszku i patrzeć na świat przez to okienko. Budki bebetto składają się za pomocą jednej ręki tylko dzięki sile nacisku. W yodi i innych wózkach tej firmy są naprawdę świetne amortyzatory i to są wózki na różne tereny, nie tylko do miasta. W gondoli jest jeszcze opcja regulacji wysokości materacyka jak np dziecko ma refluks. W bebetto są super podnóżki w spacerówce, obejrzyj sobie oba wózki na YT, sklepy z wózkami nagrywają fajne filmiki i dużo rzeczy pokazują.
Jestem po 3 dniach researchu i na ten moment najbardziej podoba mi się model Bebetto pelpasso (model z tego roku) i Bebetto flavio 😊. Chcę porównać te wózki z Roanen Ivi 2.0. My szukamy czegoś z dużymi kołami, żeby dało się z tym iść do lasu, muszą być dobre amortyzatory, ale nie chcę przekroczyć wagi 13,5 kg. Dzisiaj na spacerze przyglądałam się osiedlowym chodnikom i stwierdziłam, że dużo przeszkód przed nami 😅 przyda się sensowna amortyzacja i duże koła. Ten model Yodi ma trochę mniejsze kółka niż Pelpasso i nie wiem jakby było z wycieczką na wieś, ale do miasta i na mniej wymagające tereny podmiejskie wydaje się super! W poniedziałek albo wtorek idziemy do salonu to obczaje sobie też ten model Yodi i dam Wam znać, bo wydaje się być dobrą lekką, miejską opcją.Ilka96, Nadzieja32, Nana11, kalinok, kalinok lubią tę wiadomość
👩🦱29🧑31
08.2024 rozpoczęcie starań o pierwszą dzidzię
30.09.2024 💔 5 tydz. cb
25.01.2025 💔 6 tydz. był pęcherzyk
02.03.2025 ⏸️😍
12.03.2025 🩺⚪0,48 cm pęcherzyk 😍 (5+2)
21.03 2025 🩺💗jest serduszko, zarodek 0,55 cm (6+2)
02.04.2025 🩺💗wszystko dobrze
18.04.2025 🩺🐥 3,46 cm człowieczka (10+0)
08.05.2025 🩺będzie chłopczyk 💙 (13+0)
12.05.2025 🩺badania prenatalne 7,2 cm zdrowego bobasa (13+4)
07.07.2025 🩺 II prenatalne
termin 10.11.2025 🙏🏻
🏥Hashimoto, MTHFR (C677) i (A1298) ➡️ hetero, Czynnik V R2 (H1299) ➡️ hetero
💊Neoparin 4000 j.m, Luteina 200 mg dopochwowa, Letrox 50, Prenatal Duo/Pueria Duo active, Pueria czysty magnez, Sanprobi Superformula
-
Paulivvv wrote:No i wgl coś mi się przestawiło znowu na punkcie jedzenia. Codziennie wkręcają mi się kolejne rzeczy, i to są często takie rzeczy co nie jadłam ich od np 5 lat i nawet nie wiem skąd się ten pomysł pojawia w mojej głowie.
W tej chwili chciałabym zjeść gruszkę, bób ugotowany, kiełbasę z grilla i kanapkę z drobiowym pasztetem takim jak kiedyś zrobiła mi babcia 🤣 najlepiej to wszystko naraz.
Ostatnio sobie wkręciłam kurczak burgera z takiego baru nie daleko nas, nie byłam w tamtym miejscu chyba z 4 lata i tak sobie ubzdurałam tego burgera że musieliśmy w końcu tam podjechać wieczorem.
Mam to samo z jedzeniem 😅 dziś obudziłam się z myślą, że chcę łazanki. Robiłam pierwszy raz w życiu, zainspirowałam się dwoma przepisami z internetu. Wyszły pyszne, narobiłam wielki gar jak dla 5-osobowej rodziny 😆 będzie na dwa dni na obiad i pewnie na kolację...Jakbym dziś nie zjadła tych łazanek to by mi odbiło pewnie.👩🦱29🧑31
30.09.2024 💔 5 tydz. cb
02.03.2025 ⏸️😍
termin 10.11.2025 🙏🏻
💊Neoparin 4000 j.m, Luteina 200 mg dopochwowa, Letrox 50, Prenatal Duo/Pueria Duo active, Pueria czysty magnez, Sanprobi Superformula
-
Zumi wrote:Koniecznie porównaj sobie jeszcze z innymi lekkimi wózkami 😊 podobny wózek masz Bebetto Yodi, jest tańszy, masz wszystkie akcesoria w zestawie, spacerówka składa się i do przodu i do tyłu i jest lżejszy od Cybexa Balios. Bebetto to polska firma spod Częstochowy, mają łatwo dostępny serwis, szybkie naprawy (te w ramach gwarancji i po gwarancji), łatwo dostać do tych wózków np wymienne kółka jakbyś chciała pompowane na trudny teren żeby mniej trzęsło. Ten model Yodi ma też wentylację gondoli, dziecko może leżeć na brzuszku i patrzeć na świat przez to okienko. Budki bebetto składają się za pomocą jednej ręki tylko dzięki sile nacisku. W yodi i innych wózkach tej firmy są naprawdę świetne amortyzatory i to są wózki na różne tereny, nie tylko do miasta. W gondoli jest jeszcze opcja regulacji wysokości materacyka jak np dziecko ma refluks. W bebetto są super podnóżki w spacerówce, obejrzyj sobie oba wózki na YT, sklepy z wózkami nagrywają fajne filmiki i dużo rzeczy pokazują.
Jestem po 3 dniach researchu i na ten moment najbardziej podoba mi się model Bebetto pelpasso (model z tego roku) i Bebetto flavio 😊. Chcę porównać te wózki z Roanen Ivi 2.0. My szukamy czegoś z dużymi kołami, żeby dało się z tym iść do lasu, muszą być dobre amortyzatory, ale nie chcę przekroczyć wagi 13,5 kg. Dzisiaj na spacerze przyglądałam się osiedlowym chodnikom i stwierdziłam, że dużo przeszkód przed nami 😅 przyda się sensowna amortyzacja i duże koła. Ten model Yodi ma trochę mniejsze kółka niż Pelpasso i nie wiem jakby było z wycieczką na wieś, ale do miasta i na mniej wymagające tereny podmiejskie wydaje się super! W poniedziałek albo wtorek idziemy do salonu to obczaje sobie też ten model Yodi i dam Wam znać, bo wydaje się być dobrą lekką, miejską opcją.
Zumi, ale zareklamowalas te Bebetto, jakbys dla nich pracowala. 🤪
A wiesz co, ty chyba ostatnio pytalas o ta firme Adamex i widzialam, ze maja taki model Adamex Zico New, ktory jest amortyzowany i dosc lekki. Poczytalam troche o nim i dziewczyny polecaja gondole bardzo, a spacerowke juz nie. Zaczelam brac jeszcze pod uwage taka budzetowa opcje, zeby go kupic dla samej gondoli… musze tylko porownac ho na zywo czy to nie bedzie jakis szit. Moze tez sobie zerknij jak nie chcesz czolgow.
-
Nana11 wrote:Ja jak wtedy raz poczułam, że byłam pewna że to to, to już czuję każdego dnia, najpierw tylko wieczorem, teraz już cały dzień.
Może u Ciebie wcześniej to jednak były jakieś wnętrzności? Bo u mnie w późniejszym tygodniu chyba nawet niż Ty, lekarz na wizycie zapytał "nie czuje pani jeszcze ruchów, prawda?" trochę będąc praktycznie pewnym odpowiedzi.
Więc na pewno przez parę dobrych tygodni jeszcze nie ma się co martwić. Może być też kwestia właśnie tego łożyska z przodu
O dziwo przestałam się martwić po poprzedniej wizycie o te ruchy i czekam aż się pojawią, uspokaja mnie to, że przez to łożysko z przodu będą te ruchy później, przynajmniej wiem z czego to wynika 😊 ale dopiero co byłam we wtorek na wizycie więc sprawa jest jeszcze świeża 🤪 kolejną wizytę mam dopiero 24 czerwca, mam nadzieję, że dobre nastawienie ze mną zostanie.Nana11 lubi tę wiadomość
👩🦱29🧑31
30.09.2024 💔 5 tydz. cb
02.03.2025 ⏸️😍
termin 10.11.2025 🙏🏻
-
wellwellwell wrote:Zawsze ta sama historia 😂
upload video no registration
To ja pampersy tez 1 od razu, ale szybko na 2 przeszlismy - tylko my uzywamy Dada i one chyba sa jakies mniejsze w porownaniu do innych firm.
Btw, nasze corki sa chyba w tym samym wieku, bo moja tez z 04.2023
Teraz w ogole dziwne rozmiary tych ubran kupujemy, bo spodnie jeszcze 86 a koszulki 98/104 🙈
Moja też 04.23 - z Prima Aprilis 😅 u nas spodnie 80 wchodzą w pasie, ale są za krótkie. Koleżanka mi poradziła żeby kupić w Primmarku, bo są szczupłe - były dobre w pasie i na długość, ale w łydkach ciasne 😆 -
Iga Kwietniowa wrote:Zastanawiam się tylko nad imieniem. U córki nie było problemu, bo to wspólny wybór babć i dziadków, nam też się spodobał po za tym taki alfabet stworzyliśmy wiekowy i teraz by pasowało żeby druga córka ( na 60-70% wg USG) miała imię na H. Tylko że Hania czy Hela są bardzo popularne więc go skreślamy, a inne dziewczęce imiona na H obawiam się że mogłyby być obiektowe drwin ze strony innych dzieci i nauczycieli 😑
Domisiek lubi tę wiadomość
-
wellwellwell wrote:Zumi, ale zareklamowalas te Bebetto, jakbys dla nich pracowala. 🤪
A wiesz co, ty chyba ostatnio pytalas o ta firme Adamex i widzialam, ze maja taki model Adamex Zico New, ktory jest amortyzowany i dosc lekki. Poczytalam troche o nim i dziewczyny polecaja gondole bardzo, a spacerowke juz nie. Zaczelam brac jeszcze pod uwage taka budzetowa opcje, zeby go kupic dla samej gondoli… musze tylko porownac ho na zywo czy to nie bedzie jakis szit. Moze tez sobie zerknij jak nie chcesz czolgow.
Mam jeszcze kolejne 3 dni na research 😂 na razie obczaiłam dokładnie Cybexa, Bebetto, Roana i Muuvo. Ale to Bebetto mnie kusi z wielu powodów, podobają mi się ich rozwiązania, ale też jestem lokalnym patriotą, mąż jest spod Częstochowy, często tam jeździmy 😅 do wizyty w sklepie moja opinia może być mniej obiektywna przez moje upodobania do wspierania polskich firm, a co dopiero lokalnych! Sąsiad ma na klatce schodowej Cybexa Balios spacerówkę, obczajałam sobie dzisiaj jak nikt nie patrzył i spróbowałam go podnieść żeby zobaczyć czy jest ciężki, wydaje się solidny, lekki nie jest, ale dobrze się prezentuje. Jestem troche krejzolem jednak...Asia091 lubi tę wiadomość
👩🦱29🧑31
30.09.2024 💔 5 tydz. cb
02.03.2025 ⏸️😍
termin 10.11.2025 🙏🏻
-
Sprawdziłam progesteron bo lekarz chce żebym odstawiła. Mam 28 przy normie od 25.5 do 83 . Według mnie chyba lepiej cały czas brać . Co uważacie?
-
Zumi wrote:Koniecznie porównaj sobie jeszcze z innymi lekkimi wózkami 😊 podobny wózek masz Bebetto Yodi, jest tańszy, masz wszystkie akcesoria w zestawie, spacerówka składa się i do przodu i do tyłu i jest lżejszy od Cybexa Balios. Bebetto to polska firma spod Częstochowy, mają łatwo dostępny serwis, szybkie naprawy (te w ramach gwarancji i po gwarancji), łatwo dostać do tych wózków np wymienne kółka jakbyś chciała pompowane na trudny teren żeby mniej trzęsło. Ten model Yodi ma też wentylację gondoli, dziecko może leżeć na brzuszku i patrzeć na świat przez to okienko. Budki bebetto składają się za pomocą jednej ręki tylko dzięki sile nacisku. W yodi i innych wózkach tej firmy są naprawdę świetne amortyzatory i to są wózki na różne tereny, nie tylko do miasta. W gondoli jest jeszcze opcja regulacji wysokości materacyka jak np dziecko ma refluks. W bebetto są super podnóżki w spacerówce, obejrzyj sobie oba wózki na YT, sklepy z wózkami nagrywają fajne filmiki i dużo rzeczy pokazują.
Jestem po 3 dniach researchu i na ten moment najbardziej podoba mi się model Bebetto pelpasso (model z tego roku) i Bebetto flavio 😊. Chcę porównać te wózki z Roanen Ivi 2.0. My szukamy czegoś z dużymi kołami, żeby dało się z tym iść do lasu, muszą być dobre amortyzatory, ale nie chcę przekroczyć wagi 13,5 kg. Dzisiaj na spacerze przyglądałam się osiedlowym chodnikom i stwierdziłam, że dużo przeszkód przed nami 😅 przyda się sensowna amortyzacja i duże koła. Ten model Yodi ma trochę mniejsze kółka niż Pelpasso i nie wiem jakby było z wycieczką na wieś, ale do miasta i na mniej wymagające tereny podmiejskie wydaje się super! W poniedziałek albo wtorek idziemy do salonu to obczaje sobie też ten model Yodi i dam Wam znać, bo wydaje się być dobrą lekką, miejską opcją.
Patrzyłam też na Bebetto, ale o spacerówce niestety jest bardzo dużo słabych opinii, głównie dotyczących nieprawidłowej pozycji dziecka👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
29.04 2,56cm bobasa z tętnem 174 🥹
21.05 badania prenatalne, zdrowy 6,5cm bobas 🥹
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
-
A co do szkoły rodzenia to polecam też z tego względu że dają (przynajmniej u mnie i moich znajomych dawali) paczki z prezentami i rabatami do sklepów dziecięcych. Ja dostałam do Babyono, a to były moje ulubione produkty:
1) pieluchy bambusowe jako letni kocyk i do kąpieli ( ten większy rozmiar tzw. otulacz też miałam, ale nie był taki milutki w dotyku)
https://babyono.com/397-11-naturalne-pieluszki-z-wlokien-bambusa-natur/3-63-666
2) pojemniki zamiast woreczków na pokarm
https://babyono.com/1028-pojemniki-do-przechowywania-i-mrozenia-pokarm/3-14-39
3)podróżny pojemnik na mm
https://babyono.com/1022-pojemnik-na-mleko-w-proszku/3-58-38
4) kolektor - ten lepiej się trzyma na piersi, ale trzeba uważać przy przelewaniu mleka do butelki
https://babyono.com/1400-kolektor-laktator-milk-me/3-13-437
5) termometr do kąpieli
https://babyono.com/776-01-termometr-do-wody/3-53-149
6) w moim odczuciu najcięższy z naszych kocyków, ale czasem moje dziecko właśnie takiego potrzebuje, dobrze znosi pranie
https://babyono.com/1478-01-kocyk-dzianinowy-bambusowy/3-89-545kalinok, Asia091 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny patrząc na waszą wiedzę co do ubranek wózków i akcesoriów to wiem że moja wiedza jest ograniczona.
Jak tylko coś polecacie to ja screen i wrzucam do Google i zapisuję. Ja nie sadziłam że są tak istotne rzeczy jak body na zakładkę i kopertowe i na napy i że to nie koniecznie jest wygodne. O matko bosko.
Jeśli chodzi o wózek to wiem że podobają mi się te z teleskopową rączką a nie łamaną i że musi być ładny i solidnie wykonany i że ma być w kolorze khaki/beż a i musi mieć tą wentylację w gondoli żeby Bejbiś sobie oglądał świat na brzuchu. I to tyle z moich wytycznych.
Ja dzisiaj sasiadke mijałam i nawet nie słyszałam jak mówiła dzień dobry tylko obczjałam wózek jakie rączki opony i czy ładny itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca, 23:14
psaj91, Zumi, kalinok lubią tę wiadomość
09.2024 💔
15.03.2025 ⏸️
02.04.2025 0,93 mm + 💓
09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
TP 18.11.2025. 🤞 -
Ania 89 wrote:Sprawdziłam progesteron bo lekarz chce żebym odstawiła. Mam 28 przy normie od 25.5 do 83 . Według mnie chyba lepiej cały czas brać . Co uważacie?
Prog jest wydzielany skokowo także mogłaś akurat trafić na dołek. A jaką dawkę teraz bierzesz? Ja do 12 tc brałam 400mg, teraz co najmniej do 19 tc 200mg, ale wiem, że później mamy jeszcze zejść na 100mg.Starania od 04/24
👩🏻: 🎂34 ❌ niedoczynność tarczycy ➡️ euthyrox ✔️ hormony ✔️ HSG ✔️ monitoring ✔️ 2x stymulacja letrozolem
🧑🏻🦱: 🎂38 ❌ koncentracja (10mln), ruch (23%), morfologia (2%) ❌ jednostronne żylaki II st. ✔️ hormony
03/25 - II kreski 🥰
5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
11+6 tc - 5,5 cm; brak ryzyk, wstępnie dziewczynka 🩷
14+5 tc - 112g 🩷
18+6 tc - 🩺
20+0 tc - połówkowe ➡️
22+6 tc - 🩺 -
Nadzieja32 wrote:Patrzyłam też na Bebetto, ale o spacerówce niestety jest bardzo dużo słabych opinii, głównie dotyczących nieprawidłowej pozycji dziecka
A wiesz na czym to polega? W tych wszystkich spacerówkach są 3 stopniowe regulacje... chyba, że chodzi o samą wkładkę siedziska?👩🦱29🧑31
30.09.2024 💔 5 tydz. cb
02.03.2025 ⏸️😍
termin 10.11.2025 🙏🏻
-
Asia091 wrote:Dziewczyny patrząc na waszą wiedzę co do ubranek wózków i akcesoriów to wiem że moja wiedza jest ograniczona.
Jak tylko coś polecacie to ja screen i wrzucam do Google i zapisuję. Ja nie sadziłam że są tak istotne rzeczy jak body na zakładkę i kopertowe i na napy i że to nie koniecznie jest wygodne. O matko bosko.
Ja robię dokładnie tak samo 😂😂 a Zumi zrobiła tak zajebistą reklamę wózka że sama bym kupiła ten Bebetto 😁Ilka96, Asia091 lubią tę wiadomość
👩🏻❤️👨🏼 '93 & '90 😺2
👩🏻 Hashimoto - euthyrox112; cukrzyca ciążowa - insulina
01.2025 💔 (6+1)
22.03 - II
01.04 - pęcherzyk 1.25cm ⚪
15.04 - mamy serduszko ❤️ bejbik 0.87cm
28.04 - CRL 2.27cm ❤️
06.05 - CRL 3.57cm, serduszko 179bpm ❤️
13.05 - 🧬 zdrowy synek 🩵💙
21.05 - 🩺 prenatalne, niskie ryzyka, CRL 6.48cm
09.07 - 🩺 połówkowe
-
Cały czas 400 mg biorę cyclogest I na własną rękę zrobiłam ponownie tarczycę . Wcześniej miałam 5,4 a teraz przy braniu euthyrox mam 2,9 czyli sporo spadło . Zapytam jutro czy zwiększyć dawkę czy jest dobra dawka.
-
Ania 89 wrote:Sprawdziłam progesteron bo lekarz chce żebym odstawiła. Mam 28 przy normie od 25.5 do 83 . Według mnie chyba lepiej cały czas brać . Co uważacie?
Słuchajcie zapytałam się mojej mamy co to są body kopertowe, z zakładkami i na napy, to mi odpowiedziała co Ty wygadujesz body to body, ach wy teraz wymyślacie 😂
U mnie dzisiaj w nocy taka burza że oooo matulu! Fruwało wszystko co było nie przytwierdzone i te moje kwiatki na balkonie w doniczkach również w pewnym momencie to byłam pewna że to trąba powietrzna a ja spałam do tej pory aż mnie mój nie obudził, także jak znajdziecie gdzieś u siebie doniczkę z kwiatkiem to na bank moja 🤣 Alert przyszedł mi oczywiście po fakcie.
Teraz to piękna 22 stopnie już, znowu będzie ukrop🥰
@Zumi jakiś procencik od sprzedaży powinien Ci wpadać 😉
Dzisiaj mam na 8 wizytę u dentysty i stresuję się bardziej niż tym jak idę na USG do BejbisiaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 07:09
Zumi lubi tę wiadomość
09.2024 💔
15.03.2025 ⏸️
02.04.2025 0,93 mm + 💓
09.05.2025 I prenatalne - podwyższone ryzyko preeklampsji(ACARD 150)
TP 18.11.2025. 🤞 -
Asia091, kalinok robię dokładnie tak samo bo tak samo jestem zielona. Zamawiałam sobie ostatnio piżamę z Lidla i wyświetliły mi się bodziaki, ładne ale teraz to już nie wiem czy dobre i wygodne. Chyba na poczatek kupie trochę i metodą prób i błędów będę sprawdzać co Nam odpowiada a co nie.
Ania89 ważne by sprawdzić ft4.
U Nas okropnie sie błyskało, troche padało ale ominęło bokiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca, 07:56
-
Zumi wrote:A wiesz na czym to polega? W tych wszystkich spacerówkach są 3 stopniowe regulacje... chyba, że chodzi o samą wkładkę siedziska?
Nie wiem niestety, ja nie widziałam dziecka w spacerówce Bebetto, jedynie w internetach sporo mam pisze, że dziecko brzydko siedzi. Jak dla mnie to pewnie albo zjeżdża albo siedzi krzywo albo za bardzo pochyla się do przodu lub ciągnie głową. Wczoraj w sklepie widziałam dwa Cybexy i kurcze one są piękne 😍 był też jeden Bebetto, ale niestety bobas był w gondoli :pZumi lubi tę wiadomość
👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
-
Anilorak88 wrote:Asia091, kalinok robię dokładnie tak samo bo tak samo jestem zielona. Zamawiałam sobie ostatnio piżamę z Lidla i wyświetliły mi się bodziaki, ładne ale teraz to już nie wiem czy dobre i wygodne. Chyba na poczatek kupie trochę i metodą prób i błędów będę sprawdzać co Nam odpowiada a co nie.
U Nas okropnie sie błyskało, troche padało ale ominęło bokiem.
To nie tak, że któreś z tych rodzajów body jest złe. Wszystkie są okej tylko to już kwestia wygody dla mamy, które woli, a każda będzie wolała innejedne wolą kopertowe, żeby nie przekładać przez głowę, bo się boją u takiego malucha, a inne będą wolały wkładane przez głowę, żeby się nie męczyć w zapinanie wielu napów, gdy dziecko płacze
to tylko kwestia tego
Lavenda, kalinok lubią tę wiadomość
👩31 🧔♂️38
Starania od 01.2025
-
Anilorak88 wrote:Asia091, kalinok robię dokładnie tak samo bo tak samo jestem zielona. Zamawiałam sobie ostatnio piżamę z Lidla i wyświetliły mi się bodziaki, ładne ale teraz to już nie wiem czy dobre i wygodne. Chyba na poczatek kupie trochę i metodą prób i błędów będę sprawdzać co Nam odpowiada a co nie.
U Nas okropnie sie błyskało, troche padało ale ominęło bokiem.
Mają dużo bodziaków na zakładkę, ja lubię z tego prążkowanego materiału, bo te cienkie są strasznie sztywne, a te grubsze źle się piorą, tylko na zdjęciach to ciężko to ocenić który to jest materiał. I trzeba patrzeć na skład, bo zaczęły się pojawiać domieszki jakiś sztucznych poliestrów i akryli
https://www.lidl.pl/p/lupilu-body-niemowlece-z-krotkim-rekawem-z-biobawelny-5-sztuk/p100342271#searchTrackingMasterId=Product.100342271&searchTrackingTitle=Body+niemowl%C4%99ce+z+kr%C3%B3tkim+r%C4%99kawem+z+biobawe%C5%82ny,+5+sztuk&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.100342271&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=13&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=PL&list=/h/ubranka-dla-niemowlat/h10067574
https://www.lidl.pl/p/lupilu-body-niemowlece-z-biobawelny-5-sztuk/p100342199#searchTrackingMasterId=Product.100342199&searchTrackingTitle=Body+niemowl%C4%99ce+z+biobawe%C5%82ny,+5+sztuk&searchTrackingPageSize=48&searchTrackingPage=1&searchTrackingEvent=click&searchTrackingId=Product.100342199&searchTrackingOrigPos=1&searchTrackingPos=7&searchTrackingOrigPageSize=48&searchTrackingChannel=PL&list=/h/ubranka-dla-niemowlat-dziewczynki/h10002644