X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne 👶 Listopad 2025 👶
Odpowiedz

👶 Listopad 2025 👶

Oceń ten wątek:
  • Kropka89 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudka wrote:
    Dobiło wczoraj do 150/100 pomimo dopegytu 3x2. Rano dostałam 4 dopegyty a rozkurczowe się dalej trzyma w okolicach 100 spadło jedynie skurczowe do 130

Kurde no to dużo i że gen Dopegyt nie daje rady to też myślę tak jak Edka że długo Cię trzymać nie będą. Jesteśmy z Tobą, trzymaj się tam!

Anilorak88, Rudka lubią tę wiadomość

Dopegyt —> Metocard (nadciśnienie)
    Pregna Plus
    Magnez (tężyczka)
    Acard 150
    ————-

2018👦 Ignacy
    2019👦 Jan
    2023 7tc 💔
    2025 ❤️ czekamy na Stasia
    28.11 termin usg
    14.11 planowana indukcja
    10/11.11 moj plan 😁

preg.png
  • psaj91 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wellwellwell wrote:
    Psaj a bobas sie nie ruszal wtedy bardzo? U mnie byly dzikie wariacje i tez ciagle maszyna sie darla bo tetno powyzej 160. Ale lekarz mowil, ze to jest prawidlowe i tego sie oczekuje przy ruchach. Trzymam kciuki, zeby tylko o to chodzilo. 🙂

Tak! Jeszcze wracałam do Twojego posta wczoraj żeby się trochę uspokoić 😂 U mnie było dzikie szaleństwo, jak chyba nigdy wcześniej... W dodatku położyli mnie w jakieś dziwnej półleżącej pozycji. Potem dopytywali ile dzisiaj wypiłam płynów, to mówię, że tylko jedną kawę, bo ile płynów można z rana wypić? 😅 Ale jak już teraz prowadząca kazała powtórzyć, to znowu turbo się zestresowałam...

Starania od 04/24

03/25 - II kreski 🥰 (Aromek)
    5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
    12+6 tc - I prenatalne ➡️ brak ryzyk, 70% dziewczynka 🩷
    20+4 tc - połówkowe ➡️ wszystko idealnie, 388g 🩷
    27+6 tc - 1145g 🫣🩷
    30+3 tc - III prenatalne ➡️ wszystko super, 1600g 😱🩷
    33+3 tc - 2240g 🫣 🩷
    37+6 tc - 3120g 👀🩷
    39+6 tc - 🩺

preg.png
  • Anilorak88 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ja też skorpion ale nie aż tak uparty :)

Rudka niech się dzieje, trzymam kciuki i bardzo jestem ciekawa ostatecznej wagi Twojej malutkiej :)

Paulivv ja od początku wszystkim mówiłam, że rodzę 31.10, jak widać nie wyszło. Domisiek ja się nie dziwie, też najchętniej bym siadła i płakała ale staram się szukać pozytywów.

Ania, Mel powodzenia !

Zumi po tym co napisałaś to chyba kupię ten laktator

https://sklep.lansinoh.pl/pl/p/Laktator-podwojny-bezprzewodowy-Hands-free/276?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_adgroup=&utm_term=&utm_placement=&gad_source=1&gad_campaignid=16568729895&gbraid=0AAAAACcGeguW8ifU1DVgfmSgxn3ScUBJ8&gclid=CjwKCAiAw9vIBhBBEiwAraSATuTKcQZZ3FMjMSIMvYBQAZsABdMqeLQ3D_hJyJH1ilrb4pCxn4O8ZhoCc2wQAvD_BwE

z tym kodem co podałaś to nawet nie wychodzi tak źle cenowo. Ręce wolne i człowiek mobilny.

Rudka lubi tę wiadomość

👩🧔‍♂️ 37

8.03 ⏸️ 2cs 🫣🥰
    25.03 ❤️

preg.png
  • Mmagda389 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miała któraś z was jeszcze kiedyś zespół popunkcyjny jeśli tak ile się utrzymywał ( ja zaczynam wariować że prawie nie mogę wstać mając 2 dzieci )

• Mmagda389 Znajoma

Wysłany: Dzisiaj, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do żółtaczki nasz Julek też pomarańczowy 🙈 jeszcze spada z wagi więc czekamy na kontrolę położnej

• Kasiek7 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psaj mi położna powiedziała że przy ruchach oczekuje się żeby miał wyższy puls ,ja z tego co widzę to mieszczę się na zielonym polu ale jest parę razy na przekroczenie to wychodzi około 170 puls ,myślisz żeby wysłać ginowi? W sumie nawet nie pomyślałam,położna powiedziała że jak się będę z nim widzieć to mogę mu pokazać

Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:47

🧒94🧔95
    04.2023 początek starań
    03.2025 ⏸️ 😮 ja w szoku,udało się 💕🌸
    Termin 24.11

preg.png
‹‹ 798 799 800 801 802
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ