👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudka wrote:Dobiło wczoraj do 150/100 pomimo dopegytu 3x2. Rano dostałam 4 dopegyty a rozkurczowe się dalej trzyma w okolicach 100 spadło jedynie skurczowe do 130
Kurde no to dużo i że gen Dopegyt nie daje rady to też myślę tak jak Edka że długo Cię trzymać nie będą. Jesteśmy z Tobą, trzymaj się tam!
Anilorak88, Rudka lubią tę wiadomość
-
wellwellwell wrote:Psaj a bobas sie nie ruszal wtedy bardzo? U mnie byly dzikie wariacje i tez ciagle maszyna sie darla bo tetno powyzej 160. Ale lekarz mowil, ze to jest prawidlowe i tego sie oczekuje przy ruchach. Trzymam kciuki, zeby tylko o to chodzilo. 🙂
Tak! Jeszcze wracałam do Twojego posta wczoraj żeby się trochę uspokoić 😂 U mnie było dzikie szaleństwo, jak chyba nigdy wcześniej... W dodatku położyli mnie w jakieś dziwnej półleżącej pozycji. Potem dopytywali ile dzisiaj wypiłam płynów, to mówię, że tylko jedną kawę, bo ile płynów można z rana wypić? 😅 Ale jak już teraz prowadząca kazała powtórzyć, to znowu turbo się zestresowałam...Starania od 04/24
03/25 - II kreski 🥰 (Aromek)
5+6 tc - 0,25 cm i mamy ❤️
12+6 tc - I prenatalne ➡️ brak ryzyk, 70% dziewczynka 🩷
20+4 tc - połówkowe ➡️ wszystko idealnie, 388g 🩷
27+6 tc - 1145g 🫣🩷
30+3 tc - III prenatalne ➡️ wszystko super, 1600g 😱🩷
33+3 tc - 2240g 🫣 🩷
37+6 tc - 3120g 👀🩷
39+6 tc - 🩺

-
Nadzieja ja też skorpion ale nie aż tak uparty

Rudka niech się dzieje, trzymam kciuki i bardzo jestem ciekawa ostatecznej wagi Twojej malutkiej
Paulivv ja od początku wszystkim mówiłam, że rodzę 31.10, jak widać nie wyszło. Domisiek ja się nie dziwie, też najchętniej bym siadła i płakała ale staram się szukać pozytywów.
Ania, Mel powodzenia !
Zumi po tym co napisałaś to chyba kupię ten laktator
https://sklep.lansinoh.pl/pl/p/Laktator-podwojny-bezprzewodowy-Hands-free/276?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=&utm_adgroup=&utm_term=&utm_placement=&gad_source=1&gad_campaignid=16568729895&gbraid=0AAAAACcGeguW8ifU1DVgfmSgxn3ScUBJ8&gclid=CjwKCAiAw9vIBhBBEiwAraSATuTKcQZZ3FMjMSIMvYBQAZsABdMqeLQ3D_hJyJH1ilrb4pCxn4O8ZhoCc2wQAvD_BwE
z tym kodem co podałaś to nawet nie wychodzi tak źle cenowo. Ręce wolne i człowiek mobilny.
Rudka lubi tę wiadomość
-
Psaj mi położna powiedziała że przy ruchach oczekuje się żeby miał wyższy puls ,ja z tego co widzę to mieszczę się na zielonym polu ale jest parę razy na przekroczenie to wychodzi około 170 puls ,myślisz żeby wysłać ginowi? W sumie nawet nie pomyślałam,położna powiedziała że jak się będę z nim widzieć to mogę mu pokazać
Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 14:47
-