👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia, gratulacje! Super, że jednak zrobili to cięcie wczoraj, a nie czekali do dzisiaj. Okruszek z Twojego Ignasia

Iga, ja bym się nie zastanawiała i skorzystała z rozmowy z psychologiem. Bardzo współczuję, że ciągle dostajesz jakieś przykre wiadomości 🫂 pocieszę tylko tym, że miałam w pracy sporo dzieci z torbielami w głowie i u znacznej większości dzieci te torbiele się same wchłonęły.
Zumi, trzymam kciuki za Jasia i szybkie wyjście do domu ✊️
Ja dziś o 2 w nocy miałam takie skurcze, że byłam pewna, że będziemy jechać do szpitala, aż mi dech zapierało. Pogoniło mnie na kibelek to ból był taki, że aż wypieków dostałam, ale później się położyłam i przeszło. Jak poród boli bardziej to nie wiem jak mam to przetrwać, już dziś było mi ciężko oddychać. I z jednej strony bym chciała, żeby się zaczęło, a z drugiej cieszyłam się, że przeszło i już nie boli 😅👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

-
Asia, nareszcie masz to za sobą!
Anna90, gumkowanie jest szybkim zabiegiem, prokto robi to od ręki w gabinecie na standardowej wizycie. Jeśli zależy ci na czasie to niestety musisz pójść prywatnie, bo na NFZ trzeba trochę poczekać. -
Asia gratulacje 😍 w końcu panicz Ignaś zaszczycił swoją obecnością 😆
Iga, tak jak dziewczyny piszą, pomoc jest po to, żeby z niej korzystać 🫶🏻
Dziewczyny nierozpakowane - współczuje Wam, że to tak się dłuży, ale naprawdę zostało już tylko troszkę 🫠 z perspektywy czasu ja chętnie wróciłabym się do bycia w ciąży, ale to dlatego, że te pierwsze dni dały nam ostro w kość. Teraz już na szczęście wygląda na to, że idzie ku lepszemu
Fabregasowa, Zumi, Justa877 lubią tę wiadomość
-
Asia gratulacje 🥳
Ja po kolejnej nocy bez żadnych objawów nadchodzącego rozpakowania 🤨 nic… zero…
Mam nadzieję że jutro szpital zadzwoni i przyjmą mnie zgodnie z planem🙍🏻♀️39l
🙍🏻♂️41l
Starania od 08.2016
Hashimoto
Drożność ok
nasienie raz lepiej raz gorzej
Gameta od 10.2018
3 cykle stymulowane - Aromek + Ovitrelle
1 IUI 4. 04. 2019 ;(
2 IUI 29.06.2019
# 1IVF : 08.11.2019 start ; punkcja 28 kumulusow - > 13 dojrzałych ; mamy ⛄⛄⛄⛄ 😍😍
FET 18.12.2019 4.1.1.
Beta 9dpt : 82.8
12dpt : 260.1
15dpt : 654
20dpt : 3772,3
33dpt : ❤️
👧🏻 28.08.2020 😍
01.2025 —> wracamy po rodzeństwo
FET 04.03.2025 4.1.1
8 dpt beta hcg 59,61
10 dpt beta hcg 122,80
13 dpt beta hcg 468
20 dpt beta hcg 4742
27 dpt ❤️❤️❤️ CRL 0,72 cm😍😍
05.2025 - prenatalne 6cm zdrowo wyglądającej córki 🩷

-
Asia gratulacje, oby teraz bylo tylko lepiej 🙂🙂
Iga, korzystaj!!!! Nie zaszkodzi a moze pomoże. Liczę ze twój bobas wyjdzie z tego.
U mnie klasycznie jedna kupa codziennie lub co 2 dzień, skurczy brak więc chyba nie zanosi sie na nic 🫣 jedynie palce puchna na potege, szczeka tez boli. chyba spróbuję ten patent z łóżkiem 😛 -
Hehe, ja też chyba spróbuje tego patentu z łóżkiem 😄 Boję się tylko, czy po chwili nie będę 🤮
Domisiak, wygląda na to, że zostaniemy dinozaurami na tym wątku 😅 -
Edka już wiem czemu zapisali mi cesarkę na poniedziałek. Tak jak myślałam że przez weekend jest mniejsza ilość lekarzy i jeśli jest w miarę stabilnie to wolą przeczekać ze mną żeby w razie W jak np przyjedzie ktoś pilny załóżmy z odklejającym się łożyskiem to wtedy żeby mogli się taką osobą zająć.
-