Nnaciaa, wyrazy współczucia z powodu straty mamy 🫂 fajnie, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że za niedługo będzie lżej i poczujesz się lepiej 🫂 dobrze, że masz takie wsparcie w mężu.
Asia, mi wszystkie rozstępy jakie mam, wyszły po ciąży. Mam na piersiach i na pośladku. Jak zobaczyłam nagle te na pośladku to się poryczałam 😅 bo cieszyłam się bardzo, że chociaż rozstępy mnie ominęły, a tu klops 🙈
Udało mi się rozbić zastój, ale ból nadal jest dość silny. Miałam stan podgorączkowy, wzięłam ibum, temperatura już jest w normie, ale mnie nadal łamie jakbym miała gorączkę 🤦♀️ Mam nadzieję, że jutro będzie lepiej. Najprawdopodobniej zostało to spowodowane długą przerwą, bo Tosia pospała i była przerwa między karmieniami 7h, a ja też karmię z jednej piersi na karmienie, więc ta pierś miała bardzo długą przerwę, a dodatkowo spalam pół nocy na brzuchu, więc te piersi były zgniecione. Niestety spanie na brzuchu nadal musi poczekać 😅
Byłam też dziś u fizjo urogonekologicznej popracować z blizną i ocenić mięśnie brzucha. Będę chodzić co 3 tygodnie, żeby rozpracować bliznę i wzmocnić mięśnie brzucha, bo jest rozejście
nnaciaa lubi tę wiadomość
👩32 🧔♂️38
Starania od 01.2025
PCOS, IBS, tężyczka utajona, nieregularne cykle, arytmia
2016 usunięcie potworniaka jajnika, z zachowaniem jajnika
2024 zabieg zamknięcia PFO
20.03. ⏸️ beta 26,5, progesteron 22,9
8.04 jest zarodek z bijącym ❤️
27.05 wszystko dobrze, wyniki Sanco - zdrowa dziewczyna 🩷
3.11 3029g bobasa 🥹
17.11 indukcja z powodu nadciśnienia od 31tc

nnaciaa lubi tę wiadomość