👶 Listopad 2025 👶
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak wygląda spanie mojego syna.. dobrze nie odłożysz i pomyślę o kawie i jeb- płacz.Fabregasowa wrote:Kisne😂😂😂
https://www.facebook.com/share/r/18B7PoyxHn/ -
U mnie to dawanie MM przed snem nocnym kompletnie nie działa..dziś od 20:40 spał po MM do 23:30, ja Wam serio zazdroszczę spania tych 5h albo całej nocy! Bo jestem już zmęczona:(
Ja bym chciała spać te 5h..owszem czasem to ma swój urok częste wstawanie w nocy, dziś Ignaś tak sobie gaworzył że powinnam go nagrać ale nie chce mi się bo wiem że jutro też to samo będzie, oby:😅 chyba że będzie spał po szczepionce na pneumokoki. Dziewczyny miałyście sytuacje że po pneumokokach się dzieci źle czuły?
Mój mąż wczoraj pojechał (przyjechał tylko na 1,5 dnia) zdarzyliśmy się pokłócić i to tak fest, nigdy się tak nie pokłóciliśmy, pierwszy raz. I zauważyłam że nie mam siły nawet się starać żeby się pogodzić.
Edit karmie synka już 2 raz bo po pierwszym nie zasnął on twardo tylko ja, i słyszę przeraźliwe wycie psa.. na dworze jest -13 odczuwalna -17, jak sąsiad zostawił psa na dworze 🫨😭Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 04:02
-
Chciałam zacytować.. nie w mieście.Kasiek7 wrote:Asia ty mieszkasz na wsi?
-
Pobudka co godzinę.. matko czuję się jak dętka 😑
-
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH