Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️
Odpowiedz

Listopadowe Mamusie 2026 ♥️⏸️

Oceń ten wątek:
  • dark Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anett9300 wrote:
    Dziewczyny czy Wy też tak źle znosicie te upały? Boże ja to dawniej mogłam cały dzień smażyć się w słońcu a dziś cały dzień siedzę w domu. Mąż wziął małą na termy, myślałam że pojadę posiedzę w środku z nimi, bo jakoś nie weszłabym teraz do wody choć jest tam też woda poniżej 36 stopni, ale nie dałam rady jechać. Byłam tak słaba, myślałam że zjadę dziś. Sama siebie nie poznaję 🙈 a teraz siedzę w domu sama i czekam na nich. Teraz dopiero wyszłam na zewnętrz, ale u nas nadal lampa 🌞
    Ja cały dzień w domu i jestem słaba przez ostatnie dni bardzo. Czekam aż trochę zejdzie temperatura i mam nadzieję, że wrócą mi trochę siły, bo za tydzień zaczynamy remont mieszkania i mamy masę roboty 🙄

2019 ❤️👧| 01.2024 starania|11.2024 💔👼 |04.2025 💔👼
    9.03.2026 ⏸️
    20.03 💓 0,24 cm
    2.04 1,47 cm
    14.04 2,81 cm 🦶 5mm
    30.04 5,34 cm 🦶 1 cm
    21.05 🦶 1,71 cm
    17.06 240 g 🦶 3 cm
    preg.png
  • Anett9300 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dark wrote:
    Ja cały dzień w domu i jestem słaba przez ostatnie dni bardzo. Czekam aż trochę zejdzie temperatura i mam nadzieję, że wrócą mi trochę siły, bo za tydzień zaczynamy remont mieszkania i mamy masę roboty 🙄

No w przyszłym tygodniu ma już coś spaść temperatura to i siły też powinny wrócić 😊 No my pomału już kończymy budowę, ale myślę że przeprowadzimy się już po wakacjach. W sumie zostały już tylko meble, ale to wszystko robi nam stolarz. Nie chce mi się zamawiać i potem skręcać wszystko. Do sprzątania też na 90% kogoś zamówię, bo nie jestem w stanie tego ogarnąć. I te okna… nie 😊 Ogólnie nienawidzę sprzątać 🤭 Jeszcze teraz jak tak ciepło to sobie nie wyobrażam. Ręka machnę parę razy i muszę odpocząć. Strasznie się szybko teraz męczę

🙍‍♀️93’ 🙍‍♂️93’

10.2021 💔👼
    10.2022 👧
    Starania od 12.2024
    07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
    08.2025 ⏸️
    08.2025 cp 💔
    12.2025 drożność jajowodów

Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
    Badania hormonalne 👍
    Badanie nasienia 👍
    Pozostałe wyniki 👍

🌸03.2026 ⏸️
    7.03 (12dpo) beta 31,75
    9.03 (14dpo) beta 95,17
    11.03 (16dpo) beta 239,76
    13.03 (18dpo) beta 569,37

Czekamy na synka 🩵 😍😍😍

preg.png
‹‹ 163 164 165 166 167
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ