Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
To i ja się melduję po wczorajszej wizycie, usłyszeliśmy 2 serduszka
Jedyne co lekarzowi się nie spodobało (zdziwiło?) to małe zasinienie śluzówki- z tego wszystkiego zapomniałam zapytać jak to może się przekładać
Dostałam jeszcze też luteinę 2x1WildVerm, AleksandraW, inaa, Joanna_blondi, Jastin76, Loretka, Justaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
M_Belly wrote:Hej dziewczyny,
Jedyne co lekarzowi się nie spodobało (zdziwiło?) to małe zasinienie śluzówki- z tego wszystkiego zapomniałam zapytać jak to może się przekładać
Dostałam jeszcze też luteinę 2x1 -
plemniczka wrote:Oo jak cudnie dwa serduszka ☺. Mysle ze gdyby te zasinienie bylo czyms powaznym powiedzialby. Ktory tydzien u Ciebie?
Ostatnia miesiączka 1.02, więc ok. 6,5 tyg, z USG- 6tyg2,3dni
Wielkość kropek- 0,57cm i 0,59 cm
Katti, Ana. lubią tę wiadomość
-
Dostałam jeszcze też luteinę 2x1
Dwa serduszka gratuluje ☺️ A można wiedzieć czy w rodzinie bliźniaki są? Ciekawymi mnie po której lini i z czyjej strony?
Pytam bo moj narzeczony jest z bliźniaków... ale to chyba za drugie pokolenie?
-
Karolka33 wrote:No to w takim razie mdłości i wstręt do jedzenia chyba jeszcze przede mną
Karolka33 lubi tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Dostałam jeszcze też luteinę 2x1
Gratuluje kochana ❤️
Podwójne szczęście, na pewno super przeżycie
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
M_Belly gratuluję
Katty witamy wśród listopadówek.
Ja jeszcze niedawno narzekałam, że nie mam mdłości, to tera mam ich nadmiar
Strasznie mnie męczą kolejny dzień. Nie mogę patrzeć się na jedzenie.Katti lubi tę wiadomość
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
M_Bellt Gratulacje:) podwojne szczescie!!
Katti Gratulacja Kochana:-)!
Ja wizyte mam we wtorek, i poznije znowu za tydzien zeby juz serduszko zobaczyc:)Katti lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
nick nieaktualny