Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
zimowa stokrotka wrote:Haha. Mi się ciężko zsolidaryzować bo jakoś tak za wcześnie mi. Niby różnica 2-3 tygodni między większością z Was a jakoś tak to strasznie dużo dla mnie :p na pewno ułatwi mi to zadanie zobaczenie serduchu na USG
żadne objawy mnie nie przekonują ale jak coś przyjdzie to trudno, trza będzie przyjąć na klate
Na tak wczesnym etapie tydzień różnicy to bardzo dużo.
Ja niby jakieś tam objawy mam, ale tez jeszcze za bardzo nie czuje tej ciazy. Z niecierpliwością oczekuje wizyty i serduszka. Wtedy w to wszystko uwierzę, a narazie się modlę, żeby wszystko było OK -
zimowa stokrotka wrote:Haha. Mi się ciężko zsolidaryzować bo jakoś tak za wcześnie mi. Niby różnica 2-3 tygodni między większością z Was a jakoś tak to strasznie dużo dla mnie :p na pewno ułatwi mi to zadanie zobaczenie serduchu na USG
żadne objawy mnie nie przekonują ale jak coś przyjdzie to trudno, trza będzie przyjąć na klate
-
Jastin76. Trzymam kciuki aby było dobrze.
Generalnie mam nadzieję że limit pecha jest już wyczerpany u wszystkich z was i musi być dobrze.
Loretka. No niestety wiem że różnica na wczesnych etapach jest kolosalna. Ja po prostu wierzę że jest dobrze. Musi być dobrze po prostu.Jastin76 lubi tę wiadomość
-
Karolka33 wrote:W którym tygodniu u was zaczęły się zawroty głowy i mdłości??
Mam 5tc i zawroty dokuczały mi dziś przez cały dzień, ogólnie od tygodnia czuje się tak zmęczona ze po południami tylko marze żeby przyciąć sobie drzemkę.. takie zmęczenie ze gorzej niż po wysiłku fizycznymu mnie dzisiaj 5 tydz i 3 dzień
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
na ból głowy polecam picie wody.wiem ze banał ale mnie przed ciążą strasznie bolala głowa a teraz jak pije 1.5 l wody i kilka herbat to jest w zasadzie dzień do nocy. Weszlam na wage i prawie z niej spadlam. Mam 2 kg wiecej. I piersi jak 2 cysterny. Póki co idzie w cycki. Bola mnie dziś niemiłosiernie.
oyeykova lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
aria40 jestem z Tobą myslami. Tez mialam taką rzeź i to wielokrotnie w pierwszej ciąży. Do dziś została trauma, straszne przeżycie. Bardzo Ci współczuję, ale mam ogromną nadzieję,że maleństwo wyjdzie z tego cało i zdrowo, są takie przypadki:*
W którym szpitalu leżysz, bo Ty chyba też z Wrocławia? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2018, 08:47
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
plemniczka wrote:Bacha witaj!
Martusia jak ty sie dzisiaj czujesz?
Aa głowa boli jeszcze .. mała o 6 nas obudziła.. lekkie plamienie jeszcze mam ale raczej jasny brąz.. Mam nadzieję cały czas.
Miałam dziś okropny senmam nadzieję że się nie spełni ..
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa. Podobno źle sny w życiu codziennym są dobrym zwiastunem. W sensie że się nie spełnia, a będzie odwrotnie. Ja jedyne w co wierzę to to że sny są odzwierciedleniem naszych marzeń i leków oraz tego co przeżyliśmy w ostatnim czasie oczywiście podkoloryzowane.