Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj w ogóle dzień do dupy miałam.. niby dzień wizyty zamiast się głupia cieszyć to się dolowalam.. A moje maleństwo takie silne i pięknie rośnie nawet moja brzydka macica mu nie przeszkodzi..nawet mężowi się oberwalo
ale się nie gniewa
Arashe, Ana. lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Od tego jesteśmy żeby się również wzajemnie wspierać
ja myślałam że przeziębienie minęło a tu dziś obudziłam się z katarem i szczypiacymi oczami
lecze się mlekiem z czosnkiem i miodem ktoś zna jeszcze jakieś domowe sposoby? Chetnie wszystko wypije, zjem byleby przeszło
-
Kinaa wrote:Od tego jesteśmy żeby się również wzajemnie wspierać
ja myślałam że przeziębienie minęło a tu dziś obudziłam się z katarem i szczypiacymi oczami
lecze się mlekiem z czosnkiem i miodem ktoś zna jeszcze jakieś domowe sposoby? Chetnie wszystko wypije, zjem byleby przeszło
Ja robię też syrop z cebuli miodu i czosnku .. do tego parze czarny bez albo sok z czarnego bzu.. dużo cytryny i miodu w herbacie A na katar nie wiem bo mam przez cały rok i teraz nie mogę brać leków na alergię.. także pozostaje inhalacje i woda morska
6 cs
Beta hcg
-
Cześć dziewczyny! Chyba do Was dołączam...
Okres spóźniał mi się trzy dni co zwaliłam na stres, którego ostatnio mi nie brakowało. Mąż kupił test, zrobiłam wczoraj wieczorem i dwie krechy grube jak kluchy.
Szczerze mówiąc to jeszcze nie potrafię się cieszyć, mam jakiś stan niedowierzania. Zapisałam się na wizytę na 4 kwietnia, może wtedy będzie już serducho👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ 5 cykl starań o drugiego małego człowieka
/ wczesne owulacje -
Hej u mnie nie za dobre wiesci. Wczoraj bardzo plamilam na brazowo. To chyba stres . dzis minimaluzuje częstotliwość ruchow i leze w lozku. Pierdziele. Przez wczorajsze stresy moglam stracic malucha.
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
AleksandraW wrote:Hej u mnie nie za dobre wiesci. Wczoraj bardzo plamilam na brazowo. To chyba stres . dzis minimaluzuje częstotliwość ruchow i leze w lozku. Pierdziele. Przez wczorajsze stresy moglam stracic malucha.
6 cs
Beta hcg
-
Martusiaa wrote:Wczoraj w ogóle dzień do dupy miałam.. niby dzień wizyty zamiast się głupia cieszyć to się dolowalam.. A moje maleństwo takie silne i pięknie rośnie nawet moja brzydka macica mu nie przeszkodzi..nawet mężowi się oberwalo
ale się nie gniewa
A jak z plamieniem? -
Kinaa wrote:Od tego jesteśmy żeby się również wzajemnie wspierać
-
AleksandraW wrote:Hej u mnie nie za dobre wiesci. Wczoraj bardzo plamilam na brazowo. To chyba stres . dzis minimaluzuje częstotliwość ruchow i leze w lozku. Pierdziele. Przez wczorajsze stresy moglam stracic malucha.
-
Martusiaa dziękuję. Mam pytanie- mówiłyście już komuś o ciąży? Ja chcę to zostawić dla siebie przynajmniej do momentu, kiedy będę wiedziała że jest serduszko, mąż z kolei to by już obdzwonił rodzinę i znajomych.
A, według ostatniego okresu termin wypada mi na 27.11. Zawsze uważałam, że listopad to najsmutniejszy i najbrzydszy miesiąc w roku, chyba będę musiała się przestawić👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ wczesne owulacje -
Cześć KitKat gratuluje!
My mówiliśmy tylko rodzica a reszta świata poczeka jak najdłużej będzie dało się to ukryć..
Kurde obudziłam się dzisiaj i wymioty mi przeszły, mdłości mniejsze lekko i już zaczynam się stresować ze coś nie tak.. i weź tu dogodz kobiecie tak złe i tak nie dobrzeKitkat lubi tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
U mnie żadnych objawów nie ma. Dwa dni temu bolały mnie sutki, ale teraz i to przeszło, albo się przyzwyczaiłam do tego uczucia. Żadnych mdłości, żadnych bóli, nic. Już więcej objawów miałam jak sobie "wkręcałam" po owulacjach, że się udało👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ wczesne owulacje -
Kitkat, ja mam termin na 24
mi listopad nie straszny tylko fajnie by było żeby się nie pospiepszyło w znak skorpiona, bo jakoś nie lubię tego znaku bardzo. A mam jakiegoś hopla jeśli chodz o zodiaki
U mnie tylko mąż i przyjaciółka wiedzą. Jak będzie serduszko to wtedy powiemy rodzicom -
Witaj Kitkat!
My o ciąży nie mówimy nikomu, aż do końca I trymestru, nawet rodzicom nie powieszałam. Wole poczekać do bezpieczniejszego okresu. Muszę niestety powiedzieć szefowej w pracy ponieważ mam zwolnienie na 2 tyg. Mam nadzieję, że nikomu się nie wygada
AleksandraW mi odpoczynek pomógł na plamienie. Dziś jest beżowe, a nie brązowe więc się poprawia. Także odpoczywaj i będzie dobrze!
Co do mdłości to mnie męczą cały czasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 10:56
Laura 6.11.2018
Aniołek (*)04.04.2017 12tc (poronienie zatrzymane) -
Ana. wrote:Dobrze, ze chociaz widzisz tez pozytywy, czyli odrobina racjonalnosci jest
A jak z plamieniem?
Mam nadzieję że tak zostanie , kosmowka podobno już się nie odkleja , więc może będzie dobrze.. ten krzyż mnie coś boli ..
Mam takie przeczucie że będzie dobrze..dziś jakoś się dziwnie czuje takie wypieki mam i nie mogłam się rozbudzicAna. lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
-
Martusiaa wrote:Wczoraj w ogóle dzień do dupy miałam.. niby dzień wizyty zamiast się głupia cieszyć to się dolowalam.. A moje maleństwo takie silne i pięknie rośnie nawet moja brzydka macica mu nie przeszkodzi..nawet mężowi się oberwalo
ale się nie gniewa
Brawo Martusiaa, tak trzymaj. Grunt to wierzyć, że będzie dobrze. -
kryha wrote:Kitkat, ja mam termin na 24
mi listopad nie straszny tylko fajnie by było żeby się nie pospiepszyło w znak skorpiona, bo jakoś nie lubię tego znaku bardzo. A mam jakiegoś hopla jeśli chodz o zodiaki
U mnie tylko mąż i przyjaciółka wiedzą. Jak będzie serduszko to wtedy powiemy rodzicom
A to ja mam hopla na punkcie znaczenia imion, więc w tym wypadku czeka nas trudna przeprawaNie wiem na ile to dopasowanie, na ile zbieg okoliczności ale wszyscy kogo znam to mają takie cechy jak ich "imiona"
👩 33 l.
🧔🏻 36 l.
👱♀️ 6 l.
/ wczesne owulacje