Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Red Head wrote:Ja dzisiaj na wkładce też zauważyłam brunatny śluz. Napisalam odrazu do mojej ginki i dopisała, że tym mam się nie przejmować.
Dziewczyny jakie macie metody na mdłości? Dzisiaj rano miałam chwile uzdrowienia ale mdłości wróciły. Nie wiem jak mam sobie z tym radzic bo przecież to męki straszne. Ciesze się że chociaż do roboty nie musze chodzić. Od paru dni wychodze tylko z psem bo nie mam siły przez te mdłości.
Ja jeszcze nie mam, ale dziś akurat o tym rozmawiałam z położną - owszem, imbir, herbatka, zjeść kawałek ciastka jeszcze leżąc w łóżku, zanim się wstanie - ale powiedziała, że można też wziąć lokomotiw dla dzieci, nie wiem, czy dobrze napisałam nazwę. O tym bym nie pomyślała! -
Martusiazabka wrote:Hej. Czy mogę dołączyć? W środę robiłam test. Pozytywny. W czwartek drugi. A dziś odebrałam wyniki bety, 24800, więc wychodzi że to jakoś 6-7 tydzień. Termin będzie jakoś na listopad. Narazie nic nie potwierdzone, wizytę u lekarza mam dopiero w piątek. I ciekawa jestem co mi powie, bo byłam u niego 3 tygodnie temu bo miałam koszmarnie nieregularne cykle po pierwszej ciąży. A on mi powiedział że dopóki karmię piersią to tak będzie o że narazie nie mam szans na ciążę, bo KP to naturalna antykoncepcja. Co za bzdura wogóle. Teraz wychodzi na to że już wtedy byłam w ciąży. Ciekawa jestem co mi powie w piątek
Niedouczony jakis, ja dwukrotnie zaszlam w ciaze podczas kpMartusiazabka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Martusiazabka wrote:Hej. Czy mogę dołączyć? W środę robiłam test. Pozytywny. W czwartek drugi. A dziś odebrałam wyniki bety, 24800, więc wychodzi że to jakoś 6-7 tydzień. Termin będzie jakoś na listopad. Narazie nic nie potwierdzone, wizytę u lekarza mam dopiero w piątek. I ciekawa jestem co mi powie, bo byłam u niego 3 tygodnie temu bo miałam koszmarnie nieregularne cykle po pierwszej ciąży. A on mi powiedział że dopóki karmię piersią to tak będzie o że narazie nie mam szans na ciążę, bo KP to naturalna antykoncepcja. Co za bzdura wogóle. Teraz wychodzi na to że już wtedy byłam w ciąży. Ciekawa jestem co mi powie w piątek
Witamy i gratulacjeMartusiazabka lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 18:45
-
Witam wszystkie nowe dziewczyny, ale już dużo Nas
Siedzę cicho bo znowu mdłości się odezwały z większą siłą
Powiedziałam dzisiaj szefowej o ciąży. A ona radość, super że się cieszy, usciskała mnie, pogratulowała.
Powiedziała że myślała że coś się poważnego stało, albo że chce się zwolnic bo byłam zdenerwowana. A to przecież bardzo dobra wiadomość i że mam się niczym nie martwić....że liczyli się z tym bo to naturalna kolej rzeczy.
No szok.... takich to ze świecą szukaćams, plemniczka, peeky, zimowa stokrotka lubią tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justynaa super ze tak podeszła do tego, fajnie jakby wszyscy mieli takie podejście
Ja się zaczęłam tak stresować bo cały tydzień umierałam w łóżku tak mnie wymioty męczyły, wczoraj było troszkę lepiej a dzisiaj to już w ogóle super tylko raz rano wymiotowałam nawet pizzę zjadłam przed chwila bo miałam ochotę.. co chwile tylko macam się czy jeszcze piersi mnie bola wrr.. byle do wtorkowej wizyty
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Ja w sumie nie pracuje jakoś bardzo długo bo teraz minął rok, dlatego duża ulga po rozmowie. Wszyscy powinni tak do tego podchodzić, a nie niektórzy tylko dokładają stresów.
Martusiazabka nie zwlekaj za długo, porostu powiedz na spokojnie na osobnosci. Szybciej odetchniesz że masz to za sobą
Nie stresuj się Aga ja miałam środę koszmarną już chciałam sobie dołek kopaćpotem dwa dni super a dzisiaj znowu atak mdłości, więc to chyba normalne.
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:Witam wszystkie nowe dziewczyny, ale już dużo Nas
Siedzę cicho bo znowu mdłości się odezwały z większą siłą
Powiedziałam dzisiaj szefowej o ciąży. A ona radość, super że się cieszy, usciskała mnie, pogratulowała.
Powiedziała że myślała że coś się poważnego stało, albo że chce się zwolnic bo byłam zdenerwowana. A to przecież bardzo dobra wiadomość i że mam się niczym nie martwić....że liczyli się z tym bo to naturalna kolej rzeczy.
No szok.... takich to ze świecą szukać
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26