Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyoyeykova wrote:hej! jeśli ktoś z Was zechce założyć tajną grupę na fb to ja jestem pierwsza chętna
jakoś raźniej mi jak piszę z realnymi osobami oraz w tajnej grupie, nie mam zaufania do bbf
ed. musi byc tajna nie zamkniętaaby nasi znajomi nie widzieli ze do takiej grupy należymy
proponuję też mylącą nazwę, w razie co, np spotkanie listopadowe
3 dni do wizyty, jak żyć
My kiedyś miałyśmy ową grupę jak starałam się o drugą dzidzie było nam lepiej pisać na fb wiec założyłyśmy grupe i tam wiecej się pisało.
Wiadomo z czasem grupa znikneła bo każdy poszedł w swoją stronę po porodzie -
Ja mam 2 sugestie. Poczekac, bo tu sklad sie jeszcze klaruje. Codziennie dochodza nowe osoby, ktos zrezygnuje bo stwierdzi ze uczestnictwo w grupie nie jest dla niego czy cos... Poczekajmy moze?
No i jak dla mnie tylko tajna grupa wchodzi w gre.
Co do postow na fb. U nas na styczniowkach 2017 super sie sprawdzil i sprawdza nadal system - jeden post na dzien, z data. I w nim toczy sie cala dyskusja jak tu. Latwo nadrobic, ogarnac. A poza tym oczywiscie oddzielne posty z rzeczami istotniejszymi niz codzienne plotyoyeykova, Martusiaa, plemniczka, Arashe, peeky, WildVerm lubią tę wiadomość
-
Ana masz rację w 100%.
Jeden post dzienny, wolałabym aby w nim tez nie było zdjęć dzieci i usg - zróbmy osobny post z galerią gdzie można wrzucać wszelkie zdjęcia, no i zaczekajmy bo jeszcze nas pewnie przybędzie. Ustalimy ze nie wiem, w połowie kwietnia uruchomimy grupę
ed. literowkiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 07:59
Ana. lubi tę wiadomość
-
Dziwne bo jak grupa jest zamknięta całkowicie to nawet po nazwie nie da się jej wyszukać.. my jak miałyśmy grupę licowej 2015 to nikt kto nie należal do grupy nie znalazł by jej..
Był taki pomysł żeby poczekać jeszcze trochę aż skończy się miesiąc by już zamknąć listopad i by grupa była zamknięta.. bo po co mają obcy ludzie czytać nasze postyAna. lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Dziwne bo jak grupa jest zamknięta całkowicie to nawet po nazwie nie da się jej wyszukać.. my jak miałyśmy grupę licowej 2015 to nikt kto nie należal do grupy nie znalazł by jej..
Był taki pomysł żeby poczekać jeszcze trochę aż skończy się miesiąc by już zamknąć listopad i by grupa była zamknięta.. bo po co mają obcy ludzie czytać nasze posty
jak jest zamknięta to widać i grupę i członków oraz zdjęcie w tleAna. lubi tę wiadomość
-
Witajcie w niedziele. Palmy poświęcone juz? ☺ my styczniówki 2014 tez mamy swoją grupe na fb. I tak jak piszecie pierwsza osoba ktora zaczyna dzien dodaje post z datą i pod tym jednym postem prowadzimy dyskusje. Osobny post mozna dodac gdy cos waznego konkretnego chcemy napisac a nie chcemy by to sie zglubilo np: "o rozszerzaniu diety", czy " jakie sa ulubione zabawki waszych dzieci"... my juz prawie 5 lat na tamtej grupie jestesmy, tak sie zżylysmy
Tygrasica, Ana. lubią tę wiadomość
-
Też jestem za grupa na fb
U mnie wczoraj tak samo było apogeum mdłości tak że pierwszy raz wylądowałam nad muszlą ale skończyło się tylko na odbijaniu.
I doszłam wreszcie do tego że oprócz mdłości to była też zgaga. Nigdy czegoś takiego nie miałam i nie wiedziałam co to
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Cześć niedzielnie! Ja jestem za fb bardzo, z telefonu okropnie niewygodnie się mi na tym belly pisze, nie wiem, jest jakaś apka na telefon? Laptopa odpalam rzadziej. I w ogóle fb chyba daje więcej możliwości. Na dodatek ucina mi wpisy. Wysyłam, a część zjada.
Mąż śpi, a ja i tak musiałam wstać żeby wziąć leki i zrobić sobie zastrzyk, jeju, chrapie, więc nabieram nawyku sprawdzania, co tam na forum u WasWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 09:23
-
plemniczka wrote:Dziewczyny doradzcie. Jutro jade na badania, musze mocz pobrac, ale na noc aplikuje sobue pimafucin i gdy rano wstaje resztki tego wylatują ze mnie, no tak jak przy luteinie... jak to zrobic by mocz do badania nie zanieczyscil sie przez to?
plemniczka lubi tę wiadomość