Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe wrote:A czy któraś z Was pije kawę? Wiem, że wiele z Was odrzuca, ale zastanawiam się czy jest taka, która podobnie jak ja nie może całkiem zrezygnować. I tak robię połowę słabszą, na pół z mlekiem.
Ja jestem strasznym kawoszem, na razie nie mam cofki, więc piję. Przeczytałam gdzieś, ze picie powyżej 100 ml może być szkodliwe, wiec zazwyczaj nie przekraczam jednej filiżanki rano, ze trzy razy pozwoliłam sobie na lurę wieczorem. Co to znaczy 100 ml? Przecież ważne jest stężenie nie pojemność... Zobaczymy czy mnie nie odrzuci w dalszym etapiepeeky, Arashe lubią tę wiadomość
-
Nie nie nic sie nue stanie od 2 herbat dziennie i kawy i nawet kubka coca coli ☺.ja w pierwszej ciazy pilam do konca, slodzilam tez i na nic to nie wplynelo a do tego od wielu lat jestem wegetarianka, ryb tez nie jem i tez nie wplyno to na ciaze, dziecko i moje wyniki
-
Co do kawy odstawilam w lutym na poczatku miesiąca pozniej cudownie i niespodziewanie zaszlam w ciaze i nie wrocilam juz do niej. Maz mi zrobil test kupil kawe i postawil przede mna ale moja mina dala mu do zrozumienia ze ma z nia gnać. Odstawienie kofeiny po 12 latach bylo najbardziej traumatycznym doswiadczeniem
nie wrócę do tego
sa jakies kawy dla ciezarnych z tego co sie orientuje.
Sloneczko1909 lubi tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
-
AleksandraW wrote:Co do kawy odstawilam w lutym na poczatku miesiąca pozniej cudownie i niespodziewanie zaszlam w ciaze i nie wrocilam juz do niej. Maz mi zrobil test kupil kawe i postawil przede mna ale moja mina dala mu do zrozumienia ze ma z nia gnać. Odstawienie kofeiny po 12 latach bylo najbardziej traumatycznym doswiadczeniem
nie wrócę do tego
sa jakies kawy dla ciezarnych z tego co sie orientuje.
Są nawet wina bezalkoholowe, czerwone i białe, dla ciężarnych, ja za czerwonym będę tęsknić bardzo. Tak samo jak za swoim rowerem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 10:59
-
Hej dziewczyny, ja nie odzywałam się po piątkowej wizycie, bo nie było tam samych dobrych wiadomości.. pęcherzyk ciążowy ok. 7mm odpowiadający 5t2d tak jak wg owulacji idealnie wychodziło, w nim pęcherzyk żółtkowy 0.27cm, zarodka jeszcze nie było, ale na to jest czas.
Zła wiadomość taka, że reszta macicy wypełniona krwiakiem 3x1cm, utrudniającym pęcherzykowi dostęp do środków odżywczych. Taże czekamy.. do piątku.
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
Arashe wrote:A czy któraś z Was pije kawę? Wiem, że wiele z Was odrzuca, ale zastanawiam się czy jest taka, która podobnie jak ja nie może całkiem zrezygnować. I tak robię połowę słabszą, na pół z mlekiem.
Arashe lubi tę wiadomość
-
Ja pije od czasu do czasu slaba kawe, z espresso zrezygnowalam choc wczesniej lubialam wypic bo kopa daje:-) jerbate tez pije, z cytryna miodem i imbirem to juz moj rytuał poranny. Choc moja gin mowila, zebym nie pila wiecej niz 2 czarne herbaty dziennie i nie za mocne
Millvaa trzymaj sie kochana:** dostalas jakies leki? Krwiak moze sie wchlonac
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Millvaa wrote:Hej dziewczyny, ja nie odzywałam się po piątkowej wizycie, bo nie było tam samych dobrych wiadomości.. pęcherzyk ciążowy ok. 7mm odpowiadający 5t2d tak jak wg owulacji idealnie wychodziło, w nim pęcherzyk żółtkowy 0.27cm, zarodka jeszcze nie było, ale na to jest czas.
Zła wiadomość taka, że reszta macicy wypełniona krwiakiem 3x1cm, utrudniającym pęcherzykowi dostęp do środków odżywczych. Taże czekamy.. do piątku.