Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Mnie od niczego nie odrzucilo, ja pije kawe codziennie. Wczesniej pilam 3 dziennie teraz jest to 1 górna 2 slabe. Jesli nie ma sie problemow z cisnieniem to mozna bez przeginania
Witam w niedziele
Plemniczka mam podobnie, tez od niczego mnie nie odrzuca. Nie mam jednak ochoty na słodycze, są mi obojętne.Mania28, plemniczka, Arashe lubią tę wiadomość
-
Millvaa wrote:Hej dziewczyny, ja nie odzywałam się po piątkowej wizycie, bo nie było tam samych dobrych wiadomości.. pęcherzyk ciążowy ok. 7mm odpowiadający 5t2d tak jak wg owulacji idealnie wychodziło, w nim pęcherzyk żółtkowy 0.27cm, zarodka jeszcze nie było, ale na to jest czas.
Zła wiadomość taka, że reszta macicy wypełniona krwiakiem 3x1cm, utrudniającym pęcherzykowi dostęp do środków odżywczych. Taże czekamy.. do piątku.
Millvaa trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze. Ale też nie martw się na zapas u mnie na pierwszym usg 5+5 był sam pecherzyk, nie było widać nawet zółtkowego. A dwa tyg później juz serduszko.
A krwiak pewnie się wchłonie i będzie OKMania28, Millvaa lubią tę wiadomość
-
Jeszcze raz Dzień dobry w niedziele
Cały czas dziewczyny was czytam jestem na bieżąco ale brak siły na pisanie wymioty przeszły dzisiaj boli mnie podbrzusze i kręgosłup plamień brak już mam złe przeczucia do wizyty w środę oszaleje!!!!
Boję się poprostu że skończy się to szczęście tak jak z naszym Franiem(*)
Millva trzymam kciuki żęby krwiaczek się wchłonął!
Ana trzymam kciuki jutro na wizycie, musi byc dobrze!
Radocha i Gabi Witajcie fajnie że jest nas coraz więcej!
-
Ja od początku kiedy dowiedziałam się , ze jestem w ciąży miałam mdłości, ale od tygodnia to się przekształciło w wymioty ... ja również mam jutro wizytę o 14 i już drugie USG. Dwa tygodnie temu już praktycznie pod koniec 6 tyg było widać akcje serduszka .
-
Dziewczyny czy myslicie, ze jezeli na wizycie rowno w 5tyg byl tylko pecherzyk to teraz w piatek jak bedzie 6t5d to mozliwe ze bedzie juz zarodek z serduszkiem?
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Dziewczyny czy myslicie, ze jezeli na wizycie rowno w 5tyg byl tylko pecherzyk to teraz w piatek jak bedzie 6t5d to mozliwe ze bedzie juz zarodek z serduszkiem?
Ja byłam na wizycie w 5t5d to lekarka powiedziała, że za tydzień już powinno być widaćidę we wtorek,więc trochę wiece nic tydzień,ale to wynika z jej dni przyjmowania
-
Almond wrote:Dziewczyny czy myslicie, ze jezeli na wizycie rowno w 5tyg byl tylko pecherzyk to teraz w piatek jak bedzie 6t5d to mozliwe ze bedzie juz zarodek z serduszkiem?
-
Tygrasica wrote:No raczej nie pojeżdżę w tym roku z mężem w dzikich okolicznościach przyrody na szalonych eskapadach rowerowych, co ja mówię, na pewno nie
Samo jeżdżenie rowerem w ciąży jest dozwolone, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, nie ryzykowałabym nawet na początku ciąży, co dopiero z brzuchem! W tym roku więc mój czerwony Giant będzie się kurzył
Tygrasica, oyeykova lubią tę wiadomość
-
Tygrasica wrote:No raczej nie pojeżdżę w tym roku z mężem w dzikich okolicznościach przyrody na szalonych eskapadach rowerowych, co ja mówię, na pewno nie
Samo jeżdżenie rowerem w ciąży jest dozwolone, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, nie ryzykowałabym nawet na początku ciąży, co dopiero z brzuchem! W tym roku więc mój czerwony Giant będzie się kurzył
A ja bym chciała, ale zobaczymy w praktyce -
Nova87 wrote:Ja bylam w 6t5dc i byl zarodek 5mm i serduszko
Ja mam wizytę w 6t4dc, mam nadzieję, że już coś zapuka w głośniku. Właściwie czekam tez cały czas na to, żeby dowiedzieć się czy moja ciąża jest mnoga czy pojedyncza. Zarodki miałam podane dwa, jeden troszeczkę silniejszy, z większą ilością komóreczek, drugi nieco mniejszy. Oglądałam zdjęcia usg ciąż bliźniaczych, jeju, takie dwie jamki! Dowiem się we czwartek. Lekarz nie chciał komentować mojej bety, a z kalkulatorów i wykresów przyrostu - na dwoje babka wróżyła. Lub na jedno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 17:57
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Ana. wrote:A widzisz, to ja cala poprzednia ciaze hezdzilam, do konca 7 mca. Teraz tez planuje
Wiesz, wydaje mi się to możliwe, jak się ma rower damkę, miejski, jeździ się w wyprostowanej pozycji, czemu nie. Mój rowem to góral i jeżdżę na nim mocno pochylona. Byłoby to z brzuchem uciążliwe... -
Ja zobaczyłam zarodek z bijącym serduszkiem 6t4d. Więc jest duża szansa, że już będzie widać u CiebieTygrasica lubi tę wiadomość