Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jastin76 wrote:Ja specjalnych mdłości nie mam może lekko mnie odrzuca od niektórych potraw.
Czy ziołowe herbaty można pić?
Ja mam problem z zaparciami ... Czy ktoś coś ? Może któraś z Was ma podobny problem i coś podpowie ?
Ja miałam i zapytałam o rade mojego lekarza. Jeść 5 posiłków w tym dwa z nich to owoc lub warzywo albo jogurt. Mi osobiście pomogło jak zaczęłam wcinać jogurtyJastin76 lubi tę wiadomość
-
peeky wrote:Ja mam jutro pierwsze usg. Dostalam skierowanie, bo powiedzialam GP, ze odczuwam co i raz cmienie prawego jajnika i chca sprawdzic, czy wszystko ok.
Zastanawiam sie, czy bedzie szansa zobaczyc juz akcje serca. Czytalam, ze zaczyna ono bic 21 dni po zaplodnieniu, a wg nowszych badan 16. U mnie owulacja byla w 12dc, jutro bedzie 27dpo.peeky lubi tę wiadomość
-
Millvaa
Bądź dobrej myśli i odpoczywaj. Trzymam kciuki, aby z dzidzią było wszystko w porządku
Jastin76
Też miałam ten problem, odstawilam kawę.Piję herbatkę ziołową "Zioła mnicha" Na pracę jelit. Widzę delikatną poprawę. Chociaż staram się też codziennie między głównymi posiłkami jeść owoce lub jogurt.Millvaa, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Almond wrote:Dziewczyny czy myslicie, ze jezeli na wizycie rowno w 5tyg byl tylko pecherzyk to teraz w piatek jak bedzie 6t5d to mozliwe ze bedzie juz zarodek z serduszkiem?
U mnie było zarodek z serduszkiem widać dokładnie w 6 tyg. 6 dniu. Wiec myśle, że u
Ciebie tez tak będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 18:37
Mania28 lubi tę wiadomość
-
Tygrasica wrote:Wiesz, wydaje mi się to możliwe, jak się ma rower damkę, miejski, jeździ się w wyprostowanej pozycji, czemu nie. Mój rowem to góral i jeżdżę na nim mocno pochylona. Byłoby to z brzuchem uciążliwe...
Tygrasica lubi tę wiadomość
-
Jastin76 - sliwka suszona. Wcinaj miedzy posilkami, albo taka zwykla albo sloiczek gerberka dla dzieci.
Poza tym owsianki wszelakie i DUUUUUZO wody. Skoro masz zaparcia to wody pijesz za malo, organizm zatrzymuje i widac mu brakuje do metabolizmu.Jastin76 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, strasznie sie stresuje. Nie wiem jak ja ten tydzien przezyje.
Pijecie jakis dodatkowy magnez? Mi gon zalecila kupic sobie Asmag albo aspargin juz takie leki, bo mowi ze suplementy nie sa takie fajne
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:Dzieki dziewczyny, strasznie sie stresuje. Nie wiem jak ja ten tydzien przezyje.
Pijecie jakis dodatkowy magnez? Mi gon zalecila kupic sobie Asmag albo aspargin juz takie leki, bo mowi ze suplementy nie sa takie fajne
Ale tak na zapas? Czy masz jakiś niedobór w wynikach? Mnie lekarz mówił tylko o "witaminkach" - no to kupiłam taki kombajn dla kobiet w ciąży i jedną dziennie jem. Dodatkowo biorę witaminę D, ale to mi kazała endokrynolog, mam niedobór, "subbrak"
Ja w ogóle jestem zielono blada, wiecie? Też macie takie twarze? Trochę jak zombie -
Hej ,
U mnie masakra. W piatek niedroznosc jelit. Godz 2 w nocy przyjecie na oddzial patologii ciazy. Zastrzyk nospa, 2 x papaveryna. Usg- pecherzyk starszy o dzien. Sobota godz 12 przyjecie na oddzial chirurgii ogolnej. Dozylnie pyralgina i 2 razy papaveryna. Leze tutaj nadal i martwie sie co z ciaza bedzie przez te leki -
zimowa stokrotka wrote:Ana. Ja muszę się zaprzyjaźnić z wodą, ale jakoś ta przyjaźń nam nie idzie... A już widzę że organizm ja sobie zaczyna magazynować...
Po wadze czy po wystającym brzuchu? Bo na wadze nie widzę zmian, na brzuchu - kurcze, nie wiem, co to będzie jak ze zwolnienia wrócę do pracy i będę musiała zdjąć dresy! W co ja się zmieszczę z tym balonem? To chyba od progesteronu... -
inaa wrote:Hej ,
U mnie masakra. W piatek niedroznosc jelit. Godz 2 w nocy przyjecie na oddzial patologii ciazy. Zastrzyk nospa, 2 x papaveryna. Usg- pecherzyk starszy o dzien. Sobota godz 12 przyjecie na oddzial chirurgii ogolnej. Dozylnie pyralgina i 2 razy papaveryna. Leze tutaj nadal i martwie sie co z ciaza bedzie przez te leki
Inaa, jeszcze cię nie znam, ale wysyłam ciepłe fluidy i trzymam kciuki, na pewno lekarze nie zrobią krzywdy dziecku, w końcu leżysz na właściwym oddziale. Długo cię zatrzymają? -
inaa wrote:Hej ,
U mnie masakra. W piatek niedroznosc jelit. Godz 2 w nocy przyjecie na oddzial patologii ciazy. Zastrzyk nospa, 2 x papaveryna. Usg- pecherzyk starszy o dzien. Sobota godz 12 przyjecie na oddzial chirurgii ogolnej. Dozylnie pyralgina i 2 razy papaveryna. Leze tutaj nadal i martwie sie co z ciaza bedzie przez te leki
Ja ostatnio często używam czopkow glicerynowych, bo straszne kamienie się zaczęły robić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2018, 20:00
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017