Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pierwsze usg miałam w 4T5D nic nie było widać, następne w 5T5D była maluteńka kropeczka.....no i kolejną wizyte miałam ustaloną za 3 tygodnie....lekarz nie chciał wcześniej, że to bez sensu.... no i siedze jak na szpilkach (jeszcze 2 tygodnie),
czas mi sie dłuży bo we wrześniu chodziłam az do 10TC z pustym jajem płodowym....a nic na to nie wskazywało....nie wskazywało bo wizyty były tak rzadkooyeykova lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej! jeśli ktoś z Was zechce założyć tajną grupę na fb to ja jestem pierwsza chętna
jakoś raźniej mi jak piszę z realnymi osobami oraz w tajnej grupie, nie mam zaufania do bbf
ed. musi byc tajna nie zamkniętaaby nasi znajomi nie widzieli ze do takiej grupy należymy
proponuję też mylącą nazwę, w razie co, np spotkanie listopadowe
3 dni do wizyty, jak żyćWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 21:47
Almond, zimowa stokrotka, peeky, Katti, Arashe, Justaaa, WildVerm lubią tę wiadomość
-
ams wrote:Ale super !!!
to jeszcze z ciekawosci zapytam - czy Maz mowi po polsku ?
ja probuje mojego nauczyc, ale czasu troche brak... duzo rozumie, ale gorzej, zeby cos z siebie wydobyl
Mieszkamy pod Paryzem
Ohh Paryzzazdroszcze!! Tak, mowi wlasciwie juz plynnie po polsku, szybko sie nauczyl bo w niecaly rok:D zmusilam go heheh
Witam nowe dziewczyny:)!!! Aleee nas juz duzo, super:) luty/marzec byl owocny:-)
Ja tez jestem za gr na fb!
Ja dalej oprocz boli zoladka nie mam zadnych objawow.. martwi mnie to no ale nie nakrecam sie. Czasami delikatne mdlosci po jedzeniu, ale da sie zyc
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
zimowa stokrotka wrote:Jestem za Facebookiem!jak coś mogę założyć taka
może być i tajna i zamknięta. Przy otwartych jest chyba problem że jednak te posty są mimo wszystko widoczne.
przyjmniej zamknięta a najlepiej tajna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 21:59
Jastin76 lubi tę wiadomość
-
Mogę to zrobić ale jest jeden haczyk. Potrzebuję któraś z was mieć w znajomych zanim grupa powstanie bo Facebook karze sobie dodać przed założeniem jednego znajomego
no a męża nie dodam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 22:04
Katti lubi tę wiadomość
-
Ja tez jestem za grupą na fb, chociaż tutaj łatwiej się pisze niż tam w postach26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
04.04.2025 połówkowe
-
oyeykova wrote:hej! jeśli ktoś z Was zechce założyć tajną grupę na fb to ja jestem pierwsza chętna
jakoś raźniej mi jak piszę z realnymi osobami oraz w tajnej grupie, nie mam zaufania do bbf
ed. musi byc tajna nie zamkniętaaby nasi znajomi nie widzieli ze do takiej grupy należymy
proponuję też mylącą nazwę, w razie co, np spotkanie listopadowe
3 dni do wizyty, jak żyć
Grupy na fb sa o wiele wygodniejsze, bardziej przejrzysteKatti lubi tę wiadomość