Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Arashe wrote:Martusia nie przejmuj się, na pewno już zleci, przecież morfologia i ogólne moczu to ważne badania
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
zimowa stokrotka wrote:Jeee! Jestem dumna ze się udało. Tylko czy u was też to jest różowe? U mnie raz jest różowe raz niebieskie.
Kurde siedzę w poczekalni i znoszę jajko.
To która zakłada grupę na fb ?
6 cs
Beta hcg
-
zimowa stokrotka wrote:Jeee! Jestem dumna ze się udało. Tylko czy u was też to jest różowe? U mnie raz jest różowe raz niebieskie.
Kurde siedzę w poczekalni i znoszę jajko.
Może dodamy kategorię o liczbie dzieci, wiemy ze pierworódki często inaczej przechodzą?
Trzymamy kciuki za wizytęU mnie też się zawsze długo czeka
-
Martusiaa wrote:Trzymamy kciuki
To która zakłada grupę na fb ? -
Dziękuję
Martusiaa. Jak się chętny nie znajdzie to już wcześniej mówiłam że ja mogętylko Facebook wymaga żeby zaprosić od razu przy zakładaniu grupy kogos znajomego czyli któraś z was. Oczywiście jak wszystko pójdzie pięknie i cudownie na wizycie za chwilę
-
nick nieaktualnyHej dziewczęta,
Ja już w tabeli się dopisałam
Jeśli chodzi o grupę na facebook to jestem jak najbardziej za.
Niestety dziś mam wzmożone mdłości, ale po jedzeniu jakby ciut lepiej. Teraz marzę tylko o tym, aby po powrocie do domu położyć się i uciąć sobie drzemkę.
-
Arashe wrote:Ja mogę założyć a moderatorów ustawi się więcej... z racji, że i tak nie mam imienia i nazwiska w profilu to pisząc tu pozostanę dla ogółu czytającego forum dalej anonimowa.
6 cs
Beta hcg
-
zimowa stokrotka wrote:Dziękuję
Martusiaa. Jak się chętny nie znajdzie to już wcześniej mówiłam że ja mogętylko Facebook wymaga żeby zaprosić od razu przy zakładaniu grupy kogos znajomego czyli któraś z was. Oczywiście jak wszystko pójdzie pięknie i cudownie na wizycie za chwilę
6 cs
Beta hcg