Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny . Już nie mogę doczekać się wizyty która jest za 2h. Co do widoczności brzuszka to nie wiem od czego to zależy ale moja kuzynka jest w 20 tyg i dopiero koło 15 tc brzuch zaczął być widoczny a u mnie jest widoczny od 7 tc. Tylko zauważyłam ze jej okrągłości ciążowe najpierw trochę na boczki się rozlewały a ja znowu wcięcie w talii mam i brzuch jakby rośnie do przodu.
-
Justaaa wrote:U mnie dokładnie taka sama sytuacja. Z rana jest naprawdę ok, ewentualnie delikatnie mdli. A tak między 16 a 19 się zaczyna jazda, mega mdłości i jeszcze zgaga, wczoraj przez to prawie do 2 w nocy nie mogłam spać
Ja już po wizycie, ale w piątek pierwsze USG:)
Ja myślałam, że mnie gardło drapie/boli ale mama uświadomiła mnie, że to zgaga
Ja w piątek pierwsza wizyta i usg. W sumie owulację miałam 27-28.02 więc miesiąc od owulki może coś zobaczęZ jednej strony nerwy czy wszystko ok a z drugiej ekscytacja.
Justaaa lubi tę wiadomość
-
Mnie też mdłości opuściły, tzn poczułam się zdecydowanie lepiej
jedynie męczy mnie bezsenność i to, że 4 razy w nocy wstaje na siku.. Myślę, że jedno łączy się z drugim.. Jak już wstanę, nie mogę zasnąć.. Dlatego jak budzę się rano czuje się wrakiem człowieka. Kolejna wizytę mam 3 kwietnia.. Już nie mogę się doczekać, a tu jeszcze tydzień!!!
-
Aga188990 wrote:Happywife oczywiście jutro od razu po wizycie dam znać, staram się myśleć pozytywnie ale trochę ciężko mi to idzie
Nie martw się, brak objawów o niczym nie świadczy, nawet zobacz, w opisach tygodni ciąży często w sieci pojawiają sie sformułowania "mogą ci dokuczać ...", "możesz odczuwać..." - ale nie musisz! Objawy są, lub nie ma, pojawiają się lub nie. Jest to zupełnie indywidualna rzecz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 11:39
gabi1994, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Loretka wrote:Papierowka, a co z tymi co wogole nie wymiotują i nawet mdłości u nich rzadko się pojawiają?
Mnie czasem coś przymuli, ale bez większych sensacjioyeykova, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Ana. wrote:To ja mial plan odstawic nocki, ale z lenistwa tego nie robie. My spimy razem, F budzi sie 2-3x, ciumknie chwile i spi dalej, wiec nie chce sobie utrudniac zycia :p
ja i tak wstaje, bo trójki jak idą na dole teraz... Ehhh
Ed. LiterówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 11:52
-
Joanna_blondi wrote:Ja cały czas mam płaski brzuch i aż zaczynam się zastanawiać czy to normalne, bo Wy wszystkie piszecie, że już nie możecie się dopiąć w spodnie. Ja też jestem raczej szczupła. Mam 171 cm wzrostu i ważę 53 więc chyba szybko powinno być u mnie widać brzuszek.
oyeykova lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny lekarze Wam mówili czy w jakimś konkretnym tyg. ciąży należy wykonać te pierwsze badania krew, mocz itd?
Zastanawiam się czy jak pójdę dopiero po świętach to będzie ok...
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Dziewczyny! Ja już nie mogę się doczekać tej naszej grupy na Facebooku! Tu się bardzo nie fajnie pisze, komentarze nie układają się w logiczne drzewko, jak używam emotikonek to ucina mi często cały tekst za znakiem, i już od tego różowego koloru oczy bolą
O znowu mi ucięło po emotikonce...
Czekamy do połowy kwietnia, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2018, 12:00
Arashe, oyeykova, Justaaa lubią tę wiadomość
-
Justaaa wrote:Dziewczyny lekarze Wam mówili czy w jakimś konkretnym tyg. ciąży należy wykonać te pierwsze badania krew, mocz itd?
Zastanawiam się czy jak pójdę dopiero po świętach to będzie ok...Justaaa lubi tę wiadomość
-
Arashe wrote:W poprzedniej ciąży mi zawsze kazała robić jak najbliżej kolejnej wizyty, a nie zaraz jak dostałam
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Peeky gratuluję serduszka..
Dziewczyny możemy już założyć grupę ale do końca kwietnia tu zaglądać w razie by ktoś miał dołączyć i kierować bo na grupę na fb
Co do listy można zrobić tabelkę w w exelu
Gdzie będą wszystkie ważne info .. m.in. Nick z bbf termin porodu termin najbliższej wizyty płeć oraz później po porodzie termin rzeczywisty waga itp jeśli Wam pasuje wybierzemy kogoś na admina kto się tym zajmie i stworzy grupę i tabelkę..
Taka propozycja , nie wiem co Wy na toJustaaa, Joanna_blondi, Arashe, peeky lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26