Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Girl, to jestesmy w podobnej sytuacji
Ja w poprzedniej ciazy tez sie na zadnym forum nie udzielalam, choc czytalam codziennie Marcowe Mamusie 2016, ale nie mialam odwagi dolaczyc jak juz sie watek rozkrecil
SuperGirl_83, AleksandraW lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza
Ja też podczytywałam, ale wtedy jeszcze na kafeterii... To byto dawno. Mój Młody w lipcu skończy 6latMiałam nosa i czytałam lipcówki, choć termin miałam na 7 sierpnia, i rzeczywiście urodziłam w lipcu
Długo się staraliście?
Teraz też czuję, że urodzę w październiku...no ale się zobaczy. Dopiero co dwie kreski zobaczyłam. Nawet mąż jeszcze nie wieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 14:55
-
Teraz widze na suwaczku, ze bardzo szybko Ci test wyszedl, u mnie dopiero jakos w 12 dniu po owulacji.
My z miesiaca na miesiac odkladalismy decyzje o drugim dziecku, a jak sie w koncu zdecydowalismy, to sie udalo w pierwszym cyklu.
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Iza
Miałam mega szybka ovu nawet jak na mnie. Cykle tak 26-28, ale teraz chyba ovu była już w 11dc, albo zagnieżdżanie mega szybkomy jako tako się nie staraliśmy, tylko przestaliśmy się zabezpieczać. Wy w pierwszym cyklu- BRAVO Wy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2018, 16:02
-
cześć można nieśmiało dołączyć? dzisiaj w 11 dpo wyszedl mi mega bladzioch na teście, ale beta 66 potwierdzila ciąże. Jeszcze nie mogę w to uwierzyc ze sie udalo, bardzo mialam pod górke w tym cyklu. Bylam pewna ze owlacji nie bedzie, mąż badal nasienie które kiepsko wyszlo, proponowali nam inseminacje przez to nawet, a tu proszę
teraz drże o to by wszystko bylo dobrze.
Terminporodu 05.11truskawka_oli, Iza_86 lubią tę wiadomość
-
Ale fajnie
milo się czyta takie wątki. Kiedy kolejnym staraczkom się udaje. Gratuluje serdecznie wszystkim listopadowym mamusiom. Chcialabym do was dołączyć, ale czy mi się to uda. Czas pokaże. Spokojnych ciąż dla was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2018, 13:45
plemniczka lubi tę wiadomość