Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane czy która s z was ostatnio robiła morfologię i ma nisko hemoglobinę?
wczoraj odebrałam wyniki i niestety poniżej dolnej granicy. Jutro o 17 mam wizytę i już się stresuję. Jeszcze nie słyszałam serduszka, ponieważ na poprzedniej wizycie 4 tygodnie temu jeszcze go nie było. -
Hej,
Z moim dzidziutkiem wszytsko ok, z OM był wczoraj 11w0d a na usg dzidziuś troszkę wyprzedził, bo 11w2dwedług lekarki wszystko jest w jak najlepszym porządku, bo nawet z ciekawości zmierzyła NT, było poniżej 2. Niesamowite, że po 2,5 tyg od ostatniej wizyty widać już małego człowieka
nóżki, rączki, nawet paluszki.. Nosek, usta
Teraz czeka mnie usg genetyczne u innego lekarza! Oby wszystko było dobrze, może bardziej się uspokoje. Lofewicz, powiedz mi czy Ty oprócz usg genetycznego robisz też Papa?
Angel1982, happywife lubią tę wiadomość
-
Megi777 wrote:Hej,
Z moim dzidziutkiem wszytsko ok, z OM był wczoraj 11w0d a na usg dzidziuś troszkę wyprzedził, bo 11w2dwedług lekarki wszystko jest w jak najlepszym porządku, bo nawet z ciekawości zmierzyła NT, było poniżej 2. Niesamowite, że po 2,5 tyg od ostatniej wizyty widać już małego człowieka
nóżki, rączki, nawet paluszki.. Nosek, usta
Teraz czeka mnie usg genetyczne u innego lekarza! Oby wszystko było dobrze, może bardziej się uspokoje. Lofewicz, powiedz mi czy Ty oprócz usg genetycznego robisz też Papa?
Megi777 super, że wszystko jest w porządku i dzidzia rośnie zdrowo, oby tak dalejMegi777 lubi tę wiadomość
-
Jastin76 wrote:Stresant
Łączę się z Tobą w bólu... brak słów pocieszenia... przytulam , trzymaj się kochana❤
Ja mam jutro wizytę 17.2 to jest stres ogromny ... B się boję ale wiem że nic się nie zmieni.
Jastin też mam jutro wizytę o 17 i strasznie się boję.
Ja jeszcze serduszka nie słyszałam, bo na poprzedniej wizycie 4 tygodnie temu było za wcześnie. -
bacha8709 wrote:Jastin też mam jutro wizytę o 17 i strasznie się boję.
Ja jeszcze serduszka nie słyszałam, bo na poprzedniej wizycie 4 tygodnie temu było za wcześnie.
Ja też nie słyszałam bo było za wcześnie ale widziałam i bardzo się boję że jutro to nie zobaczę... we wtorek na papierze krew... tylko raz i do teraz cisza dlatego jakos boję się podwójnie...
Daj znać jutro po wizycie ❤