Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wspolczuje Wam, ze tyle przeszlyscie...
Ja tez poronilam w 12tc, ale to bylo poronienie zatrzymane.
Ciaza przestala sie rozwijac kolo 6tc, nie mialam w miedzyczasie robionego USG i nie mialam pojecia, ze ciaza przestala sie rozwijac.
Lekarze lapali sie za glowe, ze tyle tygodni chodzilam z martwa ciaza.
Potem mialam jedno wczesne poronienie, po ktorym od razu bylam w ciazy z coreczka.
Teraz zobaczymy jak bedzie, ale cokolwiek sie stanie juz zawsze bede mama czwórki dzieci...
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Mala mi napewno jest u ciebie taka opcja 'online' jak u mnie.zamawiadz i zestaw do pobrania przychodzi ci do domu i odsylasz. Oczywiscie platne to jest;)
U mnie kosztuje ok 30f ale ja nie bede tego robic...wole czekac na spokojnie i byc dobrej mysli:)
Iza przykro mi:( dla mnie to jest jakas abstrakcja:(modle sie codzien za siebie i za Was. Oby ten rok byl tym najszczesliwszym:)
-
Trzymam kciuki za nas wszystkie dziewczyny żeby tym razem nam się udało!
A Tobie Marcelina życzę dużo wytrwałości i szybkiego zajścia w kolejną ciążę :-*
Ja mam wizytę we wtorek. Trochę się martwię ze przez to silne przeziębienie ciąża mogła przestać się rozwijaćale jeśli na usg będzie wszystko ok i będzie
to wezmę odrazu zwolnienie i będę siedzieć w domu.
Lekarz internista mnie przekonał ze nikt mi nie podziękuję za to ze będę pracowała a jak popełnie jakiś błąd bo w ciąży mózg inaczej pracuje, to dostane jeszcze po dupie za to.
I oczywiście ma rację bo u mnie w pracy tak jest.. Powiedział mi ze teraz najważniejsze żeby ciąża się rozwijała prawidłowo i ze powinnam się skupić na tym.
Wiec tak też zrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:23
Ana. lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Dziewczynki pochwalcie się skąd jestescie;) może któreś mieszkają bliżej siebie niż myślą
i o tym nie wiedzą
z córka w ciąży na forum poznałam koleżankę która mieszka w tym samym mieście co ja
A jest to mała miejscowość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 11:53
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Współczuję Wam dziewczyny tych trudnych doświadczeń i trzymam mocno kciuki, by teraz wszystko się udało i byście rozplywaly się że szczęścia trzymając w rękach zdrowe dzieciątko.
Karolamu, mi się waha nawet o 3, ale póki jest nad linia pokrywającą to się nie przejmuję
Ja obecnie zamieszkuję w ToruniuAga188990 lubi tę wiadomość
-
A ja mam pytanko do dziewczyn z 5/6tc macie już jakiej objawy?
Ja jak na razie tylko powiększone i bolesne piersi, lekko ciągną mnie jakby jajniki raz jeden, raz drugi i ból jak na okres i częste oddawanie moczu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2018, 13:41
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Aga no wlasnie u mnie tez malo objawow, dopiero od kilku dni czasami widze ze piersi sa troche nabrzmiale,ale to nie caly czas, a dzisiaj jak wstalam to caly dzien bola mnie piersi, wczesniej to tylko falami cos mnie w nich zaklulo. No i czesciej sikam. Mdlosci, wymiotow nie mam.