Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga188990 wrote:A ja mam pytanko do dziewczyn z 5/6tc macie już jakiej objawy?
Ja jak na razie tylko powiększone i bolesne piersi, lekko ciągną mnie jakby jajniki raz jeden, raz drugi i ból jak na okres i częste oddawanie moczu
Mnie bolą tylko sutki i to przy dotyku,i tak samo ciągnie lewy jajnik czasami trochę podbrzusze to zaraz łykam nospę,a tak nic żadnych mdłości za to dzisiaj od rana mam dobry humor chce mi się śpiewać i tańczyćplemniczka, molisia lubią tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
a mna targalo caly tydzien, nie moglam jesc i byla masakra, a dzisiaj jestem przeszczesliwa, bo rano nie bylo mdlosci i czuje sie dobrze !!
ale byloby fajnie jakby juz te mdlosci nie wrocily !!!Od 22.10.2018 o 2H10 szczesliwa Mamusia malutkiej Charlotte -
Witam Dziewczyny
Chciałabym do Was dołączyć - termin porodu z kalkulatora 14.11.
Bety:
1.03 > 17,29
3.03 > 56,77
8.03 > 653,4
10.03 > 1431
Termin pierwszej wizyty: 30.03Mała_Mii, ams, Ana., truskawka_oli, plemniczka, Iza_86, Arashe, Justaaa, AleksandraW lubią tę wiadomość
-
piorunem wrote:Witam Dziewczyny
Bety:
1.03 > 17,29
3.03 > 56,77
8.03 > 653,4
10.03 > 1431
Termin pierwszej wizyty: 30.03
Gratulacje! Ps. Uwielbiam pioruna!!! -
piorunem wrote:Witam Dziewczyny
Bety:
1.03 > 17,29
3.03 > 56,77
8.03 > 653,4
10.03 > 1431
Termin pierwszej wizyty: 30.03
Pięknie rośnie;-) Witajniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Hejka dziewczyny,byłam wczoraj na wizycie i lekarz zobaczył 9 mm pęcherzyk
kolejną wizytę mam ustaloną na 23 marca, a termin porodu wyznaczony na 8 listopada. Poproszę od razu autorkę wątku o wpisanie mnie na listę
Lekarz sam z siebie od razu dał mi zwolnienie, mówiąc, że jak już się tyle na ciążę naczekałam,to nie będziemy ryzykować
Ja jestem z Ostrowa Wlkp.
Aga188990 wrote:A ja mam pytanko do dziewczyn z 5/6tc macie już jakiej objawy?Ja jak na razie tylko powiększone i bolesne piersi, lekko ciągną mnie jakby jajniki raz jeden, raz drugi i ból jak na okres i częste oddawanie moczu
Też czuję ciągnięcie w podbrzuszu, a do tego mam strasznie wrażliwe sutki, odczuwam tak jakby szczypanie. Do tego brak apetytu, jestem głodna, ale otwieram lodówkę i mnie odrzuca.
Udanego weekendu Wam życzęplemniczka, truskawka_oli lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, dołączam do grupy:) 26.02 zrobiłam test ciążowy pewna, że będzie negatywny (1 cykl starań). Jakie moje zdziwienie było jak po pół godziny pojawiła się druga blada kreska.. Od razu poleciałam po drugi, który już nie pozostawił złudzeń. Dzień później beta - 205. Czekam z niecierpliwością na moją wizytę, która odbędzie się we wtorek, początek 7 tyg
objawów praktycznie nie mam, troszkę czuję brzuch, mam nabrzmiale piersi, delikatnie pobolewają. Jest to moja pierwsza ciąża i bardzo się denerwuje żeby wszystko było ok. Zwłaszcza jak czytam Wasze historie. Pozdrawiam
plemniczka, Iza_86, truskawka_oli, AleksandraW lubią tę wiadomość