Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Martusiaa witaj! Ja tez taki duzy przyrost bety mialam. Ale super ze juz pecherzyk widzialas, ktory to byl dzien po owulacji?
ingelita lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
SuperGirl_83 wrote:Martusiaa
Witaj:)
Rozumiem, że masz za sobą już stratę..bardzo mi przykro. Ale teraz będzie wszystko w porządku i bobas będzie rósł jak na drożdżach
A taki przyrost to albo na bliźniaki albo dziewczynkę, tak czytałam Czy to prawda to się okaże
Ostatnio z córka miałam mniejszy przyrost sama nie wiem ale pecherzyk jest jeden
6 cs
Beta hcg
-
Ja ostatnią @ miałam 25.01 owu chyba 6.02 jestem ok 21 dpo owu
Moja mama i siostra już wie bo były zawsze na bieżąco ale teściowie z którymi mieszkamy jeszcze nie wiedzą
Teraz mam wizytę 1.03 ale jak nie będzie nic widać to zapisze się za tydzień 8.03 może będzie piękny prezent na dzień kobietSuperGirl_83 lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
-
Martusiaa
To też raczej miałaś szybszą ovu, niż późniejszą. Jesteś 4dni przede mną, jeśli godzi o dpo:)
A co do przyrostu bety to tylko takie teorie równie dobrze może być chłop jak dzwon
Mi jest sobie trudno wyobrazić, że ukrywam to przed siostrami... Co innego jak nie wiedziałam się z nimi od tygodnia, a co innego jak zobaczę się z jedną siostrą w środę twarzą w twarz. I co, mam nic nie mówić?? A jak powiem jednej, to przecież drugiej też trzeba Poza tym ta druga wczoraj do mnie pisała czy dostałam już okres...Skąd one mają takie nosy??? -
Ana
Na pewno ovu 9-10 lutego? nie później? Kurde, ja tez miałam ovu 10.02, moze nawet 11.02. i w zeszłym tygodniu miałam bladziochy...
Chyba że.... masz długą fazę lutealną wtedy by się zgadzało, późne zagnieżdżanie Albo późniejsza ovu niż myślisz
Beta na pewno będzie ładna:) Trzymam kciuki!!!
-
SuperGirl_83 wrote:Ana
Na pewno ovu 9-10 lutego? nie później? Kurde, ja tez miałam ovu 10.02, moze nawet 11.02. i w zeszłym tygodniu miałam bladziochy...
Chyba że.... masz długą fazę lutealną wtedy by się zgadzało, późne zagnieżdżanie Albo późniejsza ovu niż myślisz
Beta na pewno będzie ładna:) Trzymam kciuki!!! -
Witam nowe dziewczyny
Mdłości w poprzedniej ciąży pojawiły mi się jak byłam na przełomie 7 i 8 tyg,wiec czeka mnie jeszczę kilka dni spokoju choć wolałabym żeby wogóle nie przyszły
A co do pracy, miałam zamiar pracować jak najdłużej bo mam fajną, luźną prace. Ale koleżanka (pracujemy we 2) mi oznajmiła ze zaczyna starać się o rodzeństwo dla córki i ze jak tylko zobaczy dwie kreski to idzie na L4.
A jak zostane sama to będę miała full roboty,full stresu i jeszcze pewnie musiałabym kogoś uczyć na nasze miejsca.. Oj chyba podziękuję i jak zobaczę serducho to biorę L4.
Poza tym od tego długiego siedzenia boli mnie brzuch, musze chodzić albo leżeć i odrazu odpuszcza, w domu będzie lepiej
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Dziewczyny mam do Was intymne pytanie, czy kochacie się teraz?
Ja poprzednim razem nie mogłam,i nie chodziło o sam stosunek (penetracje) a o orgazm. Nie mogłam mieć orgazmu bo podczas niego miałam okropny ból podbrzusza, jakby mi ktoś wlał wrzątek do macicy.. Lekarz nam dał szlaban.
A teraz aż boję sie spróbować, mąż chyba trochę też bo ostatnio jak mu 'zaproponowałam' to spytał niepewnie czy jestem pewna że mogę, powiedziałam ze zobaczymy jak będzie, ale koniec końców spełzło na niczym wiec chyba się trochę obawia..
Macie jakieś dolegliwości związane ze stosunkiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 13:40
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
-
Marta
Co do mdłości to ja już je mam, ale delikatne, nasilają się jak jestem głodna albo odwrotnie jak się przejem W 1.ciąży miałam je w 6.tygodniu, a teraz bardzo szybko. No ale nie są na razie uciążliwe, da się żyć.
Czyli gdyby nie ta koleżanka to mogłabyś spokojnie pracować...sama sobie dziewczyna w stopę strzeliła haaha to się zdziwi, jak rzucisz L4
Co do seksu... u nas ostatnio był w sobotę. W sumie nic złego się nie działo, jedynie ja w głowie miałam, żeby uważać, ostrożnie i takie tam... Myślę, że jak nie ma przeciwwskazań to czemu nie..Może spróbujcie Każda ciąża inna, może nie będzie nic takiego jak ostatnio... -
MartaBS wrote:Dziewczyny mam do Was intymne pytanie, czy kochacie się teraz?
Ja poprzednim razem nie mogłam,i nie chodziło o sam stosunek (penetracje) a o orgazm. Nie mogłam mieć orgazmu bo podczas niego miałam okropny ból podbrzusza, jakby mi ktoś wlał wrzątek do macicy.. Lekarz nam dał szlaban.
A teraz aż boję sie spróbować, mąż chyba trochę też bo ostatnio jak mu 'zaproponowałam' to spytał niepewnie czy jestem pewna że mogę, powiedziałam ze zobaczymy jak będzie, ale koniec końców spełzło na niczym wiec chyba się trochę obawia..
Macie jakieś dolegliwości związane ze stosunkiem?
Ja dolegliwosci zadnych nie mam, milosc kwitnie. A zeby bylo malo to karmie 13miesieczniaka -
SuperGirl_83 oj to masz bardzo wcześnie mdłości, ciesze sie ze nie mocno uciążliwe, życzę Ci żeby tak już zostało i jak mnie ma dopaść to tez chce takie!
Koleżanka faktycznie glupkowato się przyznała a wiedziała że byłam w lipcu w ciazy i niedługo po tym będziemy znowu próbować. Ale cóż, musze myśleć o sobie a nie o innych
Skoro Ana i SuperGirl nie macie zadnych problemów to i my spróbujemy, nie zaszkodzi a może akurat będzie wszystko super, bo dwa tyg nie i juz mi brakuje
SuperGirl_83 lubi tę wiadomość
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️