Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie termin na 4 listopada
Starałam się 5 lat, to jest bardzo „wypracowana” ciąża.
Boje się przeokrutnie.truskawka_oli, SuperGirl_83, happywife, Better_togother lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:A dziewczyny czy wasze piersi juz sie zmienily? Bo moje wcale, ani nie urosly, ani zylki nie wyszly, sutki takie jakie byly takie sa, jedynie czasami kluje mnie w nich, wydaje mi sie ze z corka w ciazy bylo inaczej
Ja karmie, wiec ciezko porownywac. Za to ewidentnie sa bardziej wrazliwe na bol. -
U mnie piersi się wypełniły, nie zmieniły się na pierwszy rzut oka ale ja czuje że są trochę pełniejsze. Czasem mnie coś w środku zakłuje, albo zapiecze ale ogólnie nie są bolesne. W poprzedniej bolały mnie okrutnie a teraz zupełnie inaczej
Littlegirl trzymam kciuki żeby w końcu spełniło się Wasze marzenie
Littlegirl lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa
-
Mnie jakoś pobolewa podbrzusze tak cmi ale całe nie jajnik czy coś.. piersi w ogóle mnie nie bolą zmieniło się tylko to że nie są tak nabrzmiale jak zawsze przed @..
Jedynie zwiedza trochę.. śluzu mam więcej raczej wodnisty ale nie wiem bo biorę luteine i może to rano tak wypływa ogólnie jestem zmęczona i często boli mnie głowa nie mam mdłości ale z młodą w ciąży też nie miałam jedynie co to zgaga ale nie na tym etapie .. ogólnie jakieś przemęczenie ale przy mojej iskierce nie ma mowy o odpoczynku niestety ..jakoś taki strach mam w sobie
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Plemniczka trzymam kciuki za wyniki badań
Jutro będzie mój 36 dc zawsze mam 28 dni więc ok 8 dni minimum czyli równo 5 tygodni skończonych wiem że to wcześnie i nie wiele może być widac ale gin kazał przyjść to pójdę tydzień temu w piatek pecherzyk miał 3 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 10:48
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
MartaBS wrote:U mnie piersi się wypełniły, nie zmieniły się na pierwszy rzut oka ale ja czuje że są trochę pełniejsze. Czasem mnie coś w środku zakłuje, albo zapiecze ale ogólnie nie są bolesne. W poprzedniej bolały mnie okrutnie a teraz zupełnie inaczej
Littlegirl trzymam kciuki żeby w końcu spełniło się Wasze marzenie
Ooooo... ja mam coś w tym styluW pierwszej ciąży bolały przeokrutnie, więc teraz to pikuś. Ogólnie jak przedokresowe są, ale bez szału
Martusiaa
To trzymam kciuki za wizytę, ale na pewno będzie wszystko w porządku:)
W pierwszej ciąży byłam u lekarza w 38dc, przy cyklach 28dniowych, ale test zrobiłam dopiero w 35dc, bo się nie spodziewałam w ogóle ciążyByliśmy małżeństwem, świeżutkim, ale starania mieliśmy rozpocząć od kwietnia 2012r., a tu test 3.12.11
I dwie kreski! W szoku byłam...To była sobota, a we wtorek od razu do gina. I do dzisiaj nie wiem kiedy owulacja była, czy szybciej czy później... W każdym razie pęcherzyk był 11mm, bez serduszka, ale był
Plemniczka
Jak tak się przejmujesz to może wbij się szybciej na jakąś wizytę?
Może to cię uspokoi...
Littlegirl
Pięć lat...Naprawdę wyczekana ciąża. Kupa czasu! A jaką radość musiałaś odczuć, jak się o niej dowiedziałaś!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:04
Littlegirl lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:No mam nadzieje ze na objawy za wczesnie jeszcze
Niekoniecznie, może w ogóle być bezobjawowa ciążaMoja siostra w ciąży z córcią nie miała żadnych objawów. Bólu piersi czy brzucha, ani mdłości, jedynym objawem był rosnący brzuch
Ciąża rozwijała się prawidłowo, a Majka urodziła się zdrowa i śliczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2018, 11:06
Iza_86, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja sie boje, bo bierze mnie jakas choroba
Na razie mam stan podgoraczkowy, mam nadzieje, ze to nie prawdziwa grypa, bo mam tez straszne dreszcze i bole miesni.
Oczywiscie naczytalam sie juz, ze grypa na poczatku ciazy moze byc niebezpiecznaHenio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Littlegirl wrote:U mnie termin na 4 listopada
Starałam się 5 lat, to jest bardzo „wypracowana” ciąża.
Boje się przeokrutnie.
Littlegirl, to tym bardziej wielkie gratulacje, ze sie udalo
Bedzie dobrze!Littlegirl lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018