Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Martusiaa wrote:Ale tu cisza
Dziewczynki Wy też się tak boicie czy wszystko będzie ok? Czy będzie serduszko itp?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2018, 19:02
Pozytywny test 23.02 -
SuperGirl_83 wrote:Ana
Na pewno ovu 9-10 lutego? nie później? Kurde, ja tez miałam ovu 10.02, moze nawet 11.02. i w zeszłym tygodniu miałam bladziochy...
Chyba że.... masz długą fazę lutealnąwtedy by się zgadzało, późne zagnieżdżanie
Albo późniejsza ovu niż myślisz
Beta na pewno będzie ładna:) Trzymam kciuki!!!
Beta 430)
Iza_86, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
-
MartaBS wrote:Dziewczyny mam do Was intymne pytanie, czy kochacie się
My jeszcze nie probowalismy, troche sie boje. W poprzedniej ciazy mialam plamienia po stosunku, niby tylko z nadzerki, ale jednak tak jak przy kazdym plamieniu w ciazy musialam biegac do lekarza i sprawdzac czy wszystko ok.
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Marta
Niby fajnie, że nie uciążliwe ale kicha że mnie bierze jak głodna jestemjak będę tak jeść od początku to skonczy się 20+Kg na koniec
będę się toczyć jak kulka Haha
Martusia
Mam czasami taki głupie myśli... nawet ich nie wypowiadam na głos i staram się je odganiać. One nie pomagają, a na to nie mamy wpływu
Ana
Piękna betagratuluję!!
-
Happywife
Myślę, że takie bóle w dole pleców od czasu do czasu są zupełnie normalnez tego co pamietam w 1.ciąży bardzo bolały mnie plecy, brzuch i piersi w terminie około @ i po jej terminie...Tam wszystko się rozciąga, przygotowuje. Po prostu się nie przemęczaj
happywife lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Ja tez sie boje dziewczyny bardzo. Teraz caly wieczor jajnik mnie boli, kłuje i pobolewa mnie brzuch. Idąc do toalety boje sie ze zobacze krew, echh
Kochana, ale nie możesz się tak zadręczać! Na pewno jest wszystko w porządku! Mnie tez czasami pobolewa lewy jajnik, tem z którego chyba była owulacja. Ale tłumaczę sobie, że tak ma być. Teraz jajniki mocno pracują. W ogole teraz nasze organizmy muszą się przestawić ze zwykłego trybu / cyklu menstruacyjnego na cykl ciążowy. I możemy rożnie to odczuwać..plemniczka lubi tę wiadomość
-
Mnie czasem ogarnia chwilowe przerażenie ze znowu coś będzie nie tak, ale odsuwam to od siebie i mówię sobie ze co ma być to będzie
Dziewczyny będzie dobrze, musimy w to wierzyć bo zwariujemy
plemniczka lubi tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
04.02.2025 kolejna wizyta
17.02.2025 prenatalne + pappa