Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Marta, cudowne wiadomości. Gratuluję z całego serca!
A co do wagi to ja przeżyłam szok wczoraj, bo okazało się, że jest +2 kg. Zaskoczyło mnie to, przecież to dopiero 7tydz. Może to związane jest z tymi moimi niedopinającymi się spodniami ? Pisałam kiedyś, że jestem taka wydęta, że nie mogę zapiąć spodni. Hm..Justaaa, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
Pozytywny test 23.02 -
A ja jeszcze wagi się nie dorobiłam (niedawno kupiliśmy mieszkanie z narzeczonym) także nie wiem ale jak będę u rodziców to się zważe chociaż mi czuje jeszcze żeby coś się zmieniło w kg
Justaaa, Arashe lubią tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Czyli u niektórych coś tam rusza, nie jestem sama
Mnie dzisiaj siostra nastraszyła że jak w 5 tyg już zaczęłam powoli przybierać to pewnie skończę z 30 kg na plusie
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
2.02.21 kolejne dwie kreski ❤️
5.03.18 dwie kreski na teście !!!
Hiperinsulinemia, PCOS -
Justaaa wrote:U mnie to samo cały czas niedowaga 55kg przy wzroście 174.
Ciekawe czy nam waga wystartuje ostro do przodu
U mnie jak narazie całe pół kilo na plusieJustaaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Waga to bardzo osobota sprawa, każda z nas będzie przybierała inaczej napewnoja mam tylko nadzieje ze nie będę wielorybem
Justaaa, Arashe lubią tę wiadomość
26.08.2017- zabieg, puste jajo płodowe, podejrzenie zaśniadu groniastego
21.10.2018 córka 🍼
08.12.2024 cień ⏸️
12.12.2024 wyraźne ⏸️
27.01.2025 pobranie Nifty 🤞
Ryzyka niskie, będzie synek 💙
15.02.2025 prenatalne + pappa
-
Better_togother wrote:Ana. Ginekolog zdecydował o CC ze wzgledu na to że w prawym kolanie po wypadku mam kat zgiecia 90st. Nie potrafie plynni schodzic np. Ze schodow, nie potafie kucnac itd. A ze prowadzil 1 ciaze i znal historie bo rodzilam z noga w gipsie:) w sumie po tym co przezylam przy synie to wole planowana cc:)
. Rodzilas z noga w gipsie? Rany boskie, szacun jak Ty potem doszlas do siebie! Brzuch, noga a tu jeszcze dziecko. Kosmos.
-
happywife wrote:Marta, cudowne wiadomości. Gratuluję z całego serca!
A co do wagi to ja przeżyłam szok wczoraj, bo okazało się, że jest +2 kg. Zaskoczyło mnie to, przecież to dopiero 7tydz. Może to związane jest z tymi moimi niedopinającymi się spodniami ? Pisałam kiedyś, że jestem taka wydęta, że nie mogę zapiąć spodni. Hm.. -
AleksandraW wrote:A ja place te cholerne 29 zlotych bo mam taki kaprys. Ten watek moze prowadzic nawet miś Yogi. Jest milo i sie wspieramy. Po kiego to pieprzyc oskarzycielskimi wpisami. Argumenty prosze, dowody. Jesli ktos ma czelnosc kogos posadzac musi miec jakies podstawy. A nawet jesli to kogo to obchodzi. Truskawka olej tego internetowego trola.
Myślę tak jak Ty,co za różnica kto założył wątek,ten kto będzie chciał zostać to i tak zostanie,ja będę z Wami i będę Was dopingować,mam nadzieje że Wy mnie też;-)do końca darmowego czasu,potem niestety zrezygnuje bo po prostu szkoda mi wydawać tych 30 zł,chociaż w sumie nawet nie wiem czy można pisać na forum nie mając kupionego abonamentu hmmmm? bo sam kalendarz mało mnie interesuje,bardzo fajnie się z Wami pisze i jęsli będę mogła to robić dalej za freee to na pewno zostanęniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
karolamu89 wrote:Myślę tak jak Ty,co za różnica kto założył wątek,ten kto będzie chciał zostać to i tak zostanie,ja będę z Wami i będę Was dopingować,mam nadzieje że Wy mnie też;-)do końca darmowego czasu,potem niestety zrezygnuje bo po prostu szkoda mi wydawać tych 30 zł,chociaż w sumie nawet nie wiem czy można pisać na forum nie mając kupionego abonamentu hmmmm? bo sam kalendarz mało mnie interesuje,bardzo fajnie się z Wami pisze i jęsli będę mogła to robić dalej za freee to na pewno zostanę
A i tak wiekszosc grup ostatecznie konczy na fb z tego co widze.Arashe lubi tę wiadomość
-
MartaBS wrote:Dzięki dziewczyny
Waga to bardzo osobota sprawa, każda z nas będzie przybierała inaczej napewnoja mam tylko nadzieje ze nie będę wielorybem
hahaha ja i tak już prawie jestem wielorybem;-)w obu ciążach szłam do porodu z wagą 106 kg przy starszym przytyłam 27 kg a z młodszym 17 kg, moja aktualna waga to 89,5 kg,w moim przypadku to lepiej żebym przytyła jak najmniej myślę że góra 6-7kgniedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Ana. wrote:Ja nic nie kupuje i nie planuje, forum jest bezplatne
A i tak wiekszosc grup ostatecznie konczy na fb z tego co widze.
No i jesteśmy w domu,także ja się nigdzie nie wybieram jak darmowe;-)Justaaa lubi tę wiadomość
niedoczynność tarczycy
hashimoto
podwyższone androgeny
cukrzyca typ 2
-
Aga188990 wrote:Justaaa nie koniecznie, teraz możesz przybrać a później się zatrzyma albo będzie po mału waga rosła
Ja po porodzie i połogu planuje wrócić do jazdy konnej i co by nie było znowu będę fita moja urocza siostra niech mnie cmoknie w nos
Kinaa lubi tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS -
karolamu89 wrote:Myślę tak jak Ty,co za różnica kto założył wątek,ten kto będzie chciał zostać to i tak zostanie,ja będę z Wami i będę Was dopingować,mam nadzieje że Wy mnie też;-)do końca darmowego czasu,potem niestety zrezygnuje bo po prostu szkoda mi wydawać tych 30 zł,chociaż w sumie nawet nie wiem czy można pisać na forum nie mając kupionego abonamentu hmmmm? bo sam kalendarz mało mnie interesuje,bardzo fajnie się z Wami pisze i jęsli będę mogła to robić dalej za freee to na pewno zostanę
poza tym wlasnie myślę że jak już skończy się termin gdzie będzie mógł jeszcze ktoś dołączyć to możemy przenieść się na fb utworzyć zamknięta grupę by nikt niepowolany nie czytał naszych osobistych wpisów..
Justaaa, karolamu89, Papierówka, Kinaa, truskawka_oli lubią tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Martusiaa wrote:Forum jest darmowe
poza tym wlasnie myślę że jak już skończy się termin gdzie będzie mógł jeszcze ktoś dołączyć to możemy przenieść się na fb utworzyć zamknięta grupę by nikt niepowolany nie czytał naszych osobistych wpisów..
Papierówka lubi tę wiadomość
29.10.21 dwie kreski 🥰
19.02.21 💔6tc [*]
Hiperinsulinemia, PCOS