Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
karolamu89 wrote:hahaha ja i tak już prawie jestem wielorybem;-)w obu ciążach szłam do porodu z wagą 106 kg przy starszym przytyłam 27 kg a z młodszym 17 kg, moja aktualna waga to 89,5 kg,w moim przypadku to lepiej żebym przytyła jak najmniej myślę że góra 6-7kg
Justaaa lubi tę wiadomość
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Ja nie mam wagi, ostatnia się zepsuła a nie mam motywacji by kupić nową
może teraz kupię, żeby kontrolować przyrost Haha:)
Ja w poprzedniej przytyłam 11kg i na salę porodową weszłam z 62kg na liczniku i 98cm w pasie (jaki pas?).
Teraz wiem, że mięśnie brzucha tak nie trzymają jak w pierwszej, wiec pewnie mnie wybuli wcześniej raz, a dwa, że starsza jestem wiec i metabolizm innyArashe lubi tę wiadomość
-
Justaaa wrote:Czyli co zrobić jak się dało przybrać to i się później zrzuci
Ja po porodzie i połogu planuje wrócić do jazdy konnej i co by nie było znowu będę fita moja urocza siostra niech mnie cmoknie w nos
rzeczywistosc z dzieckiem mnie zaskoczyla i nie zdazylam ani razu
Justaaa, SuperGirl_83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, czy wy macie już mdłości? Już tydzień temu czasem mnie coś przymulilo, ale dziś to katorga. Cały czas mam uczucie jak bym zżarła beczkę miodu
Z jednej strony się cieszę, bo to zdrowy objaw, ale nie powiem, że przyjemnyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 17:06
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Papierówka wrote:Dziewczyny, czy wy macie już mdłości? Już tydzień temu czasem mnie coś przymulilo, ale dziś to katorga. Cały czas mam uczucie jak bym zżarła beczkę miodu
Z jednej strony się cieszę, bo to zdrowy objaw, ale nie powiem, że przyjemny -
Papierowka ja mam chyba od wczoraj albo od paru dni już nie pamietam dokładnie ale nie tak ze codziennie i cały czas.. np jak myłam słoik po ogórkach wczoraj to strasznie mnie zemdliło albo od dymu papierosowego, dzisiaj jak wsiadłam do samochodu i jak pojechałam na zakupy to był sok rozlany w sklepie - prawie zwymiotowałam
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
ja w tamtym tygodniu miałam mdłości i dziwne motyle ale od paru dni nic nie ma a koleżanka niedawno mnie straszyła, że będę na pewno wymiotować skoro mam mdłości a tu proszę nic
oczywiście tfu tfu nie zapeszam
choć z tymi mdłościami to przynajmniej wiedziałam, że na pewno jestem w ciąży i jest ok
-
Aga188990 wrote:Papierowka ja mam chyba od wczoraj albo od paru dni już nie pamietam dokładnie ale nie tak ze codziennie i cały czas..
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
Kinaa wrote:ja w tamtym tygodniu miałam mdłości i dziwne motyle ale od paru dni nic nie ma a koleżanka niedawno mnie straszyła, że będę na pewno wymiotować skoro mam mdłości a tu proszę nic
oczywiście tfu tfu nie zapeszam
choć z tymi mdłościami to przynajmniej wiedziałam, że na pewno jestem w ciąży i jest ok
No właśnie ja jakoś wczoraj się obudziłam, jakby nigdy nic i zaczęłam się zastanawiać czy ja wogole w tej ciąży jestem?
Jakoś emocje mi opadły i nawet zapominam o tym.
Kinaa lubi tę wiadomość
-
Jestem! Melduje sie po becie.3300! Jestem przeszczęśliwa. Maluch rosnie
wizyta: 22.03.2018 o 16:50
Justaaa, 2mama, karolamu89, truskawka_oli, Ana., Iza_86 lubią tę wiadomość
05.03.2018: 202,4;
07.03.2018: 455;
13.03.2018: 3300
20.03.2018
Ja w pierwszej ciazy przytylam 24 kg, po 4 miesiącach zostalo 4 kg i wtedy zaszlam w druga ciaze. Pilnowalam sie, waga rosla duzo wolniej, a w ostatnim miesiacu przybywalo nawet kilo dziennie i do porodu szlam z ta sama waga co za piewszym porodem, jakbym to miala gdzies zaprogramowane:( na szczęście wszystko szybko spadlo. Teraz mam 0.5 kg do przodu, brzuch okropnie wzdety. Mam nadzieję ze tym razem nie będzie tak ciezko.
-
Z tego co kiedyś czytałam (oczywiście nie musi być to prawda-wiadomo jak to internetowe informacje) to mdłości i wymioty nasilają się jak zaczyna bić serduszko bo to duże obciążenie dla organizmu, ale przecież nie każdy ma mdłości..
Inok lubi tę wiadomość
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Aga188990 wrote:Z tego co kiedyś czytałam (oczywiście nie musi być to prawda-wiadomo jak to internetowe informacje) to mdłości i wymioty nasilają się jak zaczyna bić serduszko bo to duże obciążenie dla organizmu, ale przecież nie każdy ma mdłości..
juz nie pamietam jak to sie zyje bez checi rzygania