Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny gratuluje wam pieknych bet i usg
)
Ostatnio na instastory mamaginekolog byla info ze mozna espumisan w ciazy ale moze jest jakis artykul na ten trmat e necie jeszcze tak dla pewnosci.
Troche sie pogubilam.. Skoro u mnie miesiaczka byla 2 lutego a owulka 20 lutego to mozna powiedziec zew ktorym tygodniu jestem? W moim opisie znajdziecie wyniki bety. Lekarz mi nie powiedzial. Nie zalozyl karty bo za wczesnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 19:45
Jezu ufam Tobie -
RedRose wrote:Dziewczyny gratuluje wam pieknych bet i usg
)
Ostatnio na instastory mamaginekolog byla info ze mozna espumisan w ciazy ale moze jest jakis artykul na ten trmat e necie jeszcze tak dla pewnosci.
Troche sie pogubilam.. Skoro u mnie miesiaczka byla 2 lutego a owulka 20 lutego to mozna powiedziec zew ktorym tygodniu jestem? W moim opisie znajdziecie wyniki bety. Lekarz mi nie powiedzial. Nie zalozyl karty bo za wczesnie.
W zasadzie tygodnie liczą się od ostatniej miesiączki, ale u Ciebie wiek dziecka będzie zapewne mniejszy, bo miałaś owulke dopiero 18dc. A system zakłada owulację 14 dc. -
Martusiaa wrote:Dziewczyny .. czy w ciąży można wziąć jakiś espumisan?? Masakra te wzdęcia mnie wykańcza aż brzuch boli ;(
-
Megii77, Happywife
Wspaniałe wieści dziewczyny!!! Gratuluje serduszek!! Oby same takie wiadomości były tutaj na forum!
Pozostałym dziewczynom z betami również gratuluję
Martusia
Ja miałam taki wzdęcia w okresie terminu @, teraz jakby zelżaly i nie mam wiec nie poradzę
Za to ja wpierniczam mimo mdłości bo wiem, ze jak zjem to one miną choćby na chwilę i to działa jak narkotykWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 19:50
happywife lubi tę wiadomość
-
RedRose wrote:Dziewczyny gratuluje wam pieknych bet i usg
)
Troche sie pogubilam.. Skoro u mnie miesiaczka byla 2 lutego a owulka 20 lutego to mozna powiedziec zew ktorym tygodniu jestem? W moim opisie znajdziecie wyniki bety. Lekarz mi nie powiedzial. Nie zalozyl karty bo za wczesnie.
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
truskawka_oli wrote:właśnie tak się zastanawiam czy lekarz nie przesadził, że dopiero kolejną wizytę mam za miesiąc? Co sądzicie? Przecież miesiąc to dużo czasu
a wy macie wizyty co dwa tygodnie.
Generalnie wuzyty sa co miesiac, chociaz mi gin wczoraj powiedzial ze z raci tego ze wie ze bede sie denerwowac bo nie widzialam jeszcze serduszka to mam za tydzien przyjsc, a nie za 2 tygodnie.
W I trymestrze ja sobie nie wyobrazam pojsc 1 raz na miesiac -
Kinaa wrote:ja w tamtym tygodniu miałam mdłości i dziwne motyle ale od paru dni nic nie ma a koleżanka niedawno mnie straszyła, że będę na pewno wymiotować skoro mam mdłości a tu proszę nic
oczywiście tfu tfu nie zapeszam
choć z tymi mdłościami to przynajmniej wiedziałam, że na pewno jestem w ciąży i jest ok
Kinaa lubi tę wiadomość