Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga188990 wrote:Przepraszam chciałam zacytować a polubiłam
Czy espumisan można to nie wiem, ale może powinnaś zmienić dietę ? Na bardziej lekko strawna żeby nie mieć takich wzdęć.. ja ostatnio jadłam pierogi smażone i miałam straszne bóle brzucha po nich i rozwolnienie.. myslalam ze nie od tego i zjadłam znowu i była powtórka.. nie mogę jeść teraz nic smażonego -
Martusiaa wrote:Nic gazowanego nie tykam.. Ale racja chyba wspomnę o tym u lekarza
-
RedRose wrote:Dziewczyny gratuluje wam pieknych bet i usg
)
Ostatnio na instastory mamaginekolog byla info ze mozna espumisan w ciazy ale moze jest jakis artykul na ten trmat e necie jeszcze tak dla pewnosci.
Troche sie pogubilam.. Skoro u mnie miesiaczka byla 2 lutego a owulka 20 lutego to mozna powiedziec zew ktorym tygodniu jestem? W moim opisie znajdziecie wyniki bety. Lekarz mi nie powiedzial. Nie zalozyl karty bo za wczesnie. -
Ana. wrote:Martus bierz espumisan, pij duzo wody i nie jedz owocow po poludniu inwieczorem. Powinno niedlugo minac. Ja tez jestem wzdeta mimo ze diete mam prawidlowa.
bo jestem pelna
6 cs
Beta hcg
20.02.2018r 27 dc -299,26
-
Powiedzcie mi dziewczyny jak jest u was z bólem piersi ? Od poczadku do tetaz cały czas taki sam ? Bo mnie bolały bardzo , ale teraz ostatnio już trochę mniej, i tak nawet w coazu dnia raz bolą raz nie . Zazwyczaj na wieczór bolą .. Hmm a u was jak jest ?;p
[/url]
[/url]
18.12.2017 -14t6d [*] Gabrys;*
26.10.2018 Nathan ❤️ 47cm , 3080gram 12:33 ❤️❤️
20.11.2018 51cm 3520g ❤️
18.12.2018 54cm 4530g❤️
25.01.2019 59cm 6020g ❤️ -
Mała_Mii wrote:Powiedzcie mi dziewczyny jak jest u was z bólem piersi ? Od poczadku do tetaz cały czas taki sam ? Bo mnie bolały bardzo , ale teraz ostatnio już trochę mniej, i tak nawet w coazu dnia raz bolą raz nie . Zazwyczaj na wieczór bolą .. Hmm a u was jak jest ?;p
Mnie na początku bardzo bolały, teraz jakoś przestały..Mała_Mii lubi tę wiadomość
-
Mnie na początku pierso bolały podczas dotyku A teraz najczęściej wieczorem bola. Co do pozostałych objawów od 2 dni mam względny spokój jak chodzi o nudności ale za to częściej muszę jeść bo inaczej strasznie boli mnie brzuch i niestety jak wy mam problem z wzdeciami które tez powodują bol brzucha. Od czasu do czasu ciągnie mnie w podbrzuszu ale to chyba tez normalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2018, 21:35
-
Papierówka wrote:Dziewczyny, czy wy macie już mdłości? Już tydzień temu czasem mnie coś przymulilo, ale dziś to katorga. Cały czas mam uczucie jak bym zżarła beczkę miodu
Z jednej strony się cieszę, bo to zdrowy objaw, ale nie powiem, że przyjemny
Ja miewalam co jakis czas mdlosci z przerwami, a od dwoch dni non stop mi niedobrze. Ble!Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Mała_Mii wrote:Powiedzcie mi dziewczyny jak jest u was z bólem piersi ? Od poczadku do tetaz cały czas taki sam ? Bo mnie bolały bardzo , ale teraz ostatnio już trochę mniej, i tak nawet w coazu dnia raz bolą raz nie . Zazwyczaj na wieczór bolą .. Hmm a u was jak jest ?;p
Mała_Mii lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-73391.png
Mam 3 skarby
-
Mnie tez w ogole nie bola, za to w poprzedniej ciazy bol piersi potrafil mijac zupelnie nawet na kilka dni, po czym znow wracac.
Mała_Mii lubi tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
2 mm szczęścia i delikatnie pulsujące serduszko - jest mój zarodeczek. Ciąża młodsza 5t5d, czyli owulacja wystąpiła wtedy, kiedy mi się wydawało 18dc. Trudno już odsapnąć, bo plamię nie wiadomo dlaczego, ale trzeba wierzyć!
Iza_86, Mała_Mii, Joanna_blondi, Kinaa, truskawka_oli, Justaaa, plemniczka, Ana., AleksandraW, karolamu89 lubią tę wiadomość
-
Aria super bardzo się cieszę! Teraz już musi być dobrze! A lekarz wogole nie podał ewentualnych przyczyn plamienia?
Ja mam co 2 tyg terminy że względu na 3 poronienia dlatego w dokumentach mam odgórnie napisane że każda ciąża jest w wysokim zagrożeniu i nakaz częstego monitorowania, także jak macie co miesiąc to znaczy że wszystko jest ok
Mnie piersi bolą jak dotknę lub jak powieje wiatr albo mi zimno