Listopadowe mamuśki 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Dziewczyny ja ostatnimi dniami mam sluz taki rozciagliwy wyglada jak plodny, czy ktoras z was tez taki ma?
Ja mam dużo białego i gęstego śluzu, ale są w nim jakby fragmenty przezroczyste i rozciagliwe.
Piersi nabrzmiałe i wrażliwe na dotyk, bez stanika nie da rady nawet na 5 mim.
Rano bolesne.
Aria strasznie się ciesze i wierzę, że teraz już będzie dobrze. 10-tka w waszej intencji i kciuki mocno zaciśniętearia40 lubi tę wiadomość
-
Mała_Mii wrote:Powiedzcie mi dziewczyny jak jest u was z bólem piersi ? Od poczadku do tetaz cały czas taki sam ? Bo mnie bolały bardzo , ale teraz ostatnio już trochę mniej, i tak nawet w coazu dnia raz bolą raz nie . Zazwyczaj na wieczór bolą .. Hmm a u was jak jest ?;pplemniczka wrote:Dziewczyny ja ostatnimi dniami mam sluz taki rozciagliwy wyglada jak plodny, czy ktoras z was tez taki ma?
Miłego dnia mamuśki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2018, 06:11
plemniczka lubi tę wiadomość
37+0tc 09.10.2020..... córeczka - witaj!
[*] 4tc ciąża biochemiczna 11.2019
[*] 5tc ciąża biochemiczna 09.2019
37+1 tc synek 13.10.2018 - witaj!
[*] 12 tc puste jajo 02.08.2017
[*] 17 tc synek 28.02.2017 -
aria40 wrote:2 mm szczęścia i delikatnie pulsujące serduszko - jest mój zarodeczek. Ciąża młodsza 5t5d, czyli owulacja wystąpiła wtedy, kiedy mi się wydawało 18dc. Trudno już odsapnąć, bo plamię nie wiadomo dlaczego, ale trzeba wierzyć!
-
Mi udalo die zapisac do lekarki u ktorej chce ciaze prowadzic na wtorek ten... a w poniedzialek mam tego gina do ktorego teraz chodze i ktory mi pomogl w ciaze zajsc. Bez sensu zebym szla dzien po dniu na USG wiec sprobuje tego gina z poniedzialku przelozyc na ten piatek. Wyjdzie to z korzyscia dla mbie bo bardzo sie stresuje.
-
Loretka wrote:Hej, witam z rana
Kto ma dzisiaj wizytę, przyznawać się?
Ja mam dzis wizyte o 19.40
Trzymajcie kciuki!plemniczka, SuperGirl_83, 2mama, truskawka_oli, AleksandraW, happywife, karolamu89, Kinaa lubią tę wiadomość
Henio (*) 12tc - 12.2014
Adaś (*) 11tc - 03.2018
-
Aria super ze wszystko się wyjaśniło!
Mnie piersi raz bolą bardzo jakby miały wybuchnąć a raz prawie w ogóle nawet przy dotyku..
RedRose u mnie było widać na usg pęcherzyk ciążowy w środku z zoltkowym ginekologowi wydawało się ze widział zarodek bardzo malutki ale nie był pewny w 100% ale powiedział ze jak na 5tc to mam się nie przejmować bo wszystko jest Ok
❤️Aniołek - 12tc
❤️Aniołek - 6tc -
Aria
Bardzo się cieszę!! Wiedziałam, że Bąbel rośnie i się rozwija, a lekarz konował powinien pójść znowu na studia, a nie straszyć kobiety w ciąży!
Super! Musi być teraz już bez dodatkowych wrażeń
Iza
Trzymam kciuki za wizytę
Plemniczka
Ja mam śluz białawy, kremowy, ale nie mam go dużo.
A mdłości mam tak okropne, że rano odechciewa się wszystkiego. W poprzedniej tez tak miałam, choć nie wymiotowałam. Ale mdłości na potęgę cały pierwszy trymestr... ;( -
nick nieaktualnyMartusiaa wrote:Dziewczyny .. czy w ciąży można wziąć jakiś espumisan?? Masakra te wzdęcia mnie wykańcza aż brzuch boli ;(
Ja aktualnie mierzę się z potwornymi wzdęciami i zaparciami mimo prawidłowej diety i dużej ilości wypitych płynów. Doszło do sytuacji, że przy wypróżnianiu miałam krew. Lekarz zabronił mi brać cokolwiek doustnie. Ostatecznie tylko czopki glicerynowe, przy czym to bardzo ostatecznie.
Zalecił na czczo: woda przegotowana + sok z 1/2 cytryny + 2 łyżeczki miodu, suszone śliwki, kompot z suszu, sok z kapusty, siemię lniane, zero owoców.
Na mnie niestety nic nie działa, dalej mam problem.
Ogarnęłam jabłko na czczo i zapijam wodą i jako tako jakoś żyję.
Mam też zakaz jedzenia po 18:00, i mam jeść często ale po troszku.
Może coś Ci to pomoże.