X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • megimeg Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola a od którego tyg Cię tak dopadło? Bo widzę że już 11tydz. To raczej powinno odpuszczac, kurde, no nic szykuje się na to również w takim razie. Choć mi troszeczkę odpuścilo, ewentualnie wieczorem po kolacji mnie mdli a raczej w żołądku mnie coś mędzi.

oar83e3k7nkpecth.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megimeg wrote:
    Karola a od którego tyg Cię tak dopadło? Bo widzę że już 11tydz. To raczej powinno odpuszczac, kurde, no nic szykuje się na to również w takim razie. Choć mi troszeczkę odpuścilo, ewentualnie wieczorem po kolacji mnie mdli a raczej w żołądku mnie coś mędzi.

Pytanie nie do mnie ale ja ze swojego doświadczenia powiem, że w poprzedniej ciąży modlilo mnie do tego mnialam jadlowstret prawie całą ciążę, odpuścilo mi dopiero trochę ok 7miesiaca :) do tego ta cholerna zgaga która nie odpuszczala mnie w nocy.. Ta ciąża jest zupełnie inna póki co, nie mdli mnie, tylko czasem z rana. :)

• Karolka14 Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdrowych spokojnych świąt :-) jutro pierwsze USG :-)

Ellasi lubi tę wiadomość

7u22s65gmika7d3f.png
  • Pistacja Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka14 ja też ! :))

Ellasi, Karolka14 lubią tę wiadomość

y2oqc8n.png
  • Karola - mama Julci i ... ? Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megimeg wrote:

Hej mnie dopadło tak koło 6tyg i ciagnie sie nadal najpierw mdłosci rano tzn koło 10 kolejny tydzień przeniogodz 14 do 18 a teraz wieczorem po kolacji masakra jakaś chociaz troszke usteuje i już nie wymiotuje na szczescie bo było naprawde kiepsko wszystkie sposoby domowe na mnie nie działały licze na t że jeszcze max 2 tygi całkiem przejdzie

01.01.2011 - Aniołek 6 tc :(
    18.05.2012 - Juleczka nasze największe szczęście :)
    19.04.2016- Aniołek 14 tc :(
    Kochamy Was ;)

201205184874.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, za kilka dni mam nadzieję się do was zapisać :) ale po kolei
    jak jest u was z piersiami? Bolą czy są tylko wrażliwe? Ja czuję takie coś, że jak je dotykam to czuję ciarki na całym ciele, ale bólu zero ...

Ellasi lubi tę wiadomość

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa,
    Witam, chyba kojarzę Cię z marcowych nowalijek :)
    U mnie na początku piersi nie dawały o sonie znać, teraz bolą dość solidnie.
    A u Ciebie który to tc?

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,
    Czytam o Waszych bliskich wizytach więc trzymam kciuki i ... zazdroszę, bo ja najbliższą wizytę mam dopiero za 10 dni- niecierpliwa jestem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 36 dc. stale wychodzą mi tylko cienie :( a ja chce już mocną kreskę ;) jutro idę na betę, ale wynik w środę.
    Z terminu om wychodzi 5 tydz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 21:20

• pati85 Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny, jestem z okolic Łodzi :-) Nastepna wizyte mam dopiero 12.04, mam nadzieje, ze nie dowiem sie niczego zlego. Ja takze mam spora nadwage, chce jak najmniej przytyc. Przed zajsciem w ciaze chodzilam regularnie na silownie 3x w tyg. Jedni lekarze mowia, ze po takim poronieniu jakie mialam to nie powinnam cwiczyc a inni nie maja nic przeciwko silowni. Nie wiem co mam robic,jakies rady?

4c3tpc0zeu5it3zr.png

• Ellasi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa,
    Beta wszystko wyjaśni. Musisz czekać cierpliwie. Ja tez miałam blade kreski, ale zrobiłam tylko 3 testy a potem na betę się przerzuciłam :)
    Spokojnie czekaj- wszystko będzie dobrze!

Pati,
    Ja bym z siłownią nie ryzykowała. Może jakieś lżejsze ćwiczenia typu joga itp. A najlepiej poprzestać na spacerach. No i dieta właściwa pewnie też dobrze zrobi :)
    Potem będzie czas na zrzucenie nadprogramowych kg.

Sama nie jestem kruszynką więc też zależy mi na tym żeby za duzo nie przytyć ale nic na siłę i nie za wszelką cenę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 marca 2016, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellasi wrote:
    Misiowa,
    Beta wszystko wyjaśni. Musisz czekać cierpliwie. Ja tez miałam blade kreski, ale zrobiłam tylko 3 testy a potem na betę się przerzuciłam :)
    Spokojnie czekaj- wszystko będzie dobrze!
    o ja też tymi testuję, bo w aptece u mnie tylko quixx. i też takie bladziochy mam :/
    Ja już mam synka prawie 3,5 roku. Ale powiem wam, że to się szybko zapomina :)

• Pistacja Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam blade, albo jedną a na trzech nic ;)

y2oqc8n.png
  • Ellasi Autorytet

Wysłany: 28 marca 2016, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pistacja,
    Teraz zauważyłam źe my na podobnym etapie ciąży jesteśmy :)

Pistacja lubi tę wiadomość

• Pistacja Koleżanka

Wysłany: 28 marca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak :) ja pierwszą bete zrobiłam 08.03 i była 147.

y2oqc8n.png
  • katerineczka Ekspertka

Wysłany: 28 marca 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewcxyny trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!

Karolka14, Pistacja lubią tę wiadomość

16udskjo53emf7uv.png74dij44jpribg1eo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati85 wrote:
    Czesc dziewczyny, jestem z okolic Łodzi :-) Nastepna wizyte mam dopiero 12.04, mam nadzieje, ze nie dowiem sie niczego zlego. Ja takze mam spora nadwage, chce jak najmniej przytyc. Przed zajsciem w ciaze chodzilam regularnie na silownie 3x w tyg. Jedni lekarze mowia, ze po takim poronieniu jakie mialam to nie powinnam cwiczyc a inni nie maja nic przeciwko silowni. Nie wiem co mam robic,jakies rady?

Witaj ja tez z okolic Łodzi :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiowa_mama wrote:
    Hej dziewczyny, za kilka dni mam nadzieję się do was zapisać :) ale po kolei
    jak jest u was z piersiami? Bolą czy są tylko wrażliwe? Ja czuję takie coś, że jak je dotykam to czuję ciarki na całym ciele, ale bólu zero ...
    Witaj;-)
    miłego dnia kochane! ♡

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati85 wrote:
    Witaj:') Dużo spokoju Życzę♡a Ty chcesz teraz chodzić na siłownię?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 08:22

• guerretenshi Autorytet

Wysłany: 29 marca 2016, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :) dołączam dziś do Waszego forum, co by nie wariować i móc razem z innymi przeżywać piękny okres ciąży. Termin na koniec listopada, bbf wyznaczyło na 30 listopada. Jest to moja pierwsza ciąża. I choć planowana, to ogromnym zaskoczeniem, gdyż w tym cyklu się jej nie spodziewałam :D

Ellasi, Jolcia1985 lubią tę wiadomość

13.01 pierwsze USG :)
    f2w3yx8dnbdwnm3w.png
    f2wlj44jcmeu4i3p.png
‹‹ 106 107 108 109 110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ