Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola a od którego tyg Cię tak dopadło? Bo widzę że już 11tydz. To raczej powinno odpuszczac, kurde, no nic szykuje się na to również w takim razie. Choć mi troszeczkę odpuścilo, ewentualnie wieczorem po kolacji mnie mdli a raczej w żołądku mnie coś mędzi.
-
nick nieaktualnymegimeg wrote:Karola a od którego tyg Cię tak dopadło? Bo widzę że już 11tydz. To raczej powinno odpuszczac, kurde, no nic szykuje się na to również w takim razie. Choć mi troszeczkę odpuścilo, ewentualnie wieczorem po kolacji mnie mdli a raczej w żołądku mnie coś mędzi.
Pytanie nie do mnie ale ja ze swojego doświadczenia powiem, że w poprzedniej ciąży modlilo mnie do tego mnialam jadlowstret prawie całą ciążę, odpuścilo mi dopiero trochę ok 7miesiacado tego ta cholerna zgaga która nie odpuszczala mnie w nocy.. Ta ciąża jest zupełnie inna póki co, nie mdli mnie, tylko czasem z rana.
-
megimeg wrote:Karola a od którego tyg Cię tak dopadło? Bo widzę że już 11tydz. To raczej powinno odpuszczac, kurde, no nic szykuje się na to również w takim razie. Choć mi troszeczkę odpuścilo, ewentualnie wieczorem po kolacji mnie mdli a raczej w żołądku mnie coś mędzi.
Hej mnie dopadło tak koło 6tyg i ciagnie sie nadal najpierw mdłosci rano tzn koło 10 kolejny tydzień przeniogodz 14 do 18 a teraz wieczorem po kolacji masakra jakaś chociaz troszke usteuje i już nie wymiotuje na szczescie bo było naprawde kiepsko wszystkie sposoby domowe na mnie nie działały licze na t że jeszcze max 2 tygi całkiem przejdzie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, jestem z okolic Łodzi
Nastepna wizyte mam dopiero 12.04, mam nadzieje, ze nie dowiem sie niczego zlego. Ja takze mam spora nadwage, chce jak najmniej przytyc. Przed zajsciem w ciaze chodzilam regularnie na silownie 3x w tyg. Jedni lekarze mowia, ze po takim poronieniu jakie mialam to nie powinnam cwiczyc a inni nie maja nic przeciwko silowni. Nie wiem co mam robic,jakies rady?
-
Misiowa,
Beta wszystko wyjaśni. Musisz czekać cierpliwie. Ja tez miałam blade kreski, ale zrobiłam tylko 3 testy a potem na betę się przerzuciłam
Spokojnie czekaj- wszystko będzie dobrze!
Pati,
Ja bym z siłownią nie ryzykowała. Może jakieś lżejsze ćwiczenia typu joga itp. A najlepiej poprzestać na spacerach. No i dieta właściwa pewnie też dobrze zrobi
Potem będzie czas na zrzucenie nadprogramowych kg.
Sama nie jestem kruszynką więc też zależy mi na tym żeby za duzo nie przytyć ale nic na siłę i nie za wszelką cenę -
nick nieaktualnyEllasi wrote:Misiowa,
Beta wszystko wyjaśni. Musisz czekać cierpliwie. Ja tez miałam blade kreski, ale zrobiłam tylko 3 testy a potem na betę się przerzuciłam
Spokojnie czekaj- wszystko będzie dobrze!
Ja już mam synka prawie 3,5 roku. Ale powiem wam, że to się szybko zapomina -
nick nieaktualnypati85 wrote:Czesc dziewczyny, jestem z okolic Łodzi
Nastepna wizyte mam dopiero 12.04, mam nadzieje, ze nie dowiem sie niczego zlego. Ja takze mam spora nadwage, chce jak najmniej przytyc. Przed zajsciem w ciaze chodzilam regularnie na silownie 3x w tyg. Jedni lekarze mowia, ze po takim poronieniu jakie mialam to nie powinnam cwiczyc a inni nie maja nic przeciwko silowni. Nie wiem co mam robic,jakies rady?
Witaj ja tez z okolic Łodzi -
nick nieaktualnyMisiowa_mama wrote:Hej dziewczyny, za kilka dni mam nadzieję się do was zapisać
ale po kolei
jak jest u was z piersiami? Bolą czy są tylko wrażliwe? Ja czuję takie coś, że jak je dotykam to czuję ciarki na całym ciele, ale bólu zero ...
miłego dnia kochane! ♡ -
nick nieaktualnypati85 wrote:Czesc dziewczyny, jestem z okolic Łodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 08:22
-
Witam
dołączam dziś do Waszego forum, co by nie wariować i móc razem z innymi przeżywać piękny okres ciąży. Termin na koniec listopada, bbf wyznaczyło na 30 listopada. Jest to moja pierwsza ciąża. I choć planowana, to ogromnym zaskoczeniem, gdyż w tym cyklu się jej nie spodziewałam
Ellasi, Jolcia1985 lubią tę wiadomość