Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Uuu to ja myślałam ze mój wazy dużo! Ma 11 miesięcy i waży ponad 11kg ale teraz jak zaczął być bardzo aktywny to juz nie nabiera tak masy szybko.
Ja tez jestem po cesarce - syn byl bardzo duży jak się urodził bo 4800 i 60 cm, sama głowa to 40cm - i tez sie obawiam czy moja blizna wytrzyma takiego mega kloca!
Haha, to widzę że nie tylko ja mam klocka w domu, moja córka ma 14msc i wazy 13kg i ma 81cm. Tez ur.się przez cc i ważyła 4620kg i 59cm i 40cm glowa
Moja to taka przytulanka lubię na rączki ale jak zwykle muszę coś zrobić a młoda mi nie daje to zawiauzje ja w chuste na plecach i wtedy przygląda się uważnie jak robię obiad a po chwili usypia. Hehe -
nick nieaktualny
-
Karolajla wrote:Ja wizytuje dopiero w piątek, to będzie druga wizyta i mam nadzieję pierwsze usg ktoś jeszcze czeka na piątek?
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny już po pierwszym USG wg USG jestem w 5 tyg 6 dni w ciąży wg of 6 tydzień 0 dni czyli się pokrywa serduszka jeszcze nie było mówiła tylko że pojawia się echo ,i zamiast się cieszyć to się teraz martwie GS 9.91,Crl 6.27 ojjjj teraz jestem kłębkiem nerwów
-
Ja już po wizycie.Ciaża prawidłowa , wszystko w porządku ,groszek jest serducho pika(nie słuchałam tylko widziałam) ma 4,3 mm i jest to według usg 6w1d także idealnie się pokrywa jeden dzień różnicy to nic. Także cieszę się bardzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:06
magdaa, Ellasi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolka14 wrote:Hej dziewczyny już po pierwszym USG wg USG jestem w 5 tyg 6 dni w ciąży wg of 6 tydzień 0 dni czyli się pokrywa serduszka jeszcze nie było mówiła tylko że pojawia się echo ,i zamiast się cieszyć to się teraz martwie GS 9.91,Crl 6.27 ojjjj teraz jestem kłębkiem nerwów
-
nick nieaktualnyKarolka14 wrote:Co myślicie ok ? Lekarka kazałai przyjść jeszcze w niedzielę ,myślałam że będę spokojniejsza a teraz bym siedziała i ryczala
Karolka14 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłodaDama wrote:Ja już po wizycie.Ciaża prawidłowa , wszystko w porządku ,groszek jest serducho pika(nie słuchałam tylko widziałam) ma 4,3 mm i jest to według usg 6w1d także idealnie się pokrywa jeden dzień różnicy to nic. Także cieszę się bardzo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja niedługo zwariuję. Moja Pani Dr kazała mi dzisiaj znowu zrobić betę żeby widzieć czy rośnie czy spada. Niestety musiałam robic w innym lab bo nie jestem u siebie w mieście i beta rośnie ale oczywiście bardzo mało. 4 dni temu było 1371,2 mUI/ml, a dzisiaj 1596,0 mIU/ml wiem że jest to o dużo za mały wzrost i myślałam że Pani Dr będzie kazała odstawić clexane i zastrzyki z progesteronu a ona kazała mi brać dalej, że jeszcze nie wszystko stracone. Te dzisiejsze wyniki mają trochę inną jednostkę, ale myślę że to jest to samo i nie ma co sie doszukiwać. Boje się pozamacicznej, ale mam nadzieję że to tylko moja paranoja:)