Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ellasi tak bardzo mi przykro
3maj się dzielnie i nie dawaj za wygraną.
Kurcze z tymi badanami to może ja trochę zamotałam. Badanie prenatalne to każde badanie w ciąży.
Ja mam zapłacić 600 zł za badanie USG tzw. genetyczne z testem PAPPA. To cena USG + badania krwii.
Ultrasonografista rzeczywiście wybrany z certyfikatem FMF i wykonanymi >3000 badaniami pomiędzy 11-13 tc.
Sprawdziłam i w innych placówkach w Warszawie to raczej standard i to nie jest najdrożej.
Ja się na to decyduję bo po moich studiach niestety świadomość jest tak duża i ja chyba nie racze sobie z tym najlepiej.
Śnią mi się najgorsze rzeczy po nocach i to też głównie takie, które widziałam na własne oczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 15:20
-
nick nieaktualnyMamusie czy Wy też macie już jakieś zachcianki ? Ja jak zobaczyłam Panią kupującą ogórki kiszone naszła mnie taka ochota na zupę ogórkową, dziś znowu na obiad musiała być ryba w zalewie octowej- czyli ciagnie mnie już do kwaśnego a to dopiero 8 tydzień ? Wczoraj mąż jadł przepyszną czekoladę z milki z karmelem i orzeszkami i normalnie to bym się skusiła a wczoraj nic a nic. Jak jest u Was?
-
Nissia u mnie chyba tez powoli pojawiaja sie zachcianki, dzisiaj np na obiad mial byc kotlet, ziemniaki i buraczki, po jakims czasie stwietdzilam ze w sumie to nie mam w ogole ochoty na ziemniaki i buraczki i ze do kotleta chce tylko ogorki kiszone !!!!
Co do slodyczy, wczesniej uzaleznienie teraz nawet za bardzo nie moge patrzec na slodycze. Moze nasze robaczki nie lubia slodkiego?1 IUI X.2015 -, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
nick nieaktualnyJa na słodkie patrzeć nie mogę. W czwartek urodziny syna będzie rodzinka tylko moi rodzice wiedzą teściowej jeszcze nie było okazji powiedzieć i obym miała lepszy dzień niż te co są bo sie umęczę. Nie wspominając że ja taki lasuch będę się męczyła z kawałkiem tortu.
-
nick nieaktualnyania15 wrote:cześć dziewczyny!Podczytuję Was, ale się nie odzywam, niecierpliwie czekam na wizytę, dopiero w następny wtorek.Znów ogarniają mnie czarne myśli a już byłam w miarę spokojna. Wczoraj miałam mega mdłości a przedwczoraj wieczorem wymioty. Dzisiaj jakby trochę lepiej, no to się martwię, że znów jest coś nie tak. Piersi bolą i to mocno.No i ciągle praktycznie jest mi zimno.Kurczę, no boję się, naprawdę, chociaż wiem, ze nie mam na nic wpływu.
Mi też ciągle zimno. Z tym jest dramat.
Nie zamartwiaj się na zapas my tu wszystkie zestresowane ale to nic nie da. Co ma być to będzie. Masz wszystkie objawy wiec się tym delektuj:) bo jak są narzekamy jak brak to się doszukujemy drugiego dna.
Głowa do góry:* -
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie.U Kropeczki wszystko w porządku.Wyniki też ok. Doktorek zrobił mi bardzo dokładne USG. 11 tydzień,są wszystkie rączki i nóżki ,przepływy w normie,serduszko bije równo,tętno 169,fałd karkowy tez w normie także stwierdził,że dobrze rokuje na przyszłość i jakby były jakieś wady to już by coś zauważył. Za 2 tyg dokładne USG pranatalne ale powiedział ,że wszystko powinno być dobrze i najprawdopodobniej rezygnujemy z testu Pappa
Nawet moje ciśnienie nie było strasznie podwyższone 140/90. A najlepszy był widok jak Kropeczka tak cudnie machała do mnie rączkami
A to nasze 11 tygodniowe cudo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c6c7601187f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 19:06
Pistacja, jusst, _polin, magdaa, aher, Jolcia1985, megimeg, pabelka88, Karolka14, tomania2806, Moko, małamama, radiszka, sara_nar, michasia-K lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScorpiolenka wrote:Ja już po wizycie.U Kropeczki wszystko w porządku.Wyniki też ok. Doktorek zrobił mi bardzo dokładne USG. 11 tydzień,są wszystkie rączki i nóżki ,przepływy w normie,serduszko bije równo,tętno 169,fałd karkowy tez w normie także stwierdził,że dobrze rokuje na przyszłość i jakby były jakieś wady to już by coś zauważył. Za 2 tyg dokładne USG pranatalne ale powiedział ,że wszystko powinno być dobrze i najprawdopodobniej rezygnujemy z testu Pappa
Nawet moje ciśnienie nie było strasznie podwyższone 140/90. A najlepszy był widok jak Kropeczka tak cudnie machała do mnie rączkami
A to nasze 11 tygodniowe cudo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c6c7601187f.jpg -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJolcia1985 wrote:Nissia u mnie chyba tez powoli pojawiaja sie zachcianki, dzisiaj np na obiad mial byc kotlet, ziemniaki i buraczki, po jakims czasie stwietdzilam ze w sumie to nie mam w ogole ochoty na ziemniaki i buraczki i ze do kotleta chce tylko ogorki kiszone !!!!
Co do slodyczy, wczesniej uzaleznienie teraz nawet za bardzo nie moge patrzec na slodycze. Moze nasze robaczki nie lubia slodkiego?
oby był chłopak -
nick nieaktualnyScorpiolenka wrote:Jeszcze nie wiadomo,może na następnej wizycie 10.05 będzie widać.Mąż czeka na córeczkę,synek na brata a ja po prostu na zdrowe dzieciątko
Naprawdę przecudo jeszcze raz Ci gratuluję:**