Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sskorka24 i Paju ale fajne zdjęcia
Wiele z was pisze, że dostaje plamienia z nieokreślonych powodów. Ciekawe co może na to wpływać. Mogę sobie tylko wyobrazić jaki to stres. Moja koleżanka jest teraz w 6mc. W 3mc dostała plamienia a później krwawieniai jak już była na patologii ciazy ginekolog powiedział:chodźmy zrobić USG zobaczymy co w macicy zostało to moja kol. płakała całą drogę do sali. Na szczęście wychodząc płakała ze szczęścia
Małej nic a nic się nie stało. Ale wrażeń z tamtej nocy nie zazdroszczę...Żeby te nasze fasolki były zdrowe i silne.
U mnie 2 trymestr się zacząłsskorka24, magdaa lubią tę wiadomość
-
Przyczyn plamien może być wiele-niedomoga,krwiak,miesniak,w 14tc często są plamienia gdy łożysko przejmuje swoją funkcję. Zawsze to mega stres. Sama czekalam ponad 2godz.na usg w szpitalu.
-
Karolka właśnie się zdziwiłam, że facet chce do nas dołączyć
zona92 ach Ci lekarze, czasem jak powiedzą coś na wyrost to ciśnienie od razu idzie mi w górę. Bardzo dobrze, że u koleżanki plamienie okazało się niegroźne, a lekarze mogliby się powstrzymać od diagnozowania na wyrost.Karolka14 lubi tę wiadomość
-
aher wrote:Karolka właśnie się zdziwiłam, że facet chce do nas dołączyć
zona92 ach Ci lekarze, czasem jak powiedzą coś na wyrost to ciśnienie od razu idzie mi w górę. Bardzo dobrze, że u koleżanki plamienie okazało się niegroźne, a lekarze mogliby się powstrzymać od diagnozowania na wyrost.i ten zbój nie korzysta z opcji wyloguj
nie pierwszy raz pisalam z jego konta
typ niereformowalny
-
Pomimo wszystko mam nadzieje, ze nie zalicze i wy żadnego plamienia..u mnie jest zestawienie konfliktowe (ja -, mąż +) i ponoć w takich sytuacjach trzeba natychmiast na IP i immunoglobulina. Ale nie wiem czy zawsze. Co ciekawe z tym minusem. Moi rodzice mają +, 7!-ro rodzeństwa +. A ja się najmłodsza urodziłam z minusem
i bez żadnych insynuacji;) jestem całkowicie podobna do taty
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Kas 50 a Ty na jakiej dawce?
-
nick nieaktualnykas50 wrote:Przed ciążą bralam 50/75, tsh niskie 0,3 w ciąży wzrosło do 3,2 i dawki wieksze mam co 2tyg.badania, ft4 leci strasznie w dół,tsh 1,67 i obecnie biorę euthyrox 87,5/100. 6maja znowu badania.
-
Sówka_83 wrote:Dokładne wyniki napiszę z domu bo nie mam przy sobie. Ale tsh mam 0,06. Ft3 niby w normie a Ft4 podwyższone.
Tsh w początkowej ciąży się obniża i to jest normalne.
U mnie było 0,27 i lekarz powiedział, że ok ale mam to na każdą wizytę kontrolować.
Nie wiem jak u Ciebie, bo masz jeszcze niższe niż u mnie. -
nick nieaktualny