Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
rudi wrote:Tsh w początkowej ciąży się obniża i to jest normalne.
U mnie było 0,27 i lekarz powiedział, że ok ale mam to na każdą wizytę kontrolować.
Nie wiem jak u Ciebie, bo masz jeszcze niższe niż u mnie.
Ni właśnie u mnie całkiem w dół poleciało a normy od 0,24. I to ft4 poza norma. Pójdę do endokrynologa i zobaczymy co powie.
-
Dada wrote:Ja leciałam w 1 ciazy do Tajlandii czyli sporo godzin i było ok.tam na miejscu tez przemieszczaliśmy sie krótkimi lotami.
Ja chyba wlasnie tez zaryzykuje. Tym bardziej, ze to nie taki dlugi lot, a nie ma co przesadzac.
Kurcze ja mam jakies mieszane uczucia co do tej grupy na fb. Ja narazie nikomu o ciazy nie mowie i jak ma mi sie wyswietlac przynaleznosc do takiej grupy na fb to wszysycy beda od razu cos podejrzewac. No moze nie wszyscy, ale blizsi znajomi pewnie tak... Pozatym jeszcze sie nie znamy jakos super dobrze.. I tu sie chyba lepiej pisze, przynajmniej teraz na poczatku..radiszka, MamyNadzieje lubią tę wiadomość
Moj Aniolek10 TC - 03.12.2015 (*)
-
0majekmeg0 wrote:Tak dopiero w ciąży zaczęłam plamić, bo brałam lutkę dopochwową i podrażniło mi za mocno. Z szyjki nie mam krwawienia bo lekarz mnie porządnie zbadał. Hormony powodują bardzo mocne ukrwienie nadżerki i często krwawi.
Eh..oby ustapilo.W takim razie zdrówka dla Ciebie i dla maluszka -
magdaa wrote:Kas50 jesteśmy w tym samym wieku:) ja jutro kończę 31:) i tez udało nam się w 6cyklu starań
Jestem po wczesnym poronieniu i teraz mega się schizuje:/ ja wizytę mam środę,a póki co mialam już 3usg. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykas50 wrote:O której masz wizytę?
Znasz przyczynę swoich wczesniejszych poronien?
kochanie nie znam. Wszystkie badania porobione nawet w szpitalu byłam na oddziale 3dni by porobić badanka szczegółowe. Ale wcześniej nie miałam pojecia o Hashimoto mimo robionego tsh mój poprzedni gin dał dupy:/ zmienilam lekarza na ginekologa endokrynologa. Robiłam nawet genetyczne. Dostałam zielone światło od każdego lekarza. Może to Hashi tak gmatwało sprawe nie wiem:( -
katuni wrote:Ja chyba wlasnie tez zaryzykuje. Tym bardziej, ze to nie taki dlugi lot, a nie ma co przesadzac.
Kurcze ja mam jakies mieszane uczucia co do tej grupy na fb. Ja narazie nikomu o ciazy nie mowie i jak ma mi sie wyswietlac przynaleznosc do takiej grupy na fb to wszysycy beda od razu cos podejrzewac. No moze nie wszyscy, ale blizsi znajomi pewnie tak... Pozatym jeszcze sie nie znamy jakos super dobrze.. I tu sie chyba lepiej pisze, przynajmniej teraz na poczatku..
Co do widoczności grup na fb - sprawdziłam i nie ma nigdzie w powiadomieniach ogólnych, że dołączyliśmy do danej grupy. Na profilu wyświetla się przynależność tylko do grup publicznych. Członków grupy zamkniętej widać tylko jak wejdzie się w daną grupę. Widać spis członków, ale posty są ukryte
Może z czasem się przekonasz. Ja znów wolę fb bo tu wszyscy wszystko czytają, poza tym nie ma podziału na wątki i trudno wszystko nadrobić. Ciężko znaleźć odpowiedzi na swoje pytanie w gąszczu innychZapraszam, już kilka nas jest na fb. Dziewczyny, które wysłały mi prośbę o dołączenie proszę także o informacje kto jest kim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 13:11
-
Ja też mam hashi, badanie z przed dwóch tygodni 0,05 a z przed tygodnia 0,1 ale jest tak niskie bo sama zwiekszyłam sobie dawkę lewotyroksyny na 225. teraz biore 175 i 200 na wyrównanie, ale powiedziałam endo że czekałam na wizytę pełne 2 tygodnie a rodzinnego nie mogłam nawet wyprosić o badanie krwi na tsh gdzie w Polsce jest to nie do pomyślenia! I że sami są sobie winni bo w tym przeklętym kraju nawet nie ma endokrynologa z prywatną praktyka
3mam kciuki za dzisiejsze wizyty !
A ja mam skisły humor dziś od ranakwiatki miałam wkopywać a tu o...
jusst lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Jadę na 16.30.
kochanie nie znam. Wszystkie badania porobione nawet w szpitalu byłam na oddziale 3dni by porobić badanka szczegółowe. Ale wcześniej nie miałam pojecia o Hashimoto mimo robionego tsh mój poprzedni gin dał dupy:/ zmienilam lekarza na ginekologa endokrynologa. Robiłam nawet genetyczne. Dostałam zielone światło od każdego lekarza. Może to Hashi tak gmatwało sprawe nie wiem:(
Jenta gdzie tyle śniegu??? WooowWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 13:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pabelka88 wrote:Ja jednak też poprosze o link na fb do grupy!
Założyłam nową tylko i wyłącznie NASZĄ grupę"Listopadowe Szczęścia 2016 belly". Grupa tymczasowo ma status tylko zamkniętej żebyście bez problemu mogły ją odnaleźć i dołączyć. Po wysłaniu prośby o dołączenie do grupy proszę o podanie na belly we wiadomości prywatnej lub na tu forum danych z fb
Link do grupy https://www.facebook.com/groups/894287707349312/ -
nick nieaktualny