Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
magdaa wrote:Aher ale moi znajomi będą widzieć że mam taką grupę prawda? Bo jest info ze wszyscy beda widziec ale tylko Ci ktorzy należą mogą czytać. Ale sam fakt ze grupa jest widoczna dla znajomych. ..
Nie, na profilu wyświetlają się tylko grupy publiczne. Sprawdź samaChyba, że ktoś odnajdzie naszą grupę to będzie widział jej członków
Pistacja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też poprosiłam o dodanie Aga Pistacja.
Jak wpisuje w wyszukiwarke to nie moge znaleźć grupy, więc myślę, że ciężko komukolwiek zobaczyć, że się dołączyło do takiej. A w profilu na 1oo% wyswietla tylko publiczne grupy do których się należy.aher, Karolka14, magdaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo mni też dodajcie. Justyna
A może zmienić grupę na tajną? Wtedy nikt na pewno nie zobaczy.
Edit. Faktycznie nie moze być tajna. Bo się nie da łątwo dołączyć.
https://www.facebook.com/help/220336891328465Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:32
-
nick nieaktualnyPochwalę się. Byłam dzisiaj u gina na NFZ. Pomimo wcześniejszych deklaracji, że usg tylko trzy na całą ciąże przysługują zrobiła mi usg, ale bez wydruku i mierzenia. Serduszko bije, bąbel jest chyba o raz większy niż ostatnio
Uspokoiło mnie to bardzo.
Za dwa tygodnie mam umówione usg prenatalne i pappa, a za tydzien wizyta prywatna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 16:45
-
Takie plamienia czasem sie zdarzaja w terminie kiedy wypadlaby @. Ja w poprzedniej ciazy pojevhalam na SOR od razu bo moj lekarz byl na urlopie a bylam po wczesniejszym poronieniu. Lekarz zrobil mi usg i wszystko bylo ok. Powiedzial ze cAsami sie tak zdarza bo ciaza to agresywny proces. Pozniej sprawdzilam i faktycznie mi wypadlo w takim terminie jak normalnie mialabym @.
-
kas50 ja właśnie kuruję się z grzybka candida ale podejrzewam że to nie koniec moich zmagań z infekcjami.. byłaś już u lekarza?
w Norwegiio nas tak zaśnieżyło...ni ma wiosenki , majówka cud miód i orzeszki jednym słowem
-
Kas ja też wczoraj jednorazowo miałam brązowy sluz z domieszką krwi.Byłam prze chwilą na kontroli widziałam piękne serducho pulsujące. Póki co nie plamie i czuje się ok.Dostałam w razie w duphaston 2x1.
aher, magdaa, megimeg lubią tę wiadomość
-
Ja tez lecze candide teraz. Chociaz moze zbyt szybko podnioslam alarm bo zaczelo mnue cos swedziec ale lepiej dmuchac na zimno.
Ja z fb chyba sie wstrzymam. Chyba ze faktycznie nic a nic nie widac ze sie nalezy do grupy.
Ja nalezalam do kwietniowek 2014 i po roku pisania przeszlysmy na prywatne forum. Jak jest jakas dziewczyna w okolicach innej to sie kombinuje zeby sie spotkac. Raz na rok organizowany jest zlot. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
nieśmiało myślę, że mogę do Was dołączyć
pierwszą ciążę poroniłam, dlatego tak niepewnie wkraczam na ten wątek
w 10t1d widziałam maleństwo, serduszko słyszałam, ale jednak strach gdzieś tam jest we mnie..też się tak martwicie o Wasze pociechy? Brzuch mnie boli to zaraz myślę że źle, nie boli to też źle
staram się być dobrej myśli ale z tym bywa różnie, moje hashimoto mi w tym nie pomaga