Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Skorpiolenka i Megimeg jak nastroje przed wizytą? Mój zmienny.... a to dopiero po południu.
Katerineczka super.....Gratuluję synka. To chyba trzeba jakąć małą colę wypić przed badaiem żeby bąble się ruszały.
Dziewczyny leki na grzybki dostałyście tak bez badań czy po posiewie?
Bo coś tam napewno mi nie pasuje....katerineczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt a dzisiejszym wizytujacym zycze powodzenia, aby wszystko bylo dobrze
Mnie wczoraj caly czas pobolewal brzuch, czulam takie ciagniecie,kłucie z prawej strony brzucha. Dzisiaj wszystko juz jest w najlepszym porządku. Pewnie ten bol przez niedzielne zakupy
-
nick nieaktualnyPistacja wrote:Ja mam wizytę dziś i skupiam się właśnie na tym, żeby nie wygenerować jakiegoś kosmicznego ciśnienia.
-
magdaa wrote:A mój dzidziol też za mamą tętno 174..więc szalejemy..czas na wyciszenie
u mnie za to niskie ciśnienie cały czas
rzadko kiedy 120 przekroczy...ja mam dopiero kolejną wizytę 6 maja, nie mogę się już doczekać
katerineczka nie wiedziałam że tak wcześnie już płeć można poznać, super!
-
Można tak wcześnie poznać ale najczęściej jesli jest to chłopiec bo nadal dziewczynki i chłopcy są do siebie mocno podobni wiec o ile ewidentnie nie widać chłopczyka to lekarze raczej jeszcze nie mówią
w I ciszy tez udało nam się zobaczyć bardzo wcześnie - mniej więcej tak jak u katerineczki
katerineczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny super że maluszki rosną
Ja cisnienie mam raczej w normie,choć u gina na wizycie ostatnio 135/85 z nerwów chyba.
Wizyta jutro,dziś jeszcze odpoczywam. Mam nadzieję że dostanę jakieś globulki na tą grzybice,ostatnio w posiewie wyszla mi e coli-leczylam 10dni globulkami. No ciekawa jestem efektu.
Dziewczyny a wy co ile macie wizyty u ginow? -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny,
gratuluje cudnych maluszkówJa też od facebooka na razie się wstrzymam, zobaczymy później...
Co do wizyt, ja mam co miesiąc. Ciężko wytrzymać, ale też nie będę popadać w paranoje skoro wszystko było w porządkukaterineczka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Katerineczka gratulacje serdeczne
Kas50 ja na grzybka dostałam coś a'la clotrimazlum w czopkach.
Też mam wizytę kontrolną w czwarteka tym wizytującym dzisiaj powodzenia życzę
I mimo wszystko zapraszam na fejsajest naprawdę przytulnie
jusst, magdaa, katerineczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej!!! U mnie ciśnienie bardzo niskie, mierzone 2xdziennie 90/60. Pewnie dlatego największym moim objawem ciazowym jest MEGA senność i zmęczenie jak po wykopkach;). Pewnie wiek też robi swoje:).
Dzidziolkowi też serduszko bije 172/min.
Dziewczyny a prenatalne mialyscie przez brzuch, czy dowciapnie??