Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniu wiesz że trzeba być dobrej myśli
Ja mam chwile zalamania dość często niestety,ale stres nic tu nie pomoże.
Dziewczyny czym leczycie te wasze grzybki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 19:28
-
Ja jeszcze wstrzymam się z dołączeniem na FB. Wolałabym żeby osoby postronne nie widziały, jakoś tak... I oczywiście z niecierpliwością czekam na środę i USG prenatalne.
Też tak macie, że jak usiądziecie nierówno, z większym naciskiem na prawą stronę to czujecie, że coś tam jest? Bo u mnie dziecko jest właśnie po prawej stronie i czuje takie jakby zgrubienie.
Czekamy! -
nick nieaktualnykas50 wrote:Mnie te stresy wykoncza chyba:/
Teraz czuję lekkie podraznienie na zewnątrz,ten śluz mnie zmartwil,wizyta dopiero w środę.
Magda jak po wizycie?
Moj bejbik ma się dobrze:) całe 2.2cm szczęścia z fikajacymi rączkami:))
zeby kolorowo nie było mam nadciśnienie i Dopegyt 3xdzienniekas50 lubi tę wiadomość
-
Widzę,że przenosicie się na FB mam nadzieję,że nie znikniecie całkiem.
Ja mam duże wątpliwości co grupy na FB i jak narazie zostaje tutaj.
Ja ostatnio mimo,że biorę leki regularnie to nie mogę opanować ciśnienia dochodzi do 150/100.Myślę,że to przed środowymi prenatalnymi i jeszcze wróci do mojej normy bo jak nie to czeka mnie zwiększenie dawki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 20:44
-
nick nieaktualnyScorpiolenka wrote:Widzę,że przenosicie się na FB mam nadzieję,że nie znikniecie całkiem.
Ja mam duże wątpliwości co grupy na FB i jak narazie zostaje tutaj.
Ja ostatnio mimo,że biorę leki regularnie to nie mogę opanować ciśnienia dochodzi do 150/100.Myślę,że to przed środowymi prenatalnymi i jeszcze wróci do mojej normy bo jak nie to czeka mnie zwiększenie dawki.
ja jestem i tu i tu:) ale na fb tez fajnie wpadaj:) wszystko tajne. -
Co do ciśnienia mierzycie je codziennie? Ją wygrzebałam stary ciśnieniomierz i dziwnie vto moje ciśnienie wygląda ;-( przez parę dni 120/80 dwa dni 140/90 zdarzyło się nawet 100/60 przy czym jak miałam 140 czułam się podenerwowana teraz nie wiem czy vto wina sprzętu czy ciśnienie mi fiksuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karolka14 wrote:Co do ciśnienia mierzycie je codziennie? Ją wygrzebałam stary ciśnieniomierz i dziwnie vto moje ciśnienie wygląda ;-( przez parę dni 120/80 dwa dni 140/90 zdarzyło się nawet 100/60 przy czym jak miałam 140 czułam się podenerwowana teraz nie wiem czy vto wina sprzętu czy ciśnienie mi fiksuje
Ja mierze ciśnienie 2 razy dziennie rano i wieczorem po 15 minutowym odpoczynku.Jak przekroczy 150/100 to mam zalecenie od Gina żeby zaraz na IP się zgłosić.Ale u mnie to trochę inna bajka bo ja na Dopegycie od początku ciąży. -
Dziewczynki jestem z dobrymi wieściami. Dzidzia ma 4,95 cm, serce jak dzwon, kręgosłup, żołądek, itp wszystko ok. Rączki i długie nóżki. I będzie chłopczyk
tak samo wyglądał jak mój pierwszy synek. Rączki przykladal do buzi. Nie udało się zmierzyć nt bo dzidzia leżała na wznak. Lekarka ruszala mi brzuchem ja się Ruszalam i nic... zasnął sobie w trakcie. Tak jak mój starszak bezstresowo chłopak
pani doktor bardzo osie starała i była niepocieszona ale ja je powiexzialam ze to nic, i tak przecież już tego nie zmienię. Narządy wszystko ok wiec dziewczyny ogłaszam ze od dziś jestem dobrej myśli. Koniec z marudzeniem
mam dziś szampanski nastrój i śle fluidy pozytywne do was żeby wasze badania wyszły tak samo albo i jeszcze lepiej bo z NT.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 23:52
megimeg, zxc, klauuudia, Scorpiolenka, magdaa, _polin, anian90, aher, tomania2806, Ruzia, MamyNadzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny