Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak z ciekawości sprawdziłam jaką płeć mojego maluszka przewiduje kalendarz chiński - chłopiec, to samo od jakiegoś czasu mówi mi moja intuicja i po prostu czuję w kościach, że to będzie chłopak1 IUI X.2015 -
, 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
Ja też czuję, że chłopak
niewiem skąd, ale tak mi się wydaje.
Właśnie od 2h się zbieram na wizytę i dzisiaj pierwszy raz ciasno mi w moich spodniach. Nie aż tak, żeby się nie dało iść, ale jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:38
-
A u mnie to pierwszy dzidziuś i chciałabym dziewczynkę, ale intuicja podpowiada, że będzie chłopczyk
Mąż też wolałby chłopca, chociaż dla mnie w sumie bez różnicy, najważniejsze żeby urodziło się zdrowe
Na chwilę obecną to nawet wolałabym chłopca, bo mam imię a dla dziewczynki negocjacje wciąż trwają hehe
Ruzia
-
To i ja sprawdziłam
tylko nie wiem jak brać to pod uwagę bo gdzieś kiedyś czytałam że jeśli w miesiącu poczęcia nie ma się skończonych urodzin to się patrzy niby rok wstecz na ten sam miesiąc..więc patrząc normalnie to dziewczynka a rzeczywiście jak rok wstecz to chłopak
zobaczymy
jak to mówią najważniejsze żeby było zdrowe a płeć bez różnicy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć chciałam się z Wami przywitać, tez będę listopadowa mama
Kilka razy już tu zajrzałam, ale do tej pory obawiałam sie dołączać do grupy bo trochę przeszłam. Pierwsza ciąża poroniona, druga cała przelezana z problemami i ciągłym strachem o dziecko. Wczoraj byłam na wizycie i wygląda na to ze wszystko ok, wiec myślę że już tak zostanie i chętnie z Wami trochę po pisze
Jak to doktor powiedział każda ciąża jest inna wiec ja mam zamiar ta ciąża się po prostu cieszyć
magdaa, _polin, anian90, Scorpiolenka, MamyNadzieje lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
spokojnie dziewczyny i tak nie mamy na nic wplywu. musi byc dobrze i tego sie trzymamy.
dla zabawy rowniez sprawdzilam i wychodzi , ze dziewczynka. choc zaplodnienie bylo na pograniczu luty/marzec, wiec trudno powiedziec. bo jak marzec to juz chlopaczek. i wszystkie mamy, ktore chlopcow maja tak mi mowia- bo mialy takie objawy jak ja.
ja od poczatku mam wrazenie, ze chlopak- nie wiem skad, bo w sumie jest mi plec obojetna.