Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadowe szczęścia 2016
Odpowiedz

Listopadowe szczęścia 2016

Oceń ten wątek:
  • Jolcia1985 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak z ciekawości sprawdziłam jaką płeć mojego maluszka przewiduje kalendarz chiński - chłopiec, to samo od jakiegoś czasu mówi mi moja intuicja i po prostu czuję w kościach, że to będzie chłopak :-)

1 IUI X.2015 - :(, 2 IUI XI.2015 :(
    I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
    05.11.2016 Antoś ❤
    20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
    10.11.2018 jest ❤️😃 bracik

• Mysza76 Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dwóch chłopców w domu i bardzo byśmy chcieli dziewczynkę, ale czuję w gnatach że to bedzie chłopak.

3jgxw1d3gk45f0jf.png
  • Pistacja Koleżanka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuję, że chłopak :) niewiem skąd, ale tak mi się wydaje.
    Właśnie od 2h się zbieram na wizytę i dzisiaj pierwszy raz ciasno mi w moich spodniach. Nie aż tak, żeby się nie dało iść, ale jednak ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 10:38

y2oqc8n.png
  • Ruzia Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie to pierwszy dzidziuś i chciałabym dziewczynkę, ale intuicja podpowiada, że będzie chłopczyk :) Mąż też wolałby chłopca, chociaż dla mnie w sumie bez różnicy, najważniejsze żeby urodziło się zdrowe :) Na chwilę obecną to nawet wolałabym chłopca, bo mam imię a dla dziewczynki negocjacje wciąż trwają hehe :P

Ruzia

mhsv2n0adhbxs4dq.png
  • sskorka24 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja się skusiłam na kalendarz :) i u mnie też wychodzi chłopiec :) zobaczymy :) najważniejsze żeby było całe i zdrowe :)

1usamg7yo3h3sz6b.png

pf0pxzdvu1j7ai74.png

34bwyx8dzyzole6u.png
  • anian90 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sprawdziłam :P tylko nie wiem jak brać to pod uwagę bo gdzieś kiedyś czytałam że jeśli w miesiącu poczęcia nie ma się skończonych urodzin to się patrzy niby rok wstecz na ten sam miesiąc..więc patrząc normalnie to dziewczynka a rzeczywiście jak rok wstecz to chłopak :P zobaczymy :) jak to mówią najważniejsze żeby było zdrowe a płeć bez różnicy :)

3jvz9vvjg1f8syfg.png
    oar8hgqsyc4p2s3q.png
  • pati85 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi z kalendarza chinskiego wychodzi dziewczynka, na obraczke tez dziewczynka a ja czuje, ze bedzie chlopak. Mi to jest oczywiscie bez roznicy, byle by urodzic i oby dziecko bylo zdrowe :-)

4c3tpc0zeu5it3zr.png

• Karolka14 Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My celowalismy w chłopca:-) kalendarz chiński mówi, że chłopiec no cóż pozostaje czekać.. Jak znam życie to na dziewczynkę :-) mój brat 4 razy próbował na chłopca i cztery razy dziewczynki i się poddał :-)

7u22s65gmika7d3f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas50 ja mam 19tego maja prenatalne. A 9maja wizyta u swojego gin. A potem już będę miała wizyty co miesiąc.

kas50 lubi tę wiadomość

• Ruzia Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jutro prenatalne i jestem kłębkiem nerwów :( Chciałabym już być po, oczywiście otrzymując wcześniej od Pani doktor dobre wieści :)

Ruzia

mhsv2n0adhbxs4dq.png
  • michasia-K Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruzia wrote:
    Ja mam jutro prenatalne i jestem kłębkiem nerwów :( Chciałabym już być po, oczywiście otrzymując wcześniej od Pani doktor dobre wieści :)
    Ja mam dzisiaj dokladnie za 2,5 godziny
    Mega sie stresuje! :-(

klz915nmlia8kvj4.png

m3sx43r8weulaext.png

• kas50 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za was dziewczyny :-)

dqpri09k0q2gqh47.png
    l22ngu1rr5v7rhaf.png

........................................................................................

• Scorpiolenka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruzia ja też jutro mam prenatalne i niestety będę sama,bo mąż w pracy ale dam radę.
    Michasia trzymam kciuki i daj znać po wszystkim.

qb3ce6yd4c3es2kf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spokojnie kochane. Ja się nie stresuje prenatalnym. Wiem że będzie dobrze i tyle. Nasze bobaski będą piękne i zdrowe!

_polin, anian90 lubią tę wiadomość

• Iness Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć chciałam się z Wami przywitać, tez będę listopadowa mama :) Kilka razy już tu zajrzałam, ale do tej pory obawiałam sie dołączać do grupy bo trochę przeszłam. Pierwsza ciąża poroniona, druga cała przelezana z problemami i ciągłym strachem o dziecko. Wczoraj byłam na wizycie i wygląda na to ze wszystko ok, wiec myślę że już tak zostanie i chętnie z Wami trochę po pisze :) Jak to doktor powiedział każda ciąża jest inna wiec ja mam zamiar ta ciąża się po prostu cieszyć :)

nick nieaktualny, _polin, anian90, Scorpiolenka, MamyNadzieje lubią tę wiadomość

74dileb4r2kqkj8b.png
    74di3e5e5pffpmoa.png
    l22ndf9h1s44c0n5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iness witamy!

• Iness Znajoma

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z ciekawości sprawdziłam w kalendarzu chińskim i u mnie się sprawdziło, jest dziewczynka. Teraz pokazuje chłopca i co ja zrobię z tymi pięknymi różowymi ubrankami :D

74dileb4r2kqkj8b.png
    74di3e5e5pffpmoa.png
    l22ndf9h1s44c0n5.png
  • megimeg Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja tez dziś mam prenatalne i ścisk żołądka niesamowity, tak bardzo chciałabym, żeby było wszystko dobrze

Witaj Iness:)

oar83e3k7nkpecth.png
  • katuni Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam za Was kciuki Dziewczyny!!!

Kurcze ja to jednak z tym terminem na sam koniec troche od was odstaje... Nawet nie mam jeszcze umowionych prenatalnych...

Moj Aniolek <3 10 TC - 03.12.2015 (*)

xnw4ugpjzpag9yqj.png
  • bemybutterfly Przyjaciółka

Wysłany: 26 kwietnia 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spokojnie dziewczyny i tak nie mamy na nic wplywu. musi byc dobrze i tego sie trzymamy.

dla zabawy rowniez sprawdzilam i wychodzi , ze dziewczynka. choc zaplodnienie bylo na pograniczu luty/marzec, wiec trudno powiedziec. bo jak marzec to juz chlopaczek. i wszystkie mamy, ktore chlopcow maja tak mi mowia- bo mialy takie objawy jak ja.
    ja od poczatku mam wrazenie, ze chlopak- nie wiem skad, bo w sumie jest mi plec obojetna.

7u22vfxmofven95z.png
‹‹ 215 216 217 218 219 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ