Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja nie bylam na ip pewnie uznacie mnie za wariatke ale tak balam sie tego ze probowalam na ile mpge byc w domu. Plamien do tej pory nie ma jedynie przy podcieraniu zdarza sie jakis zolty sluz I delikatnie pobolewa mnie brzuch. Dzisiaj wybiore sie do lekarza ,niech zrobi mi usg niech zobaczy czy dziecko zyje...
I cos zaradzi . Ehh . Trzymajcie sie.
-
Witam po 4dniowym pobycie w szpitalu:/ w środę idę do gina na usg zobaczyc czy krwiaczek się wchlonal. Na domiar zlego wczoraj dopadla mnie grzybica:/ pieklo,bolalo i serowy sluz. Dziś ciut lepiej.
-
Założyłam nową tylko i wyłącznie NASZĄ grupę
"Listopadowe Szczęścia 2016 belly". Grupa tymczasowo ma status tylko zamkniętej żebyście bez problemu mogły ją odnaleźć i dołączyć. Po wysłaniu prośby o dołączenie do grupy proszę o podanie na belly we wiadomości prywatnej lub na tu forum danych z fb
Link do grupy https://www.facebook.com/groups/894287707349312/Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 10:32
-
MłodaDama wrote:Hej ja nie bylam na ip pewnie uznacie mnie za wariatke ale tak balam sie tego ze probowalam na ile mpge byc w domu. Plamien do tej pory nie ma jedynie przy podcieraniu zdarza sie jakis zolty sluz I delikatnie pobolewa mnie brzuch. Dzisiaj wybiore sie do lekarza ,niech zrobi mi usg niech zobaczy czy dziecko zyje...
I cos zaradzi . Ehh . Trzymajcie sie.
Ale Ty masz nerwy ze stali !! Może ten żółty sluz to jakiś grzybek? Zrób dzisiaj u lekarza wymaz przed usg ! Wierze że wszystko będzię dobrze! Mocno tulę !
Karolka14 to dokładtnie tak samo jak i ja! Tylko piersi mi urosły .. a że nigdy takowych nie posiadałam to ciężko mi zasypiać na brzuchu bo je najzwyczjaniej w świecie gniotę
Kas50 mocno 3mam kciuki !!!!!!!!!!!!!! wierze że będzie dobrze ! Może to i głupio zabrzmi ale mam tak niepokojące myśli że sama z chęcią bym się położyła do szpitala żeby mieć całodobową opiekę... wiem wiem...psychopatka ze mnie
Megimeg wszystko będzie dobrze na badaniach! Ale rozumiem doskonale niepokój! Ja mam tak słownie przed każdym usg
Super Aher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Już idę szukać naszej grupydzięki wielkie za zaradność i obrotność
kas50 lubi tę wiadomość
-
małamama wrote:Hejka. Przecież wystarczy , że ktoś nas tu czyta , skopiuje link i poda czyjś nick i już jest na fb.
Nie sądzę żeby ktoś się chciał 'wkraść' bo po co?ale możemy zrobić tak, że tu na belly wyślecie mi we wiadomości imię i nazwisko z fb po wysłaniu prośby o dołączenie? Może tak?
Paju lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny a ja mam zmartwienie. Wyszła mi nadczynność tarczycy, martwię się
Muszę się na szybko umówić do endokrynologa. Do tego zero apetytu, słaba strasznie jestem. Jem tylko na siłę i dlatego, że muszę. A i tak niewiele zmieszczę.
Nie wiem co z pracą będzie.
Prenatalne mam w czwartek.
Trzymajcie się.
-
Sówka_83 wrote:Dziewczyny a ja mam zmartwienie. Wyszła mi nadczynność tarczycy, martwię się
Muszę się na szybko umówić do endokrynologa. Do tego zero apetytu, słaba strasznie jestem. Jem tylko na siłę i dlatego, że muszę. A i tak niewiele zmieszczę.
Nie wiem co z pracą będzie.
Prenatalne mam w czwartek.
Trzymajcie się.
Ja mam niedoczynnośc:/