Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
W tym czasie miałam 3x usg i to jest niesamowite, jak te nasze perełki rosną z dnia na dzień!! Lekarze nie znaleźli przyczyny krwawienia, ale dzidziuś ok, kosmowka nie odkleja się. Powiedzieli, że czasami tak jest. 1,5 roku temu przeżyliśmy poronienie, więc stres mega.
aphrodita lubi tę wiadomość
-
Żeby nie było tylu złych wiadomości - u mnie wszystko ok
W środę na USG - ponad 6 cm Maleństwa
Teraz czekam do kolejnej środy na prenatalne. Troszkę się uspokoiłam po tym USG. Zauważyłam też, ze nie mogę czytać negatywnych wiadomości, bo naprawdę mnie to przygnębia... Bardzo współczuję dziewczynom, których Maluszki odeszły, trzymajcie się Kochane :*
magdaa, Karolka14, megimeg, _polin, klauuudia, Scorpiolenka, Meg0809 lubią tę wiadomość
Czekamy! -
nick nieaktualny
-
Ja wczoraj po kąpieli zaaplikowalam sobie luteine i na aplikatorze zobaczyłam śluz z krwią! Przerazilam się i od razu z mężem pojechaliśmy na ip. Na szczęście z maluchem wszystko ok. Pierwszy raz usłyszeliśmy serducho bo mój gin nigdy nie pokazywał. I pierwsze zdjęcie z widocznymi rączkami i nóżkami. Coś pięknego
plamienie mogło być przez ten aplikator. Prawdopodobnie jakieś naczynko mogło pęknąć. Ale jest ok.Maluch ma 2.34 cm
-
nick nieaktualnysskorka24 wrote:Ja wczoraj po kąpieli zaaplikowalam sobie luteine i na aplikatorze zobaczyłam śluz z krwią! Przerazilam się i od razu z mężem pojechaliśmy na ip. Na szczęście z maluchem wszystko ok. Pierwszy raz usłyszeliśmy serducho bo mój gin nigdy nie pokazywał. I pierwsze zdjęcie z widocznymi rączkami i nóżkami. Coś pięknego
plamienie mogło być przez ten aplikator. Prawdopodobnie jakieś naczynko mogło pęknąć. Ale jest ok.Maluch ma 2.34 cm
Bierzesz luteinę 100? Ja tez mam ja przepisana i jest do niej aplikator, ale w ulotce jest wyraźnie napisane, ze w ciąży nie powinno sie używać aplikatora tylko aplikować tabletki palcem wskazującymWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 08:11
tomania2806 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySskorka nie mogę foci otworzyc:( ja też aplikuje lutke100 i tylko palcem bo wyczytałam w ulotce zresztą tak nawet jest wygodniej. Najważniejsze że maluch bezpieczny:)
ja jutro wizytuje. Stres jest bo ostatnio taka wizyta zakończyła się definitywnie.
Ktoś jeszcze jutro wizytuje? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też brałam luteine dopochwowo, bo pod język mam mega mdłości ale w szpitalu kazali brac tą podjezykową bo przy plamieniach nie można dowciapnie. Też aplukowalam sobie paluchem. A na mdłości przy podjezykowej luteinie pomaga landrynka. Nie wiem czy można ale inaczej nie da rady.
-
Dziewczyny u mnie choc nigdy bym sie nie spodziewala problemy. Wrocilismy z mszy rocznej naszego synka ,cala msze musialam go trzymac... wrocilismy a na bieliznie sluz zabrudzony cos ala krew cos brazowego na papierze. Nigdy nie wierzylam ze moze mnie to spotkac... nie wiem co bedzie dalej. Zalozylam wkladke I czekam co bedzie dalej. Jak zle to ip. Trzymajcie sie ... chcialabym zeby moje dziecko zylo. Nie przezyje tej straty
-
MlodaDama Jedz na ip, sprawdzą co i jak i się uspokoisz. Ja w 7 tyg miałam brązowe plamienia, a w tym tyg krwawilam. Mega stres a z dzidzia wszystko ok. Ja jechałam o 2 w nocy. Lekkie plamienia zaczęły się o 22 wieczorem. Babka która mnie przyjmowała pytała czemu nie przyjechałam od razu wieczorem. A ja czekałam, że może przejdzie a w nocy to się jednak rozkrecilo. Jedź, sprawdzą i się uspokoisz.
Dada lubi tę wiadomość
-
hej, witam się niedzielnie.Powiem wam, że wczoraj już miałam taki przebłysk, ze lepiej się czuję,ale dzisiaj to masakra. W dodatku w nocy obudziłam się z biegunką,w jelitach mi bulgocze,ale myślę, ze to przez to, ze wczoraj dałam się skusić na odrobinę gotowanej kapusty kiszonej(chociaż wiedziałąm, ze nie powinnam, w pierwszej ciąży po kapustnych posiłkach też źle się czułam). Powiedzcie mi, bolą was ciągle piersi?