Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Clotrimazolin w globulkach 1x dziennie? Nystatyna na ile dni? Masz jakies objawy?
Ja ze wspolzyciem pasuje niestety:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 21:37
-
Dada wrote:Picolina na gardło polecam zetrzeć dużo imbiru ,wciągnąć cytrynę miód i wypić .tylko imbiru b.duzo ja miałam wrażenie ,ze jak piłam to mi wyzera gardło .na drugi dzien jak ręka odjął .
-
eunice. wrote:Jak to dziewczyny jest ze współżyciem przy leczeniu infekcji? Zakazane?
Mi nikt nie zakazywał, ale lepiej stosować prezerwatywę, żeby po wyleczeniu partner z powrotem nie zarażał... Wielu lekarzy równocześnie leczy oboje parterów, bo tak to można w kółko się infekcji nabawiać, mimo że u mężczyzn może to przebiegać bezobjawowo. No i współżycie zależy w dużej mierze od samopoczucia, bo jak np. bardzo piecze czy swędzi to wiadomo że frajdy nie ma żadnej, ale jak najgorsze objawy ustają i jest poprawa to czemu by nie...Chociaż wiadomo, że najlepiej się wstrzymać i wyleczyć to świństwo a potem szybko korzystać jak najwięcej póki znowu nie wróci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 12:22
-
Posti77 wrote:Hej
czy któraś z Was korzysta może z detektora bicia serca płodu?
Usg mam średnio co miesiąc lub półtora. A to powinno mnie uspokoić. Zastanawiam się czy warto?Posti77 lubi tę wiadomość
-
Posti77 wrote:Hej
czy któraś z Was korzysta może z detektora bicia serca płodu?
Usg mam średnio co miesiąc lub półtora. A to powinno mnie uspokoić. Zastanawiam się czy warto?
Za chwilę powinnaś zacząć czuć ruchy dziecka, co będzie cię uspokajać. Ja sama na to liczę za kilka tygodni, więc czy warto na tak krótki okres? -
Oj tak detektor moze przyspozyc mega stresu moim zdaniem lepiej poczekac na ruchy maluszkow
Mi sie wydaje ze coraz czesciej i wyrazniej czuje babelka naszego
Dziewczyny macie tez problem z jedzeniem bo ja przez te upaly nie mam ochoty jesc ale oczywiscie zmuszam sie i probuje zjesc co 2godz. -
Mi lekarz zabronił używać detektora, bo jego zdaniem niepotrzebny stres będę miała i co zrobię jak nie usłyszę któregoś razu serduszka? A po drugie nie jest zbadany wpływ detektora na rozwój dziecka, jego mózg i nerki itp. Częste używanie detektora jest bardzo niewskazane. A znając życie ja pewnie codziennie bym go używała