Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdjęcie super Jejku aż nie mogę się doczekać czwartku, też wtedy będzie to mój 6t3d
Cieszę się z udanych wizyt I przyrastających bet
Co do toxo to proponuję zgłosić się do lekarza. Po to są robione badania już na tym etapie ciąży żeby w porę móc zareagować w razie czego. Więc głowa do góry i do lekarza, myślimy pozytywnie!
-
Lanay wrote:Hej dziewczyny dołączam do Was, według kalendarza Belly termin na 22 listopad
Jestem w 5t+4d przynajmniej według kalendarza Belly bo sama w sumie nie wiem co myśleć. Pierwszy raz w ciąży jestem tydzień temu byłam u ginekologa i stwierdził, że widzi tylko "mała kropeczkę" nie mówił czy to dobrze czy źle, ale troche się od tego czasu martwie czy nie powinno być już widać więcej, ale staram sie mysleć pozytywnie
A jak u Was dziewczyny?Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
nick nieaktualny
-
Melisssa wrote:Mnie też pobolewa podbrzusze, coś jak na @, ale delikatniej.
Dziewczyny, jak zrobić ten pasek pod pisanym tekstem, na którym jest tc i opis co się w tym okresie towrzy ?Gameta Rzgów
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
tomania2806 wrote:11.03 byla 172Gameta Rzgów
eunice. wrote:Witam, mogę dołączyć? Dziś mam 13 dzień po owulacji, w 11 dniu cień na teście, a wczoraj beta 41.20 Owulka była stymulowana clostilbegyt. W grudniu straciłam ciążę (poronienie samoistne, wszystko się zregenerowało i gin.pozwolił dalej się starać). Trochę się boję jal to będzie i chciałbym jak najwcześniej się wybrać na wizytę. Jak myślicie, kiedy będzie sens? Za tydzień w środę powinnam zobaczyć chyba już chociaż pecherzyk? Jak to u Was wygląda? Bo widzę że są tu kilka tygodni starsze ciąże od mojej
Hej
Moja beta z dzisiaj 21.1 i u mnie 26dc a owulka była według bólu owulacyjnego 16dc więc to wyglądałoby, że mój 10dpo. Wczoraj był cień kreseczki na teście.
Udało się w 1cs więc nawet nie zdążyłam poznać swoich cykli bo długo brałam antykoncepcyjne.
Powtarzasz żeby sprawdzić przyrost? Ja robię w czwartek kolejną. -
Szczęściara z Ciebie kciukam za ładny przyrostGameta Rzgów
Ale się rozpisalyscie:) witam nowe listopadowki:) czy wam też jest tak słabo z rana? Jak sobie radzieckie z mdlosciami porannymi przy euthyroxie? Ja dziś o 5 obudzilam się na siku, zrobilo mi się strasznie niedobrze i słabo, szybko wzoelam euthyrox i lezalam jak kłoda pół godz.bez picia i jedzenia. Czuje że najgorsze objawy jeszcze przede mną.
-
Hej Dziewczyny,
Witam nowe koleżanki Bardzo się cieszę że nas przybywa!
Wczoraj nie patrzyłam na nasze forum ale widzę że sporo postów przybyło Rozkręcamy się
Muszę znaleźć czas żeby nadrobić zaległości w czytaniu.
Ja nadal szaleję- raz jestem spokojna, raz mam obawy. Wczoraj. Cały dzień nic mi nie dolegało, dopiero wieczorem lekki ból (jeżeli to można nazwać bólem) brzucha. Dziś też czuję się ok- niby fajnie, ale to dobre samopoczucie tez bywa przyczyną mojego stresu czy oby wszystko ok.
A wizyta dopiero 22.03- odliczam dni, nie mogę się doczekać
A jak u Was z objawami? -
Dzień dobry i witam wszystkie nowe dziewczyny
W końcu udało mi się na spokojnie dorwać komputer, oj działo się tutaj ostatnio.
Magda-lenka - pogadaj może z ginekologiem o zwiększeniu dawki? Ja przy dobrym progesteronie biorę 3 razy dziennie po 2 tabletki dupka. Ostatnio dostałam jeszcze luteinę dopochwowo ale to już z innego powodu.
Scorpielonka - no piękny maluszek nie mogę się już doczekać kiedy sama zobaczę swojego bąbelka
Dobrze, ze przypomniałyście o toksoplazmozie, ostatnie badanie robiłam chyba w październiku i chyba wypadałoby powtórzyć (teoretycznie dwa, niewychodzące kociaki nie są wielkim zagrożeniem, no ale jednak.....)
My na razie czujemy się w miarę dobrze, wieczorami piersi stają się wrażliwsze i czasami pojawiają się delikatne mdłości, za to nawet po małym posiłku odbija mi się1 IUI X.2015 - , 2 IUI XI.2015
I.2016 - laparoskopia, histeroskopia
05.11.2016 Antoś ❤
20.06.2018 [*] 10tc Aniołek Basia 6tc
10.11.2018 jest ❤️😃 bracik
-
megimeg a o ile zwiększyłaś dawkę Euthoryxu po pozytywnym teście?
Zastanawiam się, kiey pójść do gina. Mam wizytę umwioną już od jakiegoś czasu na 25 marca, ale nie wiem, czy nie zadzwonić jutro po drugiej becie i umówić się na wcześniejszy termin.
Co myślicie?