Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Póki co leżę na patologii,pod wieczór będzie wynik testu a jutro będzie tu moja ginka więc zobaczymy.
Nie wydaje mi się żeby to był śluz bo jak usiade na wc to kapalo ze mnie i wsiaka w podpaski,sliskiej powierzchni nie tworzy no i zabarwienie jasny róż.
Oby szyjka się rozwierala bo nie chcialabym tu zbyt dlugo leżeć
Ktg robią co jakiś czas,krew pobrali i czekam:( -
nick nieaktualny
-
Ach dziewczyny dużo piszecie ale już poczytałam
no niestety jak widać nie jest to takie piękne i kolorowe.. mnie aż strach oblecial jak laktator dziś kupiłam a jeszcze wchodzę i czytam o takich problemach. Ale przynajmniej widzę czego mogę się spodziewać. Nie ma siły, zęby zacisnąć i trza będzie sobie poradzić. Scorpiolenka i Mysza życzę szybkiego końca tych wszystkich problemów! Trzymajcie się jakoś :* może już niedługo dołączę do mamusiek
a brzuch mi tak spada że mam wrażenie że może to być w każdej chwili już! Wystarczyła wycieczka po wózek i brzuch znowu niżej. Już mi się o uda opiera. Śmiesznie to wygląda
Dyliżans naszej Małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:19
aphrodita, Lena19938, zxc, _polin lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj mam zamiar być juz całkiem spakowana. Wysterylizuje butelkę i laktator. Jak mają mi dokarmiać w nocy to już bym wolała z mojej butelki ale nie wiem czy się tak da. W pierwsza noc będzie ciężko się mi opiekować małym ale w drugą będę już chciała spróbować.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:27
-
aphrodita wrote:Kas a USG nie robili??
Życzę Ci żeby się rozkrecilo i najpóźniej jutro miała syneczka przy sobie.
Zła jestem na siebie,no ale bylam pewna że to wody,tymbardziej że dalej leci,być może od szyjki,eh doopa -
No właśnie Wirginia jak tam ,bo my łeb w łeb. Ja w piątek mam wizytę u ginekologa i pewnie ustalimy termin cc obstawiam ,że 14 wstawić się do szpitala a 15 listopada już będziemy razem ale osobno
Wirginia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWirginia- ładny pokój
i mój wozeczek hihi
teraz w grudniu wchodzi nowy kolor. Sliczny jest. Ale nasze są super.
A wiecie jak jest z wywolaniami? Skoro 7.11 Mam się zgłosić to ile mogą mnie trzymać?
Edit.
A mi się chce śmiać z mojej małej rodzinki. Chcieliśmy być we 3A teraz jak zaczyna się coś dziać. Boli czy bliŻej terminu to- niech siedzi jak najdłużej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 14:48
Lena19938, Wirginia lubią tę wiadomość
-
Dostalam antybiotyk,podejrzewam że to jednak wody,dowiem się na obchodzie pod wieczór. Eh
Jak siedzę to lekkie skurcze są.
Dzieki dziewczyny za wsparcie:*Wirginia, Lena19938, _polin lubią tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:No właśnie Wirginia jak tam ,bo my łeb w łeb. Ja w piątek mam wizytę u ginekologa i pewnie ustalimy termin cc obstawiam ,że 14 wstawić się do szpitala a 15 listopada już będziemy razem ale osobno
Ja dostałam od swojej lekarki skierowanie na 14 właśnieale zadzwoniłam do szpitala gdzie chcę rodzić i powiedzieli że mam się zgłosić już 7 i jak wszystko będzie ok to będę przygotowana na 8 już na cięcie
więc nie wiem czy jeszcze mi każą jechać na ten tydzień do domu czy juz faktycznie będziemy działać
wizyty u ginekologa już żadnej nie mam.
-
Lena19938 wrote:Wirginia co to za dyliżans? Śliczny!!!
Wygląda na to że sama zostanę na forumdo 19.11 jeszcze trochę i wiem że będzie po terminie
Adamex barletta
Oj nie zostaniesz sama ja coś czuję że jeszcze się do domu wrócęWiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2016, 15:06
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Aaaa to fajniutko to będziesz przede mną
jejku toż to kilka dni kochana
A wózek fajniutki
Kas kciuki oby było wszystko po Twojej myśli, będzie dobrze nie smutaj -
MłodaDama wrote:Aaaa to fajniutko to będziesz przede mną
jejku toż to kilka dni kochana
A wózek fajniutki
Dzięki :* Noo zobaczymy bo jak zrobia usg i będzie malutka to może będą chcieli Żebym jeszcze poczekała, oby w domu a nie w szpitalu... A najbardziej będę szczęśliwa jak wszystko pójdzie wg planu i już będę tulić swoją kruszynkeno to już naprawdę kilka dni