Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLena- gratulacje
widzisz udał o się.
Posti- z tego co mi wiadomo jest 21 dni na To. Żeby złożyć wniosek potrzebny jest akt urodzenia. PESEL dokładnie. Czyli najpierw z zaświadczeniem ze szpitala idziesz do Usc i oni wydadzą.Lena19938 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Wpadłam sie pochwalić, ze 24.10.2016r. na świat przyszły w 37+3 tc przez planowane cc moje dziewczyny
8:33 Eleonora 2680 i 49 cm
8:34 Antonina 2950 i 53 cm
Mamy sie dobrze, dziewczyny zdrowe i silne obie 10/10 pkt. Od tygodnia jesteśmy w domu i przyzwyczajamy sie do nowej sytuacji. Pozdrawiamy!aphrodita, Lena19938, kataloza, Scorpiolenka, Wirginia, _polin, zxc, maggda, agata.gie, małamama, manda21 lubią tę wiadomość
-
Lanay wrote:Hej dziewczyny!
Wpadłam sie pochwalić, ze 24.10.2016r. na świat przyszły w 37+3 tc przez planowane cc moje dziewczyny
Mamy sie dobrze, dziewczyny zdrowe i silne obie 10/10 pkt. Od tygodnia jesteśmy w domu i przyzwyczajamy sie do nowej sytuacji. Pozdrawiamy!
-
Lanay wrote:Hej dziewczyny!
Mamy sie dobrze, dziewczyny zdrowe i silne obie 10/10 pkt. Od tygodnia jesteśmy w domu i przyzwyczajamy sie do nowej sytuacji. Pozdrawiamy!
Gratulacje! Podwójne szczęście i szaleństwo!
-
Wirginia no mówiłaś :-* to kwestia czasu aż staniemy na nogi. Najpierw łzy, a potem radość. Ale największą Radością będzie Ola. Tyle w życiu oboje przeszliśmy że może właśnie nadszedł czas na zmiany... Nic nikomu nie przyszło nigdy łatwo.
Wirginia lubi tę wiadomość
-
Posti nie wiem
czekaliśmy na decyzję a byliśmy przekonani że nic z tego. No i jest pozytywna. Praca nie jest już problemem. Martwiłam się bardziej że przepadła nam szansa bo później byłoby o wiele gorzej z dzieckiem zaczynać znowu wszystko od nowa.. Kiedy dochodzi nowy członek rodziny zdolność spada o połowę. Mysle że musielibyśmy naprawdę długo czekać. Decyzja pozytywna. Po prostu się udało.