Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena19938 wrote:Wirginia jaki cudny pokoik czeka na niunię
Dobrze że już jesteś spokojniejsza. Mam nadzieję że wszystko okaże się w porządku :-*
Dziękuję :*
Ja też mam taką nadziejęnic mi nie da teraz że się będę denerwować. Tylko niepotrzebne smutki a na co mi to na ostatni taki weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 14:43
aphrodita lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Dziewczyny ;* Tymek jest bardzo grzeczny i już nawet parę razy possał pierś
Wagowo faktycznie duży chłopak, ale w rzeczywistości to taka Kruszynka mała
Ja niedługo będę wstawać, trzymajcie kciuki
Mimo bólu jestem najszczęśliwsza ♡
zxc, Lena19938, małamama, Scorpiolenka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agata trzymamy kciuki mocno
dasz radę! Dzielna jesteś :-*
Zxc już naprawdę blisko już ostatnia prosta :-* jeszcze niedawno chciałam by był już po prostu listopad a teraz już nie mogę się doczekać... Tym bardziej że nie wiem kiedy Olunia będzie chciała wyjść na światzxc, agata.gie lubią tę wiadomość
-
Posti wlasnie Ty masz urodziny dziś czy jutro? Czytałam kiedyś ale już zapomniałam.... Ale to chyba jednak dziś
No to kochana życzę Ci żebyś już niedługo została najszczesliwszą mamą na świecie, żeby Gabrysia urodziła się zdrowa i żeby poród był krótki i nie tak bardzo bolesny. Jeszcze trochę zostało do końca dnia, więc jeszcze wszystko się może zdarzyć
Wszystkiego najlepszego! :-* -
Gratuluję świeżo upieczonym mamusiom:-*
Klaudia życzę szybkiego i spokojnego rozwiązania, na pewno super sobie poradzić z:-)
Lena super że się udało z tym kredytem:-)
Wirginia piękny pokoik a i z tymi wynikami też będzie dobrze zobaczysz
Posti spełnienia marzeń
Z tym macierzyńskim przed porodem to z tego co zrozumiałam od mojej kadrowej to, że trzeba się udać do zusu i złożyć deklarację i oni informują zakład pracy. Ja mam L4 do terminu a dzień po mam się zgłosić do szpitala, ale tylko na badania i już będę na macierzyńskim. Sama nie wiem jak to będzie do końca, liczę że nie dotrwam do terminu bo jakieś kłucia i skurcze z bólem jak na @ mam kilka dni. Szyjka się skraca to już coraz bliżej.
Łożysko mam już jakiś czas III stopnia.
Dajcie znać jak po wizytach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2016, 16:11
Wirginia, Lena19938, agata.gie lubią tę wiadomość
-
U mnie dwa tygodnie temu już gin mi mówił że mogę nie doczekać do terminu, a we środę że jednak może damy radę bo po ktg jest w porządku i przepływy na razie też. Jak mnie zaczyna boleć to tak myślę że może już. Mój M ma wolne do wtorku ale lekarz się śmieje że do wtorku to się chyba nie wyrobimy
także pewnie mnie weźmie jak m będzie w pracy.
-
Czy któraś z Was miała takie uczucie jakby skóra na żołądku albo tak trochę bardziej po lewej stronie paliła, bolała tak jak przy poparzeniu?????
Ja mam tak już któryś dzień i nie wiem co to może być, a boli strasznie nawet koszulka jak mnie dotyka to boli. Gin stwierdził że od przepony a mi się to nie widzi.