Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLena miałam Ci pisać. 31.10 nie miałam rozwarcia. Skurczy brak. A już 7.11 skurcze mocne i jednostronne rozwarcie 1 cm. A z drugiej tylko kropeczka. Także wszystko przed Tobą. Szybko można urodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 11:32
Lena19938 lubi tę wiadomość
-
Hej mamusie my dzis do domku . Ja czuje sie dobrze choc chetnie zdrzemne sie w swoim lozku na 3h choc haha oczy mnie jakos bola. Z mala po wizycie lekarza wszystko dobrze robi sie zolciutka bilurbina 8 ale jest okej. Mam problem z karmieniem ,bo mala zanim zlapie to tak sie denerwuje I tyle naplacze ,ze hoho takze nerwowka ,mowilam tej lekarce ale ona mowi ze dziwi sie wlasnie ,bo malutka trzyma pieknie wage maly spadek tylko jest I jest super heh takze mam nadzieje ,ze te problemy przejsciowe beda z tym lapaniem cyca. Pieluszkujemy juz ja do nastepnej wizyty bioderkowej. Jestem szczesliwa , ze do domu a jednoczesnie przerazona w koncu mam w domu jeszcze malego lobuziaka masakra.
Wirginia daj znac czekamy na pewno wszystko dobrze jestWirginia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzirwczyny no i ze mną tak właśnie jest. Budzę się w nocy i już bez snu. Za to później nadrabiam do 11.
Jedno jest pewne. I tak urodzić muszę. A że to będzie w 42 tygodniu to już mniej ważneprzestaje się przejmować i tyle. Mała zmienia chyba pory w brzuchu bo o tej godzinie nadal śpi
dlatego tak się denerwowałam tym jej lenistwem.
Aphrodita denerwujesz się jutrem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 12:20
-
Lena, zawsze jest stresik bo to w końcu operacja.
Mówiłam mężowi żeby zapłacił dzisiaj nasze polisy bo minął termin raty a ja zapomniałam. I jak w razie wu chce kasę dostać to niech lepiej zapłaci. Stwierdził zebym tak nawet nie mówiła ale zapłaci -
Aphrodita.... Wszystko będzie dobrze! Ja np też bym się bała cc bo to jest naprawdę poważna operacja, ale wszystko się dobrze skończy i jutro będziesz szczęśliwie tulić swojego Nikosia! Pytałam położną i wszystkim aplikuja te leki przeciwzakrzepowe a już na pewno kobietom z żylakami... Jutro czekam na wieści od Ciebie! A dziś spróbuj spędzić czas tylko z rodziną
zrelaksować się.... Jutro będziesz gotowa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny