Listopadowe szczęścia 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Córka została u babci, na szczęście dla niej to nie problem.
Zxc, ja jak miałam skurcze w nocy na patologii co 5_7 min. Poszłam obudzilam pielęgniarkę,( drugiej nie bylo) dała mi nospe i powiedziała że jak nie przejdzie to będzie dopiero budzić lekarza. Nie przeszlo, zrobiła ktg i dopiero obudziła lekarza. Także w nocy to musi się naprawde coś dziać żeby się zainteresowali.
Licz sobie czas między skurczami. Może masz to szczęście że lekko je odczuwasz a tam w środku może się rozbierać szybko.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla poloznych to nigdy nie jest porod
. Mnie jedna przed cc powiedziala ze gdybym faktycznie rodzila to bym po tych 18 godzinach skurczy dawno urodzila ... Skurcze mnie trzymaly powyzej minuty, skurcze bardzo bolesne i co 5 minut, rozwarcie sie robilo, a nie urodzilam bo mala sie nie miescila. Lekarze zgodnie ze to juz, ze trzeba robic szybko cesarke bo tetno spada a wielka specjalistka pani polozna byla innego zdania
-
nick nieaktualnyNo ładnie wytłumaczyła, że nie rodze. Oni chyba na parte czekają. Szyjka się rozwiewa, dlatego krew. Jestem na etapie bolu zęba. Dzisiejsza noc należy do nas. A i tak znając moje szczescie jak Mysza skończę na cc.
Podobno 100g się tylko myli na usg. A tak idealnie mierzy. -
Cześć dziewczyny :*
Dziś przed 9 rano dzięki cc pojawiła się na świecie nasza najukochańsza Nadia :* waga 2680, i teraz nie wiem dokładnie albo 50 albo 52 cm bo mi mówili tak a Mężowi tak. Najważniejsze że cała i zdrowa, 10 pkt, ssie piersi bardzo ładnieja dalej leżę, wstaje dopiero jutro. Dam znać jak wyglądala operacja może jutro bo na razie mnie muli spanie po przeciwbólowych. Trzymam kciuki za kolejne! :*
Lena19938, Scorpiolenka, aphrodita, zxc, maggda, manda21, olkaaa, RinaC, małamama, gama lubią tę wiadomość
-
Najgorsze właśnie jest to że umecza, przytrzymaj a i tak na cc się kończy.
Dlatego teraz zdecydowałam na planowane żeby tego uniknąć. Chociaż moja położna(z rodziny) powiedział a że gdybym nie miała tych boli spojenia to by mnie namawiala na sn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2016, 21:12
-
nick nieaktualny
-
Wirginia gratulacje. Tak sie balas o wage malej a ona nawet ciut wieksza od mojej Kalinki
. Skoro karmisz bez problemu to juz wszystko bedzie dobrze